www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1142 berichten, 115 pagina's 
«  87  88  89  90  91  » 
15-06-2010
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Voor de dommen

Hallo Astrid!
Er zijn inderdaad een heleboel domme mensen. Ik kan het niet goed aanzien dat mensen zich opwinden om een balspel, dat altijd hetzelfde resultaat heeft. Of een partij wint of het is gelijkspel. Lijkt me een zinloze aangelegenheid. Om niet te spreken van die stuitende Oranje-hype, het primitieve geloei en gelal van de supporters, hooligans en andere dwazen. En dat nota bene ook nog in Afrika. Enfin, ieder mag zijn mening hebben, nietwaar?
Je krijgt van Ans de hartelijke groeten terug.
Tom

15-06-2010
Geplaatst door: astrid van hoorn

voetbal

hallo tom,ik wil je even zeggen dat voetbal niet voor de dommen is,want dan zijn er wel heel veel domme mensen,groeten aan ans.

03-06-2010
Geplaatst door: Oscar de Klijne

Yiali

Hallo,
Je blogde vandaag over het eiland Yiali. Dat eiland wordt afgegegraven door Nederlandse aannemers. 1 zeeschip vol per week. Yiali bestaat uit vulcanisch kalk en dit materiaal wordt in Noord en Zuidholland gebruikt als wegenbouwmateriaal. Onder grondwaterniveau mogen wij geen hoogoven slakken gebruiken. Wel Jalibims. Inderdaad kalkschuimslakken met een sg van 0.9. Mooi spul om mee te werken. Weinig zetting en goed te verdichten. Rond de 30 euro pere kuup ( 1 m3)
Kijk dus goed naar dat eiland. Over een jaar of wat is het weg en zit het in NL in de grond.

30-05-2010
Geplaatst door: wil funk

ikb was nog iets vergeten nl:een boek wat tom zeker interesseeert:geheime delen van Mels van Driel, uroloog te Groningen.Echt goed en ook om te lachen als het over lullen en ballen gaat.
gr
wil

30-05-2010
Geplaatst door: wil funk

ander emailadres

ik heb een ander emailadres nl:wilfunk@ziggo.nl
ik volg jullie site dagelijks en ben dus redelijk op de hoogte en onder de indruk van jullie leven.Overigens ben ik bezig om ook een sloepje aan te schaffen,wat voor jullie ws niets voorstelt maar ja je moet ergens mee beginnen.We hopen dat Liam nu eindelijk in een rustig vaarwater terecht is gekomen. We houden zeker contact.
groeten
wil en marjanne

29-05-2010
Geplaatst door: Gerard

Leuk idee van dat filmpje

Dag Tom, dag Ans,

Ben blij voor jullie dat jullie, binnen de gegeven omstandigheden en de 'nodige' sores toch weer de 'zeillijnen' (lees: de draad van het zeilleven) hebben op kunnen pakken. Geniet bijna dagelijks van jullie reisverslagen, die zijn heel boeiend en leerzaam. (Zo wist ik dus niet waar de Levant lag, heb dat via Google Earth kunnen vinden) De verslagen van jullie sores zijn uiteraard niet om van te genieten, maar geven wel de kans om met jullie mee te leven. Blijf daar vooral julliezelf in. Wat bijzonder leuk om even via YouTube mee te kunnen varen, je mag wat mij betreft daar best wel meer gebruik van maken (Als de lokale webomstandigheden dat natuurlijk toelaten). Ben benieuwd naar je volgende filmprodukties! Groeten, Gerard

28-05-2010
Geplaatst door: Huib

Kont na achteren

"Onder zulke omstandigheden lag ik liever op mijn vooranker met het achterschip naar de kade, hoewel je dan weer onrustig slaapt omdat het anker misschien gaat krabben."
Kont na achteren is heel gebruikelijk in de Griekse en Turkse wateren, Tom. In veel havens hebben ze 'lazy lines', en dat voorkomt dan jouw onrustige slaap. Een krabbend anker in een haven heb ik daar nog niet meegemaakt.) groet, Huib

26-05-2010
Geplaatst door: will welten

zomaar

Werd getipt door Geert Huisman dat jullie een site hadden. Fantastisch dat jullie dit allemaal doen en alles zo op zijn pootjes tercht is gekomen. Het is dat ik zeeziek wordt van het varen, dus ik beperk me maar tot vliegen. Met mij gaat allees picobello. Het ga jullie goed.

22-05-2010
Geplaatst door: Oscar de Klijne

stootwil

Die stootwil was volgens mij verloren in de Donau delta.
Nu laden en snel weer onder zeil. Behouden vaart!

21-05-2010
Geplaatst door: Noke

een stootwil vinden?

Volg de link in mijn bericht van 24-03-2010 en ga daar naar de pagina van 24-04-2010.