www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1159 berichten, 116 pagina's 
«  91  92  93  94  95  » 
10-02-2010
Geplaatst door: ulbe brouwer

jouw fraaie website

Hallo Tom ( en Ans, maar die ken ik niet).

Sinds kort volg ik jullie wetenswaardigheden via jouw informatieve weblog. vanaf dit jaar ontvang ik AOW en werk niet meer. Zeilen doe ik zomers veel. Sinds 5 jaar een kleine eigen ETAP 21 i. Thuisbasis Lelystadhaven.

Wat een, hopelijk tijdelijke, pech heb je.
Veel sterkte met alles, ik blijf je / jullie volgen.

hartelike groeten Ulbe

03-02-2010
Geplaatst door: Bert Mansholt

Josephine

Beste Tom en Ans,
We liggen nu in Martinique en hebben het geboortehuis van de Josephine, waarover jij schrijft, bezocht in Les Tres Islets. Er staat een foto van haar op ons weblog. Haar dochter Hortense, een voorkind van Josephine, was getrouwd met Lodewijk Napoleon en heeft zeven jaar op het Loo in Apeldoorn gewoond. Lodewijk Napoleon had een goede pers in Nederland ook omdat hij, toen het kruitschip in Leyden in de lucht vloog, de bevolking met blote handen en raad en daad bijstond. Ik heb begrepen dat Napoleon Bonaparte hem heeft reruggeroepen omdat hij hem te soft vond.
Ik lees je medische verslqgen met grote belangstelling. Er is veel veranderd sedert de tijd dat ik nog dokterde en dat is nog maar een paar jaar geleden. Je krijgt het flink voor de kiezen en de bijwerkingen zijn niet niks. Ik hoop voor je dat de bijwerkingen niet allemaal optreden.
Groeten ook aan Ans, Bert

21-01-2010
Geplaatst door: Hans & Karine/ SY Tishuit

Beste Tom en Ans,

Zeer gefeliciteerd met het goede nieuws van vandaag. We leven met jullie mee.
Sterkte en tot ziens in een prachtige, beschutte en warme baai,

Hans & Karine
Culemborg

18-01-2010
Geplaatst door: Noke

kubus a: 0 1 2 6 7 8
kubus b: 0 1 2 3 4 5

de 6 wordt ook als 9 gebruikt

Zo te lezen benut jij de jou gegeven tijd welhaast meer dan ten volle.
Je vindt zelfs tijd om je lezers van hun kostbare tijd te beroven door zo'n puzzeltje te plaatsen.

Hou je haaks,
Noke

15-01-2010
Geplaatst door: Gert Reedijk

groet

Hallo Tom
Hoe het met je gaat hoef ik eigenlijk niet te vragen. We lezen regelmatig je website. Anjès nog wat trouwer dan ikzelf. Toen je de kerstspullen opborg, lazen we dat je je afvroeg of je ze volgend jaar weer te voorschijn zou kunnen halen.
Je schrijft mooi. Het is een reisverslag, een ego document en een tijdsdocument. Je hebt terecht een keer de prijs gekregen van het maandblad Zeilen. Soms word ik er ook wel moe van, omdat je méér boeken bespreekt dan ik kan bijhouden met lezen. En omdat ik me elke keer voorneem je te schrijven en met je in debat te gaan, maar ik daarvoor meestal de tijd niet vindt. Onze praktijk is buitengewoon druk en groeit bovendien. Ik probeer nog even een pensioen gat te dichten. Wat dat betreft is onze timing slecht. Als wij straks de Middellandse zee rond zeilen, zijn jullie terug. Toch hoop ik dat we over een paar jaar weer afmeren bij elkaar langszij. Sterker nog: ik vertrouw daarop.
Ik las het motto dat je hebt gekozen voor je website: to sail into a dying world.
Maar weet: als de magnolia bij ons achter uitvalt in november, zitten er een week later weer knoppen in. En als de mens roofbouw pleegt op de aarde ontstaat er een nieuw ecologisch bewustzijn. Misschien moet je overwegen een ander motto te kiezen. Tot wederzien.
Ik groet Ans en jou in vriendschap.

07-01-2010
Geplaatst door: ron en anne-margre

beste wensen in gode gezondheid

Beste Ans en Tom,
Wij wensen jullie de allerbeste wensen voor 2010 toe en heel veel sterkte en kracht bij de radiatie therapie die nu aanstaande is. Dat je nog maar vele kerstversieringen mag plaatsen en afhalen..... jouw prachtige verhalen zijn nog lang niet af.
Mss is er tijd voor een wijntje samen als jullie in NL zijn..... en mss kan ik iets voor je betekenen.... je kent mijn expertise en w.o.

veel liefs,
Ron en Anne-Margre

06-01-2010
Geplaatst door: frank van den engh

tom,all the best,
succes met je behandeling.
frank van den engh,oldenzaal

05-01-2010
Geplaatst door: Fred en Gerda Bol(Pegasus)

Denken aan jullie

Lieve Ans en Ton,
We wensen jullie heel veel sterkte toe de komende tijd.We hebben jullie site te weinig gelezen de afgelopen tijd, daarom deze late reactie van ons.

25-12-2009
Geplaatst door: Stefan Van den Bossche

Veel goede moed !

Beste Ans en Tom,

sinds 2007 volg ik al met veel belangstelling jullie avonturen, heb jullie leren kennen via het maandblad zeilen, vermoedelijk via de vertrekkersrubriek ?

lees je relaas niet elke dag, maar hou van je schrijfstijl, een mix van filosoferen, naakte feiten, je observaties en het kaderen van de feiten in een historisch of levensbeschouwelijk perspectief.

ook al duurt het wat langer, toch vergeet ik nooit jullie link en kom ik terug om met veel belangstelling te lezen,

kan jullie verder nog zeggen dat ik elk jaar opnieuw alle vertrekkersites in mijn favorites zet, maar dat er maar weinig overblijven na enkele maanden,

vreemd, maar je krijgt dan een band met jullie onbekenden en het valt me dan ook zwaar dat jullie idyllisch reisje plots geconfronteerd wordt met harde realiteit. Daarom wil ik jullie op deze kerstdag, veel moed toewensen ! Ben er zeker van dat jullie hier samen door zullen geraken !

groeten uit België, Stefan

22-12-2009
Geplaatst door: Herman & Maria

Wensen

Regelmatig lees ik jullie webstek om info op te doen voor als wij vertrekken in 2011.
Vandaag las ik over jullie tegenslag, wij wensen jullie alle sterkte toe in de moeilijke periode die er voor jullie ligt, gelukkig hebben jullie elkaar voor steun en liefde. Ondanks alles wensen wij jullie een heel mooi Kerstfeest en een zeilvol nieuwjaar toe.
Herman & Maria
www.allesvanpoolstertotzuiderkruis.be