www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1135 berichten, 114 pagina's 
«  107  108  109  110  111  » 
17-12-2007
Geplaatst door: Ad van der Sande

interesse

Dag Ans,
Dat is lang geleden, leuk te lezen dat het je goed gaat.
Elly heeft het webadres van Rita vd Ploeg gekregen die ontmoette ze toevallig in de trein.
Ik heb globaal de berichten en artikelen doorgekeken en het lijkt me een bijzondere onderneming zo'n reis.
Ik ga jullie volgen en wie weet tot ziens
Ad

07-12-2007
Geplaatst door: Gert Reedijk

groeten

Hallo Tom,
Zojuist even uitgebroken uit de hectiek van het ondernemerschap en een tijdje zitten lezen op je site. Hier gaat het gelukkig weer gewoon over de zin van het leven, het bestaan van God en de oneindigheid van het heelal.
Je discussie met Stephen Harding lijkt me niet veel kans maken. De vraag of de aarde nu een ziel heeft of niet, wordt net zo oeverloos als de vraag of er een God bestaat of niet. Beide begrippen laten zich niet definiëren.
Meer down to earth doet het met veel plezier met je een winkel gevonden hebt waar je Lapsang Souchong thee kunt kopen en rauwmelkse Camembert. Kennelijk heeft onze smaak meer overeenkomsten dan alleen met betrekking tot blonde vrouwen. Overigens neemt het aantal foto's op je site waar jij met Ans aan de rode wijn zit hand over hand toe.
Verder ben ik blij om te horen dat je mijn Elsevier leest en eruit citeert op je site. Als je zo doorgaat word je mogelijk gevraagd om zitting te nemen in het Nobelprijs comittee.
Je niet kunnen verzoenen met ouder worden, daar zouden we een praat groepje over kunnen beginnen met zijn tweeën als ik straks weer in Lagos ben. Deze week heb ik een eerste kleinkind gekregen, maar ik moet nog erg wennen aan de bijbehorende titel van"grootvader".
Op 1 januari landen we in Faro voor een korte vakantie. Tot dan! Hartelijke groeten, ook aan Ans.
Gert.
PS Hoe zeilt de Boa Esperanca?

27-11-2007
Geplaatst door: Ad van den Berg

Hallo Ans en Tom,

Ik ben niet de Ad van de HBS maar van de Lingedijk in Gellicum.
Ik hoop dat jullie nu wel weten aan wie je moet denken.
Mijn werk in Spijkenisse bestaat uit het begeleiden van een sanering van een vuilstortplaats en het bouwrijp maken van het gehele terrein voor apartementen langs de ''Oude Maas''
Kijk maar eens op www.de elementen.nl

Groeten Ad

25-11-2007
Geplaatst door: Rob Dillmann

groet

Ha Tom en Ans,

Hartelijke groet, hadden gisteren Joanne op bezoek en dat was aanleiding om nu eindelijk eens keer op jullie website te kijken. Leuk, en geeft een goed beeld. Onze Winsome staat helaas gewoon in de loods in Zaandam, te wachten op het voorjaar. In het ziekenhuis gaat het redelijk tot goed. Wij houden nederland wel gaande in de tussentijd. Tot lezens!
Rob en Sas

24-11-2007
Geplaatst door: Marc De Rudder en famillie

Sinds onze korte ontmoeting in de sluis bij Willemstad (Volkeraksluis) deze zomer volgen wij jullie omzwervingen op de voet. Het logboek is zeer boeiend. Genieten !!!!!!!!

23-11-2007
Geplaatst door: Ad van den Berg

Hallo Ans en Ton,

Jullie reis volg ik regelmatig,en ben steeds weer benieuwd wat jullie weer hebben meegemaakt.
Op dit moment zit ik op mijn werk in Spijkenisse en heb het even niet zo druk, vandaar maar even op jullie site gekeken en gereageerd.
Hier is het op dit moment regenachtig en donker weer.
Ik hoop dat verder alles goed gaat met jullie,en wens jullie verder een behouden vaart.

Groeten Ad van den Berg.

21-11-2007
Geplaatst door: hannie kloet

reisverslag

hoi Tom em Ans,, jullie verwachten dit niet uit deze hoek, maar ik volg jullie al vanaf het begin. wat kan jij leuk schrijven Tom. het is dat ik weinig verstand van boten heb anders kon ik nog wel eens een adviesje geven maar helaas. Ik geniet ook van de recepten voortaan iets uitgebreider, ik kan ze goed gebruiken in onze sleurhut, bij voorbeeld het recept van de sudderlapjes met ketjap.Bij medi 1 veel veranderingen, dus het is nog wel wennen. maar dat zal jullie een worst wezen, wat ik me goed voor kan stellen.
we wensen jullie nog veel plezier en mooi weer, en ga door met schrijven.
groet Hannie en Ad.

08-11-2007
Geplaatst door: Petra

leuk

Hoi ik ben de dochter van jaap en diana de leeuw. Wat een leuke site hebben jullie en erg leuke foto's zo zie ik ook ineens mijn ouders op de foto. Erg leuk hoor ik blijf jullie ook volgen zo blijf ik op de hoogte heel veel suc6 met jullie reis.

02-11-2007
Geplaatst door: fons

Hoi Tom en Ans,
iTom ik las dat je weer lekker aan het klussen was, de bolletjes (kogellagers) kan je er weer in krijgen door ze dik in de (zuurvrije)vaseline of ander zoutwater bestendig vet te zetten en dan in de kar te plakken.Om vervolgens de kar plus de lagers in het profiel te plaatsen.
Succes met dit lgeduldklusje.


gr Fons

01-11-2007
Geplaatst door: Chris Braad

Lees met heel veel plezier jullie reisverhalen, waar ik bij toeval mee bekend ben geworden. Ook de muziekinteresse is heel erg leuk en wordt gedeeld (ben tenslotte ook een jaren '60 geval).
Mag ik een tip geven: Tom Waits met Kentucky Avenue. Het ultieme, sterk autobiografische, verhaal over vriendschap tussen kwajongens die met elkaar opgroeien (1 van de vrienden krijgt op jonge leeftijd polio).
Als je de kans krijg, beluister dit nummer met een glas goeie whisky in de hand en de voetjes op tafel... raakt de ziel.

PS. Lomborg en zuurstofconsumptie.
Ozon (O3) produceert bij verwarming zuurstof (O2). Dit kan jouw vraag wellicht beantwoorden.
Wat betreft Lomborg en de grondstofprijsontwikkeling: ik denk dat Lomborg de beschikbare nog te exploiteren hoeveelheid grondstof dusdanig waardeert dat prijsstijging niet waarschijnlijk lijkt. Hij houdt geen rekening met speculatie op de wereld-grondstoffenmarkt, zoals nu geschiedt met olie, koper en onlangs diverse staalsoorten