www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1155 berichten, 116 pagina's 
«  93  94  95  96  97  » 
04-12-2009
Geplaatst door: joep

Ook dokters krijgen kanker en worden dan gewone mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken. Daarom sterkte gewenst, Joep.ymbw

28-11-2009
Geplaatst door: Thea van Vliet

Toedeledokie

Hoi Tom en Ans,

Zondag vergat ik jullie te vertellen dat de zus van een goede vriendin van mij al jaren in Agios Nicolaos woont. Zij is getrouwd met een griek en heeft samen met haar man het cafe Toedeledokie aan de Ahtie Koundoumou 19. Jullie komst is al aangekondigd dus voorbij lopen gaat niet zonder er binnen geweest te zijn. We zijn benieuwd naar jullie ontmoeting. Laat het ons weten!
Hartelijke groeten, ook van Erik!

19-11-2009
Geplaatst door: Kees Oskam

Laadsnelheid logboek goed te doen

Nog even een reactie op de vraag over de laadsnelheid van het reislogboek. In Internet Explorer (versie 8.0) is het op mijn PC geen enkel probleem als het logboek al wat vaker bekeken is waardoor een deel al op de PC in de cache staat. De eerste keer nadat de cache is leeggegooid moet er wat meer gedownload worden en is de internetsnelheid dus wel wat meer bepalend voor het laden van het hele logboek. Maar verder leest het uitstekend, zeker ook de inhoud.
In Firefox (3.5.5) wordt het laatste logboek na zo'n 35-40% nu leeg (wit dus) in plaats van voorheen zwart. Dat heeft Maakum blijkbaar nog steeds niet aangepakt.

Groet van een regelmatige lezer,
Kees Oskam.

16-11-2009
Geplaatst door: Oscar de Klijne

snelheid

Geen problemen met de snelheid.
Ik werk volledig in windows.
Nu ik toch even reageer. Wat een lekkere leesbare blog schrijf je. Ik volg julie avontuur vanaf de Donau delta. Kwam via een zoektocht naar informatie over de mogelijkheden om Rotterdam-Odessa met een motorkruiser te doen. Welliswaar via de IJzerenpoort( binnendoor)
Veel plezier en ik hoop dat je snel weer op je boot zit in mooier weer.
Groet uit Bodegraven
Oscar

16-11-2009
Geplaatst door: Gerard

Laden pagina's

Bedankt Frans, voor die hint. Had ik zelf moeten kunnen bedenken Maar via deze weg / op deze manier gaat het inderdaad stuk sneller. Kan weer ongestoord genieten van de verhalen! Mijnheer Zijlstra, nogmaals bedankt voor het vele leesplezier! Gerard

16-11-2009
Geplaatst door: Frans

Internet

Ik open gelijk met de laatste pagina.
(De laatste pagina als favoriet opnemen).
Je kunt dan heel snel openen.
Als je opent met de Homepagina en dan via reislogboek naar de laatste pagina gaat, dan gaat het aan het einde van het half jaar erg langzaam

03-11-2009
Geplaatst door: Jaap en Diana

Fijn verblijf in Nederland

Hallo Tom en Ans,
Wij hopen dat jullie een fijn verblijf in Nederland hebben. Niet te veel storm en regen zoals de laatste weken in de Med. Beterschap voor Ans, niet zo leuk die pols.
Groetjes van de Kiarianen.

01-11-2009
Geplaatst door: Geert van de Anegada

wat een schrijver is die man

Hoi Ans en Tom. Alleen al het laden van de website nam vele minuten in beslag. Maar dan heb je ook wat. Waat een verhalen zeg! En vooral wat een tijd en energie moet daar in gaan. Jullie noemen het een logboek, maar het is ook nog eens een pilot, een dagelijkse nieuwsbron en een aardig fotoalbum.
Kortom hulde! We blijven het volgen.

26-10-2009
Geplaatst door: pieter

vissen

Ja Tom, de vissen zitten nog steeds onder de Rivas vestiging in Leerdam. Zien jullie binnenkort, ben dit weekend nog naar pin mill gezeild, waar wij ook vaak vergaderden met wsv deil. heerlijk!
Groet voor jullie beiden.

09-09-2009
Geplaatst door: Frans

Wim Kentie

Ik heb wel het Emailadres van Mieke kentie
Mieke@biolgen.nl
Wim is ook een zeiler. Hij is nog mede-eigenaar van een Dehler 18 roodkapje.

Groet, Frans