sailing-dulce.nl

Gastenboek

936 berichten, 94 pagina's 
«  90  91  92  93  94 
06-02-2007
Geplaatst door:
kafka & sabatier

Dag Tom, volgens mij kennen we elkaar vanuit de studietijd in Utrecht (ik begon daar ook in 1965). Ik kan mij tenminste een Tom Zijlstra herinneren (maar op de foto's kan ik je moeilijk herkennen), als ik het goed heb met een sik of ringbaardje. Was je lid van Unitas? (Dat was ik maar 1 jaar.)
Kwam op je site vanwege Kafka (over wie ik me een expert mag noemen). Je noemt daar Ruth Sabatier en weet niet meer haar werkelijke naam. Dat wás Gertrude Starink. Ik had contact gezocht met haar vanwege dat "Infelice" (1970) en heb haar een keer bezocht aan de Zuilenstraat in Utrecht. Van haar ook heb ik het script van dat programma gekregen.
Ben benieuwd of mijn geheugen gelijk heeft.

Niels Bokhove

02-02-2007
Geplaatst door:

hoi tom en ans ontzettend leuke informatieve site hebbem jullie op het internet neer gezet,tom je hebt gelijk om het ruime sop te kiezen.
jij weet als geen ander dat het leven maar betrekkelijk is .
zolang je nog in staat bent moet je doen waar je zin in hebt.
geniet van het leven en ik wens jullie een goede en behouden vaart.

01-01-2007
Geplaatst door:
kielprobleem

Al surfende kwam ik op uw website en las over het probleem met de kiel. Wij varen sinds mei 2006 met een nieuwe Breehorn 37. Op mijn bureau heb ik 2 proppen staan van de gaten die zijn geboord voor de diepte meter (in het hart van het schip) en de snelheidsmeter (iets haast het hart).
De eerste laat een dikte zien van 2,4 cm. en de tweede van 2,0 cm. dikte. Gezien de kleinere lengte een duidelijk verscil. De diepgang is 1,90 cm. en de loodballast weegt 3250 kg..
Misschien stelt u deze info op prijs.
Veel succes met de reparatie en met de geplande ries.
Groeten van Jan van Aalst

23-12-2006
Geplaatst door:
Kerstgroeten

Ans, Tom,

Ik hoop dat alle ellende die jullie nu ervaren met de boot snel tot een goed einde komt. In ieder geval prettige kerstdagen en goed oude jaar gewenst.

Groet Bart, Petra en de Kids

21-12-2006
Geplaatst door:

Heb met genoegen Uw site bezocht.In het hoofdstuk "Historie" kom ik meerdere malen de naam Reitze Bloembergen tegen. Ik ken Reitze al heel lang (beiden lid v.d. zelfde WSV) maar hoorde nooit iets over "het orakel" M. vr. gr. Han M. Schuurman.

20-12-2006
Geplaatst door:
fado

Met het doel wat ontspanning te brengen in de toch wat verstoorde relatie met Dulce en haar wapperende onderste extremiteiten, nodigen wij jullie uit voor een concert van Mariza op woensdag 4 april a.s. in muziekcentrum Vredenburg. Mariza treedt dan op met het Metropole Orkest en en naar verwachting wordt het een spectaculaire avond.... Dulce is gewaarschuwd!!!!! Zie ook:http://vredenburg.nl/ wereldmuziek. PS. kaarten zijn besteld.

07-12-2006
Geplaatst door:
Uit het oog....

...maar niet uit het hart, hoor! Ziet er goed uit jullie site. Ik blijf jullie volgen.

je ex-p.a.

29-11-2006
Geplaatst door:
zo maar

Zo maar even aan het surfen op het web. En dan jullie site vinden. Heerlijk om een stukje droom met jullie te delen via jullie verhalen!
Geniet ervan en ik hou jullie in de gaten.

16-11-2006
Geplaatst door: Derrick

Aha,
NU doet hij het dus wel. Zal wel aan die kloterige duitse toetsenborde liggen (of aan mijn Duits)

ben in december in het land en we komen snel langs!

grtz. Derrick

16-11-2006
Geplaatst door:

Hallo nogmaals vanuit DŁsseldorf,

Alles goed met Liam, Kate en mij. Heb nu hier Medicamesse.

Leuke site !