www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1155 berichten, 116 pagina's 
«  103  104  105  106  107  » 
05-09-2008
Geplaatst door: herman

Rilke, Raron.

Rose, oh reiner Widerspruch, Lust,
Niemandes Schlaf zu sein unter soviel Lidern.

Omdat het zo mooi is...

05-09-2008
Geplaatst door: Jaap en Diana

hallo vanuit Vulcano

Hallo Tom en Ans,
We hebben elkaar nog niet getroffen in Sicilie. Ik heb nu je web opgeslagen zodat we weer wat kunnen lezen. Wij zijn met familie inmiddels via Vulcano aan een rondje Sicilie begonnen. Per 1 nov. liggen we in Mssida Creek Marina in Malta. Hopelijk zien we jullie daar. Hartelijke groeten van Jaap en mij,
Diana
sy Kiara

04-09-2008
Geplaatst door: Corina

even snel een krabbeltje

Hoi Ans en Tom,
Alles goed, nog heerlijk aan het genieten? Volg jullie nog steeds hoor. Hier alles goed, erg druk, heb een vast contract gekregen en volgende week lekker naar de Griekse zon, even bijtanken.
Groetjes

03-09-2008
Geplaatst door: jack

log radertje

Hallo Ans en Tom

wij hadden voorheen ook nogal problemen dat het radertje in de loggever vast ging zitten , en uitsluitend door de aangroei.
Een goede remedie is het radertje zorgvuldig met antifouling te schilderen , wij hebben nu al 1.5 jaar hier geen probleem meer mee, mogelijk het proberen waard,

het ga jullie goed

Jack en Elly van Aarle sy Gulliver

23-08-2008
Geplaatst door: Jacqueline en Inge

reactie

Hoi Tom en Ans,Hoop dat alles goed gaat en dat Bas is aangekomen.Leuk de foto in de deur van het Wijnhuis te zien samen met mijn liefde.Fijn Tom je laatst weer even aan tafel te hebben gehad in Heukelum. Volgende keer met Ans? Goede en behouden vaart Liefs namens Pa, Jacqueline en Inge.

04-08-2008
Geplaatst door: Michel

ans

Ans ziet er altijd erg goed ( lekker) uit. Echt elke foto wat anders aan. Is die boot soms één grote garderobekast? Heb nog nooit zo snel geklikt als na de medeling dat Ans topless lag te zonnen
groeten Michel

18-07-2008
Geplaatst door: baukjen en jan van de J & B

update

hebben weer eens internet en zijn van jullie wel en wee op hoogte. Jammer dat het via de SSB niet meer gaat. Zijn nu in Lymington aan de Solent en gaan morgen richting Nederland, waar we volgende week hopen aan te komen.
Groetjes van Baukjen en Jan.

11-07-2008
Geplaatst door: Nela

vakantie

Hoi Tom en Ans, ik volg jullie al vanaf de reunie in september. Wij gaan het hollands landschap bekijken vanaf het water. We vertrekken met onze motorboot voor een week of 5 van Zuid- naar Noord-Nederland. Hopen na een week regen hier wel op een zonnetje. Geniet van jullie tocht en eind augustus lees ik weer verder. groetjes Nela.

03-07-2008
Geplaatst door: pieter en douwe

zeilen?

Ha Tom & Ans, jullie vermaken je nog wel daar zonder wind? Ik was nog even bij Eric en Thea, we hebben naar jullie uitgekeken maar (nog) geen Dulce! Ik heb veel gefietst in de Provence en de Cevenne, heerlijk, maar wel inspannender dan zeilen.
Ne zitten Douwe en ik op de Shetlands in afwachting van de komst van onze geliefden die met aluminium vogels door de lucht gevlogen komen zaterdag. We liggen in een van de mooiste baaien ter wereld, aan boord van Matjas die ons weer comfortabel in 3 dagen van H'sluis naar Lerwick bracht. Hier heerlijk in een licht regenbuitje, absoluut geen andere zeiltoeristen, mooie pubs, het mooiste zeilweer en de mossels groeien op de rotsen. Veel waterwild hier van vinvissen tot papegaaiduikers en natuurlijk zeehonden. We wensen jullie nog een heel goede verdere vaart en horen graag weer jullie verdere avonturen!
Douwe en Pieter

03-07-2008
Geplaatst door: Kees Oskam

Slecht weer en geen update, toeval hoop ik!

Tom,

Ik zag als trouwe volger van jullie reis gisteren op de satellietfoto enorme buien tot ontwikkeling komen bij de noordpunt van Corsica, precies waar jullie zouden varen die dag. Ik hoop dat het feit dat er op 2 juli nog geen update van die dag is daar niet te zwaar mee samenhangt. Dus dat jullie er goed doorheen gekomen zijn.

Ik wacht met spanning de volgende update af....

Behouden vaart!