www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1142 berichten, 115 pagina's 
«  89  90  91  92  93  » 
27-02-2010
Geplaatst door: Oscar deKlijne

zomaar

Hallo Tom en An,
Ik lees mee in jullie blog vanaf jullie trip in de Donau delta. Nu eind februari 2010 wil ik even reageren. Bedankt voor de inkijk in jullie leven en natuurlijk ga jij winnen Tom. Wat een energie komt er uit jullie verhaal. Bedankt
Oscar

24-02-2010
Geplaatst door: Carla Bakema

Sterkte!

Beste Tom en Ans,

Ik volg jullie via de website al een tijdje, maar met tussenpozen. Ik geniet enorm van jullie reisverhalen en hoop met mijn echtgenoot in de toekomst ook zulke prachtige reizen te maken. Nu las ik over jullie ziekenhuisperikelen en wil jullie sterkte wensen. Ik leef met jullie mee.

Hartelijke groeten,
Carla Bakema, Heerhugowaard

16-02-2010
Geplaatst door: Maria & Herman

sterkte in moeilijke tijden

Beste Ans & Tom als we jullie zo mogen noemen, maar als vertrekkers volgen we jullie sinds jullie vertrek, voor ons zijn jullie dan ook geen vreemde meer. Wij lezen net dat ondanks de tegenslag die jullie al hebben met Tom zijn prostaat er zich nu weer een zeer zware tijd aanmeld, wij wensen jullie dan ook al de sterkte toe die nodig is om deze zware tijden de overbruggen. Daar wij gelovig zijn vinden wij vaak maar ook niet altijd hoor steun in een gesprek met degene die het hierboven voor het zeggen heeft, laat jullie ook steun in elkander vinden en hopelijk is binnen enkele jaren deze nachtmerrie voorbij.
Vele warme groeten, jullie zijn in onze gedachten en hopelijk tot ziens ooit ergens onderweg.
Maria & Herman
www.allesvanpoolstertotzuiderkruis.be

10-02-2010
Geplaatst door: ulbe brouwer

jouw fraaie website

Hallo Tom ( en Ans, maar die ken ik niet).

Sinds kort volg ik jullie wetenswaardigheden via jouw informatieve weblog. vanaf dit jaar ontvang ik AOW en werk niet meer. Zeilen doe ik zomers veel. Sinds 5 jaar een kleine eigen ETAP 21 i. Thuisbasis Lelystadhaven.

Wat een, hopelijk tijdelijke, pech heb je.
Veel sterkte met alles, ik blijf je / jullie volgen.

hartelike groeten Ulbe

03-02-2010
Geplaatst door: Bert Mansholt

Josephine

Beste Tom en Ans,
We liggen nu in Martinique en hebben het geboortehuis van de Josephine, waarover jij schrijft, bezocht in Les Tres Islets. Er staat een foto van haar op ons weblog. Haar dochter Hortense, een voorkind van Josephine, was getrouwd met Lodewijk Napoleon en heeft zeven jaar op het Loo in Apeldoorn gewoond. Lodewijk Napoleon had een goede pers in Nederland ook omdat hij, toen het kruitschip in Leyden in de lucht vloog, de bevolking met blote handen en raad en daad bijstond. Ik heb begrepen dat Napoleon Bonaparte hem heeft reruggeroepen omdat hij hem te soft vond.
Ik lees je medische verslqgen met grote belangstelling. Er is veel veranderd sedert de tijd dat ik nog dokterde en dat is nog maar een paar jaar geleden. Je krijgt het flink voor de kiezen en de bijwerkingen zijn niet niks. Ik hoop voor je dat de bijwerkingen niet allemaal optreden.
Groeten ook aan Ans, Bert

21-01-2010
Geplaatst door: Hans & Karine/ SY Tishuit

Beste Tom en Ans,

Zeer gefeliciteerd met het goede nieuws van vandaag. We leven met jullie mee.
Sterkte en tot ziens in een prachtige, beschutte en warme baai,

Hans & Karine
Culemborg

18-01-2010
Geplaatst door: Noke

kubus a: 0 1 2 6 7 8
kubus b: 0 1 2 3 4 5

de 6 wordt ook als 9 gebruikt

Zo te lezen benut jij de jou gegeven tijd welhaast meer dan ten volle.
Je vindt zelfs tijd om je lezers van hun kostbare tijd te beroven door zo'n puzzeltje te plaatsen.

Hou je haaks,
Noke

15-01-2010
Geplaatst door: Gert Reedijk

groet

Hallo Tom
Hoe het met je gaat hoef ik eigenlijk niet te vragen. We lezen regelmatig je website. Anjès nog wat trouwer dan ikzelf. Toen je de kerstspullen opborg, lazen we dat je je afvroeg of je ze volgend jaar weer te voorschijn zou kunnen halen.
Je schrijft mooi. Het is een reisverslag, een ego document en een tijdsdocument. Je hebt terecht een keer de prijs gekregen van het maandblad Zeilen. Soms word ik er ook wel moe van, omdat je méér boeken bespreekt dan ik kan bijhouden met lezen. En omdat ik me elke keer voorneem je te schrijven en met je in debat te gaan, maar ik daarvoor meestal de tijd niet vindt. Onze praktijk is buitengewoon druk en groeit bovendien. Ik probeer nog even een pensioen gat te dichten. Wat dat betreft is onze timing slecht. Als wij straks de Middellandse zee rond zeilen, zijn jullie terug. Toch hoop ik dat we over een paar jaar weer afmeren bij elkaar langszij. Sterker nog: ik vertrouw daarop.
Ik las het motto dat je hebt gekozen voor je website: to sail into a dying world.
Maar weet: als de magnolia bij ons achter uitvalt in november, zitten er een week later weer knoppen in. En als de mens roofbouw pleegt op de aarde ontstaat er een nieuw ecologisch bewustzijn. Misschien moet je overwegen een ander motto te kiezen. Tot wederzien.
Ik groet Ans en jou in vriendschap.

07-01-2010
Geplaatst door: ron en anne-margre

beste wensen in gode gezondheid

Beste Ans en Tom,
Wij wensen jullie de allerbeste wensen voor 2010 toe en heel veel sterkte en kracht bij de radiatie therapie die nu aanstaande is. Dat je nog maar vele kerstversieringen mag plaatsen en afhalen..... jouw prachtige verhalen zijn nog lang niet af.
Mss is er tijd voor een wijntje samen als jullie in NL zijn..... en mss kan ik iets voor je betekenen.... je kent mijn expertise en w.o.

veel liefs,
Ron en Anne-Margre

06-01-2010
Geplaatst door: frank van den engh

tom,all the best,
succes met je behandeling.
frank van den engh,oldenzaal