www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1109 berichten, 111 pagina's 
«  107  108  109  110  111 
22-06-2007
Geplaatst door: Van Raemdonck Mark

wanneer valt het startschot?

Jullie verhaal wordt spannender met de dag. Ben benieuwd wanneer de grote vertrekdag gepland is. waar en wanneer kunnen we jullie uitwuiven?

09-06-2007
Geplaatst door: willem

Good luck

..and godspeed, from a fellow world traveller, currently flying a small helicopter around the American continents (www.hellocopter.org). Thanks to Janny who alerted me to your site. Stay safe, you two!

23-05-2007
Geplaatst door: Martijn

Ereplaats

Hallo Ans en Tom,
Ter geruststelling en dank even een berichtje: ben erg blij met de cd-speler. Heeft een mooie plaats gekregen tussen de verzameling. Van alle Philipsspelers die ik heb (17), is die van jullie de enige die nog niet open is geweest vanwege een mankement! Dus wat mij betreft kunnen jullie. En jullie hebben er vast geen bezwaar tegen als ik een beetje jaloers ben.Succes!
Martijn.
P.S. Erg mooie site, volg jullie met intresse.

15-05-2007
Geplaatst door: Tom

Sarah

Dank je, Sarah. Je aanvulling heb ik opgenomen aan het slot van het stukje over Baudelaire/Sarah/Madame Sabatier in de rubriek "Beschouwingen".
Tom

15-05-2007
Geplaatst door: Sarah

Baudelaire

De vertaling van dat gedicht 'Sarah' is van de hand van Koen Stassijns en Geert van Istendael.

15-04-2007
Geplaatst door: Wim van Heel

Bezoek site

Dag Ans en Tom,

Jullie kennen mij van de verjaardagen bij Cees/Mieke. Sinds een tijdje ben ik weer gaan spitten op jullie site. Het gaat dus gebeuren! Vanaf nu volg ik jullie avonturen. Ik heb altijd grote bewondering voor mensen die dingen doen die ik zelf niet zou durven. Mochten jullie de Atlantische Oceaan oversteken dan moet je beslist naar Suriname gaan, en de binnenlanden intrekken. Daar vind je nog het echte regenwoud en allerlei overblijfselen uit de koloniale tijd.

Veel succes met de verdere voorbereidingen,

Wim

08-03-2007
Geplaatst door: Frank Wolterink

Beho8uden vaart!

Hallo Tom,
Ik kreeg gisteren bij de receptie van Guus van Montfort je kaartje. Vandaag dus snel een blik op je website. Het lijkt me fantastisch maar ook spannend zo'n wereldreis. Ik ben nu 54 jaar en heb me voorgenomen met 'mijn' Ankie over ongeveer 6 jaar (jongste zoon is dan 20) ook veel van de wereld te gaan zien. In de tussenliggende jaren beleef ik nog voldoende avonturen in de zorg. Daarover schrijf ik wekelijks op mijn weblog http://frankwolterink.c3log.nl/
Ik zal jullie avonturen volgen, volg jij ook de mijne?

Het ga jullie goed en een behouden vaart gewenst!

Groeten
Frank Wolterink

27-02-2007
Geplaatst door: Derrick

foto

Hallo Tom,

Ik heb nog een erg leuke foto van je vrouw weten te vinden maar helaas kom ik er nu achter dat ik hem niet aan de site kan toevoegen. Ik stuur hem wel naar je mailadres.

Groetjes Derrick

25-02-2007
Geplaatst door: Vanhoenacker Peter

Hallo
Heb intussen volledige kielepisode tot heden doorgenomen.Ben zeer geinteresseerd in het vervolg en tevens in:
contact andere DS43 eigenaren en ontvangst van de relevante expertisestukken e.d. indien mogelijk.Voor mij is het dringend omdat mijn zaak klaar is om ingeleid te worden
Hartelijk dank en houdt de moed erin!

Zodra als mogelijk ga ik de Jenny BG bij Hetterschijt bekijken

24-02-2007
Geplaatst door: vanhoenacker Peter

kiel

Dag Ans & Tom,
Mark(vorig bericht)meldt me jullie kielprobleem.Mijn DS43 heeft hull nr 98.
Ma 5 jaar start mijn rechtsbijstand DAS eindelijk een procedure ivm de vnl polyester problemen
Aan de wind zeilend bij zware zeegang bestaat de 'klap'in het golfdal telkens uit 2 tijden,waarbij de tweede tijd duidelijk het verder-en terugzwaaien van de kiel is.Uiteraard is dit maar een fractie van een sec en dacht tot nu toe dit te moeten aanvaarden omdat Jeanneau nu ook weer niet een dure boot is en het gebrek aan vormstijfheid in het algemeen ook niet echt 'top'is
Misschien is er toch meer aan de hand.Bij de voorste kielbouten heb ik ook roestige barstjes in stervorm maar deze zouden niets te betekenen hebben zegt men me.
Wat was juist het euvel bij DULCE ?

Verder wil ik toch ook mijn grote tevredenheid kwijt over knappe en onderhoudsvriendelijke engineering,het knap en doordacht design,vaarkwaliteiten en bedieningsgemak,ook singlehande(mits boegschroef)
Hoor graag van Jullie
vriendelijke groet en veel succes met het mooie planµ
Peter