www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1120 berichten, 112 pagina's 
«  99  100  101  102  103  » 
07-10-2008
Geplaatst door: Lex

browser

Ha Tom,
Onder Apple (met firefox) heb ik geen problemen om jullie dagboek te openen. Dat heb ik wel met een HP-machine onder windows; daar stopt firefox halverwege met laden en gaat op zwart, en houdt Safari het merkwaardigerwijs weer wel helemaal vol. Met Windows Explorer werk ik als mac-gebruiker natuurlijk niet. javascript:icon(''
Anyway, ik denk dat je pagina's van het dagboek te lang geworden zijn. Ik meen me te herinneren dat Maakum daar een paar maanden geleden ook al voor waarschuwde.
Groet, Lex

07-10-2008
Geplaatst door: Tom

Problemen met lange pagina´s

Hallo Noke,
Wat ontzettend vervelend! Heb je het ook met de andere Logboeken? Die zijn n.l. nog langer. Vreemd is dat ik hier op Malta met de slechte Internetverbinding er geen last van heb. Wel even wachten tot de hele pagina er is, maar het lukt wel. Ik zou graag horen of ook andere lezers er last van hebben.
Groet, Tom Zijlstra

06-10-2008
Geplaatst door: Noke

het is (bijna) ondoenlijk geworden.....

Het is een ritueel geworden om dagelijks ook even naar het wel en wee van de Dulce te kijken. Maar de laatste 2 weken wordt dat (bijna) ondoenlijk. De pagina's lopen vast.
Ik gebruik Explorer en ondervind geen problemen met andere sites. Wellicht dat het huidige logboek inmiddels een te groot ruimtebeslag heeft gekregen.
Maar veel belangrijker dan een oplossing is dat jullie ontspannen blijven genieten.

Noke

23-09-2008
Geplaatst door: Hans Tomson

GBA-perikelen

Geachte heer Zijlstra,

Ik werk als jurist bij Burgerzaken. Ik schrijf ook in het landelijke vakblad Burgerzaken en Recht over interessante uitspraken van rechters. Zo stuitte ik op uw procedure. Via een medewerker van Papendrecht leerde ik uw website kennen. Erg boeiend. Ik probeer u het artikel te mailen. Er staat een leuke cartoon bij. Ik kon geen e-mailadres vinden. Ik probeer het via het gastenboek te doen.
Met vriendelijke groet,
Hans Tomson

07-09-2008
Geplaatst door: pieter & Esther

pantellaria

Ha jongens, na een tijdvretende opstart van werk weer even tijd om jullie avonturen te volgen. Wij zijn inmiddels weer veroordeeld tot weekend-zeilen, vorig weekeind naar Duinkerken, volgend naar harwich? Leuk jullie verhalen over scicilie en pantellaria. Ik heb op beide eilanden uitgebreid gefietst en vooral genoten. Heerlijk land, mooi en fantastische mensen. Geniet! We spreken elkaar weer.

05-09-2008
Geplaatst door: herman

Rilke, Raron.

Rose, oh reiner Widerspruch, Lust,
Niemandes Schlaf zu sein unter soviel Lidern.

Omdat het zo mooi is...

05-09-2008
Geplaatst door: Jaap en Diana

hallo vanuit Vulcano

Hallo Tom en Ans,
We hebben elkaar nog niet getroffen in Sicilie. Ik heb nu je web opgeslagen zodat we weer wat kunnen lezen. Wij zijn met familie inmiddels via Vulcano aan een rondje Sicilie begonnen. Per 1 nov. liggen we in Mssida Creek Marina in Malta. Hopelijk zien we jullie daar. Hartelijke groeten van Jaap en mij,
Diana
sy Kiara

04-09-2008
Geplaatst door: Corina

even snel een krabbeltje

Hoi Ans en Tom,
Alles goed, nog heerlijk aan het genieten? Volg jullie nog steeds hoor. Hier alles goed, erg druk, heb een vast contract gekregen en volgende week lekker naar de Griekse zon, even bijtanken.
Groetjes

03-09-2008
Geplaatst door: jack

log radertje

Hallo Ans en Tom

wij hadden voorheen ook nogal problemen dat het radertje in de loggever vast ging zitten , en uitsluitend door de aangroei.
Een goede remedie is het radertje zorgvuldig met antifouling te schilderen , wij hebben nu al 1.5 jaar hier geen probleem meer mee, mogelijk het proberen waard,

het ga jullie goed

Jack en Elly van Aarle sy Gulliver

23-08-2008
Geplaatst door: Jacqueline en Inge

reactie

Hoi Tom en Ans,Hoop dat alles goed gaat en dat Bas is aangekomen.Leuk de foto in de deur van het Wijnhuis te zien samen met mijn liefde.Fijn Tom je laatst weer even aan tafel te hebben gehad in Heukelum. Volgende keer met Ans? Goede en behouden vaart Liefs namens Pa, Jacqueline en Inge.