www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1152 berichten, 116 pagina's 
«  92  93  94  95  96  » 
17-12-2009
Geplaatst door: Wim van Heel

Grote tegenslag

Erg veel sterkte er mee allebei

Wim

17-12-2009
Geplaatst door: Sjouke Dijkstra

prostaat

Shit en gvd....was mijn eerste reactie. Sorry voor het woordgebruik. Dit wens ik jou en Ans niet toe! Ik lees jouw wederwaardigheden iedere dag met genoegen en meeleven en ik hoop dat je de moed op kunt brengen om op dezelfde voet door te kunnen gaan. Sterkte!

14-12-2009
Geplaatst door: Bert Mansholt

prostaat

Beste Tom, frustrerend voor je dat je mogelijk prostaatca hebt. De diagnose moet nog gesteld worden natuurlijk, maar de kans erop is reeel. Ook al hoef je er in het begin vaak niets aan laten doen, is het vervelend te moeten leven met het idee dat het in die regio niet pluis is. Ik hoop dat je op termijn in staat zal zijn het een beetje van je af te zetten en je leven er niet door te laten vergallen. Groeten aan Ans.

09-12-2009
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Artikel in Trouw over prostaatcarcinoom

Beste Hennie!
Dank voor je reactie. Naar aanleiding ervan vond ik het artikel hier: http://www.trouw.nl/nieuws/Wetenschap/article2933258.ece/Geen_haast_bij_tumor__in_prostaat___.html Interessant! Ik kom er nog wel op terug op het weblog. Groet, Tom

09-12-2009
Geplaatst door: Hennie

onderzoek

Geachte heer Zijlstra,

al geruime tijd lees ik met plezier uw avonturen. wat vervelend voor u samen dat er nu even een "pitstop"moet worden gemaakt. Toevallig stond er afgelopen maandag een interessant artikel van promoverend arts uit Rotterdam over prostaat en de behandeling daarvan in Trouw. Via deze website lukt het niet artikel toe te voegen. Ik kan het u toezenden, maar dan heb ik uw mailadres nodig. Ik wens u sterkte toe en hoop dat het allemaal mee zal vallen.

Vriendelijke groet,

Hennie

06-12-2009
Geplaatst door: Frans de Bloois

Uitslag onderzoek

Beste Tom en Ans
Heel veel sterkte voor de komende tijd.
De diagnose is nog niet gesteld. Ik hoop dat het meevalt.

Groet, Frans

06-12-2009
Geplaatst door: Gerard

Wat te zeggen?

Geachte heer Zijlstra, Beste Tom,
Een vriend, gepensioneerd arts, zei eens tegen mij: "Dokters zijn net mensen, niets menselijks is hen vreemd" Dus ook hen zijn zorgen, vraagtekens en gevoelens van machteloosheid niet vreemd. Wees niet te hard voor jezelf, als je die dingen gewoon in je blogs schrijft. Het is niet meer dan menselijk dat je van je af reageert. En wie het niet wil lezen, die slaat het gewoon over. Ook van deze kant heel veel sterkte toegewenst, voor zowel jou zelf, als je vrouw en je familie. Weet nl. zelf maar al te goed hoe beklemmend het kan zijn in zo'n onzekere periode te moeten vertoeven. En vooral: laat de moed niet zakken!

04-12-2009
Geplaatst door: joep

Ook dokters krijgen kanker en worden dan gewone mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken. Daarom sterkte gewenst, Joep.ymbw

28-11-2009
Geplaatst door: Thea van Vliet

Toedeledokie

Hoi Tom en Ans,

Zondag vergat ik jullie te vertellen dat de zus van een goede vriendin van mij al jaren in Agios Nicolaos woont. Zij is getrouwd met een griek en heeft samen met haar man het cafe Toedeledokie aan de Ahtie Koundoumou 19. Jullie komst is al aangekondigd dus voorbij lopen gaat niet zonder er binnen geweest te zijn. We zijn benieuwd naar jullie ontmoeting. Laat het ons weten!
Hartelijke groeten, ook van Erik!

19-11-2009
Geplaatst door: Kees Oskam

Laadsnelheid logboek goed te doen

Nog even een reactie op de vraag over de laadsnelheid van het reislogboek. In Internet Explorer (versie 8.0) is het op mijn PC geen enkel probleem als het logboek al wat vaker bekeken is waardoor een deel al op de PC in de cache staat. De eerste keer nadat de cache is leeggegooid moet er wat meer gedownload worden en is de internetsnelheid dus wel wat meer bepalend voor het laden van het hele logboek. Maar verder leest het uitstekend, zeker ook de inhoud.
In Firefox (3.5.5) wordt het laatste logboek na zo'n 35-40% nu leeg (wit dus) in plaats van voorheen zwart. Dat heeft Maakum blijkbaar nog steeds niet aangepakt.

Groet van een regelmatige lezer,
Kees Oskam.