www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1155 berichten, 116 pagina's 
«  91  92  93  94  95  » 
15-01-2010
Geplaatst door: Gert Reedijk

groet

Hallo Tom
Hoe het met je gaat hoef ik eigenlijk niet te vragen. We lezen regelmatig je website. Anjès nog wat trouwer dan ikzelf. Toen je de kerstspullen opborg, lazen we dat je je afvroeg of je ze volgend jaar weer te voorschijn zou kunnen halen.
Je schrijft mooi. Het is een reisverslag, een ego document en een tijdsdocument. Je hebt terecht een keer de prijs gekregen van het maandblad Zeilen. Soms word ik er ook wel moe van, omdat je méér boeken bespreekt dan ik kan bijhouden met lezen. En omdat ik me elke keer voorneem je te schrijven en met je in debat te gaan, maar ik daarvoor meestal de tijd niet vindt. Onze praktijk is buitengewoon druk en groeit bovendien. Ik probeer nog even een pensioen gat te dichten. Wat dat betreft is onze timing slecht. Als wij straks de Middellandse zee rond zeilen, zijn jullie terug. Toch hoop ik dat we over een paar jaar weer afmeren bij elkaar langszij. Sterker nog: ik vertrouw daarop.
Ik las het motto dat je hebt gekozen voor je website: to sail into a dying world.
Maar weet: als de magnolia bij ons achter uitvalt in november, zitten er een week later weer knoppen in. En als de mens roofbouw pleegt op de aarde ontstaat er een nieuw ecologisch bewustzijn. Misschien moet je overwegen een ander motto te kiezen. Tot wederzien.
Ik groet Ans en jou in vriendschap.

07-01-2010
Geplaatst door: ron en anne-margre

beste wensen in gode gezondheid

Beste Ans en Tom,
Wij wensen jullie de allerbeste wensen voor 2010 toe en heel veel sterkte en kracht bij de radiatie therapie die nu aanstaande is. Dat je nog maar vele kerstversieringen mag plaatsen en afhalen..... jouw prachtige verhalen zijn nog lang niet af.
Mss is er tijd voor een wijntje samen als jullie in NL zijn..... en mss kan ik iets voor je betekenen.... je kent mijn expertise en w.o.

veel liefs,
Ron en Anne-Margre

06-01-2010
Geplaatst door: frank van den engh

tom,all the best,
succes met je behandeling.
frank van den engh,oldenzaal

05-01-2010
Geplaatst door: Fred en Gerda Bol(Pegasus)

Denken aan jullie

Lieve Ans en Ton,
We wensen jullie heel veel sterkte toe de komende tijd.We hebben jullie site te weinig gelezen de afgelopen tijd, daarom deze late reactie van ons.

25-12-2009
Geplaatst door: Stefan Van den Bossche

Veel goede moed !

Beste Ans en Tom,

sinds 2007 volg ik al met veel belangstelling jullie avonturen, heb jullie leren kennen via het maandblad zeilen, vermoedelijk via de vertrekkersrubriek ?

lees je relaas niet elke dag, maar hou van je schrijfstijl, een mix van filosoferen, naakte feiten, je observaties en het kaderen van de feiten in een historisch of levensbeschouwelijk perspectief.

ook al duurt het wat langer, toch vergeet ik nooit jullie link en kom ik terug om met veel belangstelling te lezen,

kan jullie verder nog zeggen dat ik elk jaar opnieuw alle vertrekkersites in mijn favorites zet, maar dat er maar weinig overblijven na enkele maanden,

vreemd, maar je krijgt dan een band met jullie onbekenden en het valt me dan ook zwaar dat jullie idyllisch reisje plots geconfronteerd wordt met harde realiteit. Daarom wil ik jullie op deze kerstdag, veel moed toewensen ! Ben er zeker van dat jullie hier samen door zullen geraken !

groeten uit België, Stefan

22-12-2009
Geplaatst door: Herman & Maria

Wensen

Regelmatig lees ik jullie webstek om info op te doen voor als wij vertrekken in 2011.
Vandaag las ik over jullie tegenslag, wij wensen jullie alle sterkte toe in de moeilijke periode die er voor jullie ligt, gelukkig hebben jullie elkaar voor steun en liefde. Ondanks alles wensen wij jullie een heel mooi Kerstfeest en een zeilvol nieuwjaar toe.
Herman & Maria
www.allesvanpoolstertotzuiderkruis.be

20-12-2009
Geplaatst door: Fons

Hoi Tom en Ans
Naast veel strekte wil ik jullie ook fijne feestdagen wensen .
gr Fons

19-12-2009
Geplaatst door: Gerard

Toch foute boel

Geachte heer Zijlstra, Beste Tom en Ans,
welke woorden zijn de "juiste" woorden, als iemand/mensen (zoals jullie in dit geval) een periode tegemoet gaat die heel veel van jezelf zal gaan vergen....... Het zal een hele klus zijn/worden, waarvan ik alleen maar kan wensen dat jullie (in de eerste plaats Tom als patiënt) maar ook Ans er fysiek en emotioneel heelhuids uit zullen komen. Wens jullie heel veel sterkte toe!
Gerard

18-12-2009
Geplaatst door: Wim Huijbers

bemoediging

Beste Ans en Tom, op gezette tijden lees ik jullie reisverslag.We kennen elkaar al heel lang als "Beatrix-collega's".
Jullie leven heeft ineens een heel andere wending genomen. Heel veel sterkte toegewenst en 2010 wordt vast weer het begin van nog vele mooie reizen!
Hartelijke groet, Wim Huijbers

18-12-2009
Geplaatst door: Hans Hoogland

tegenslag

Beste Tom Zijlstra,
Het bekijken van je vaak boeiende log is voor mij een bijna dagelijks genoegen. Veel dank daarvoor. Ik ben zelf ook zeiler.
Veel sterkte, ook voor Ans.