www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1159 berichten, 116 pagina's 
«  94  95  96  97  98  » 
03-11-2009
Geplaatst door: Jaap en Diana

Fijn verblijf in Nederland

Hallo Tom en Ans,
Wij hopen dat jullie een fijn verblijf in Nederland hebben. Niet te veel storm en regen zoals de laatste weken in de Med. Beterschap voor Ans, niet zo leuk die pols.
Groetjes van de Kiarianen.

01-11-2009
Geplaatst door: Geert van de Anegada

wat een schrijver is die man

Hoi Ans en Tom. Alleen al het laden van de website nam vele minuten in beslag. Maar dan heb je ook wat. Waat een verhalen zeg! En vooral wat een tijd en energie moet daar in gaan. Jullie noemen het een logboek, maar het is ook nog eens een pilot, een dagelijkse nieuwsbron en een aardig fotoalbum.
Kortom hulde! We blijven het volgen.

26-10-2009
Geplaatst door: pieter

vissen

Ja Tom, de vissen zitten nog steeds onder de Rivas vestiging in Leerdam. Zien jullie binnenkort, ben dit weekend nog naar pin mill gezeild, waar wij ook vaak vergaderden met wsv deil. heerlijk!
Groet voor jullie beiden.

09-09-2009
Geplaatst door: Frans

Wim Kentie

Ik heb wel het Emailadres van Mieke kentie
Mieke@biolgen.nl
Wim is ook een zeiler. Hij is nog mede-eigenaar van een Dehler 18 roodkapje.

Groet, Frans

05-09-2009
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Wim Kentie

Hallo Frans!
Wat leuk dat jij Wim Kentie kent! Die naam heb ik lang niet gehoord. Ik herinner me hem goed. In ons eerste studiejaar Geneeskunde in 1965 in Utrecht vormden we een groepje. Ik heb nog in de opslag van onze inboedel een doos met foto´s. Op een ervan staan Wim en ik samen met de anderen: Appie de Best (later huisarts in Breda), Ben Kapper (later uroloog in MST), Hans van Vught en Han van Dijk (beiden uit het oog verloren) tijdens een avond in de groentijd van de studentenvereniging Unitas in het sociëteitsgebouw aan het Lucas Bolwerk. Als ik weer een keer bij boel kan, zal ik hem opzoeken en scannen. Wil Wim (zijn vrouw ken ik niet) mijn hartelijke groeten doe. Of heb je een e-mailadres van hem?
Groet, Tom

03-09-2009
Geplaatst door: Frans de Bloois/ SY Spyros

Wim Kentie

Vanavond hadden wij visite van Mieke en Wim Kentie. Het onderwerp twente kwam ook over tafel. Wim vertelde dat je een studiegenoot bent geweest en doet je via deze mail de hartlijke groeten. Wim is jaren lang huisarts geweest in Schiedam en heeft zich daarna gespecialiseerd in de alternatieve geneeswijze. Hij werkt al ca. 15 jaar als zelfstandig alternatief arts. Voor de "Twente" zaak wens ik je het allerbeste toe. Deze zaken moet je wel plaatsen in de tijd. Er wordt nu door anderen wat makelijk over beslissingen die destijds zijn gemaakt geoordeeld.
Laat je leven er niet door beinvloeden

19-08-2009
Geplaatst door: herman

de Zeester

Tom, gefeliciteerd met je zoon... 22; niet te geloven. We worden ouder Papa. Iets anders: Ken jij de verhalen van Frits Coers met zijn Zeester? Te vinden: www. motorboot.com. Misschien interessant. Groet.
Herman

13-08-2009
Geplaatst door: astrid van hoorn

ans

hallo ans hier een berichtje van astrid,ik volg alles van jullie reis,ik ben hier op gekomen door gerrit krakeel,die volgt jullie ook,ik vind het steeds weer leuk om te lezen,gaat het verder goed,groetjes van astrid van hoorn

09-08-2009
Geplaatst door: Huib

coordinaten

Dag Tom, bij de coordianaten ben je overgestapt op de letter O (van Oost) in plaats van E (van East). En dan snapt Google Maps het niet meer....
groet,

01-08-2009
Geplaatst door: Floor & Pijke

Vanuit Honfleur...

... een leestip. Heb je de Millennium trilogie van Stieg Larsson al gelezen? Wij hebben (ik in principe geen thrillerlezer) alledrie de boeken in een ruk uitgelezen. Leest als een trein. Dikke kus voor beiden x