www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1152 berichten, 116 pagina's 
«  109  110  111  112  113  » 
25-11-2007
Geplaatst door: Rob Dillmann

groet

Ha Tom en Ans,

Hartelijke groet, hadden gisteren Joanne op bezoek en dat was aanleiding om nu eindelijk eens keer op jullie website te kijken. Leuk, en geeft een goed beeld. Onze Winsome staat helaas gewoon in de loods in Zaandam, te wachten op het voorjaar. In het ziekenhuis gaat het redelijk tot goed. Wij houden nederland wel gaande in de tussentijd. Tot lezens!
Rob en Sas

24-11-2007
Geplaatst door: Marc De Rudder en famillie

Sinds onze korte ontmoeting in de sluis bij Willemstad (Volkeraksluis) deze zomer volgen wij jullie omzwervingen op de voet. Het logboek is zeer boeiend. Genieten !!!!!!!!

23-11-2007
Geplaatst door: Ad van den Berg

Hallo Ans en Ton,

Jullie reis volg ik regelmatig,en ben steeds weer benieuwd wat jullie weer hebben meegemaakt.
Op dit moment zit ik op mijn werk in Spijkenisse en heb het even niet zo druk, vandaar maar even op jullie site gekeken en gereageerd.
Hier is het op dit moment regenachtig en donker weer.
Ik hoop dat verder alles goed gaat met jullie,en wens jullie verder een behouden vaart.

Groeten Ad van den Berg.

21-11-2007
Geplaatst door: hannie kloet

reisverslag

hoi Tom em Ans,, jullie verwachten dit niet uit deze hoek, maar ik volg jullie al vanaf het begin. wat kan jij leuk schrijven Tom. het is dat ik weinig verstand van boten heb anders kon ik nog wel eens een adviesje geven maar helaas. Ik geniet ook van de recepten voortaan iets uitgebreider, ik kan ze goed gebruiken in onze sleurhut, bij voorbeeld het recept van de sudderlapjes met ketjap.Bij medi 1 veel veranderingen, dus het is nog wel wennen. maar dat zal jullie een worst wezen, wat ik me goed voor kan stellen.
we wensen jullie nog veel plezier en mooi weer, en ga door met schrijven.
groet Hannie en Ad.

08-11-2007
Geplaatst door: Petra

leuk

Hoi ik ben de dochter van jaap en diana de leeuw. Wat een leuke site hebben jullie en erg leuke foto's zo zie ik ook ineens mijn ouders op de foto. Erg leuk hoor ik blijf jullie ook volgen zo blijf ik op de hoogte heel veel suc6 met jullie reis.

02-11-2007
Geplaatst door: fons

Hoi Tom en Ans,
iTom ik las dat je weer lekker aan het klussen was, de bolletjes (kogellagers) kan je er weer in krijgen door ze dik in de (zuurvrije)vaseline of ander zoutwater bestendig vet te zetten en dan in de kar te plakken.Om vervolgens de kar plus de lagers in het profiel te plaatsen.
Succes met dit lgeduldklusje.


gr Fons

01-11-2007
Geplaatst door: Chris Braad

Lees met heel veel plezier jullie reisverhalen, waar ik bij toeval mee bekend ben geworden. Ook de muziekinteresse is heel erg leuk en wordt gedeeld (ben tenslotte ook een jaren '60 geval).
Mag ik een tip geven: Tom Waits met Kentucky Avenue. Het ultieme, sterk autobiografische, verhaal over vriendschap tussen kwajongens die met elkaar opgroeien (1 van de vrienden krijgt op jonge leeftijd polio).
Als je de kans krijg, beluister dit nummer met een glas goeie whisky in de hand en de voetjes op tafel... raakt de ziel.

PS. Lomborg en zuurstofconsumptie.
Ozon (O3) produceert bij verwarming zuurstof (O2). Dit kan jouw vraag wellicht beantwoorden.
Wat betreft Lomborg en de grondstofprijsontwikkeling: ik denk dat Lomborg de beschikbare nog te exploiteren hoeveelheid grondstof dusdanig waardeert dat prijsstijging niet waarschijnlijk lijkt. Hij houdt geen rekening met speculatie op de wereld-grondstoffenmarkt, zoals nu geschiedt met olie, koper en onlangs diverse staalsoorten

12-10-2007
Geplaatst door: jack en elly

on line

Hallo Ans en Tom

mooie beschouwing Tom met dat on line zijn ,en daardoor niet het echte gevoel te hebben weg te zijn, maar dat is eigenlijk maar een momentopname en weer snel vergeten als je de laptop afsluit.(maar kan het me goed voorstelen)
En een mens moet zoals men zegt toch met zijn tijd meegaan!

Wij zijn regelmatige lezers (dagelijks) van je onderhoudende site,en krijgen een mooie en tevens leerzame indruk van jullie reis . (die wij ook in 2009 gaan ondernemen).
Ga zo door en blijf regelmatig on line,een behouden vaart

met vriendelijke groet Jack en Elly GULLIVER

11-10-2007
Geplaatst door: Jaap en Diana

Al Gharb (het westen)

Hallo Tom en Ans,
Jullie zijn nu in Nazaré. Leuke plaats waar we een aantal dagen gebleven zijn i.v.m. het weer. Wij zijn in tussen in Lagos en het is hier iedere dag zo 27 gr. We zijn dat niet gewend de laatste tijd en genieten er dus van. Nog een fijne en tijd en hopelijk zien we jullie nog eens. V.a. 1 november overwinteren we in Lagos.

10-10-2007
Geplaatst door: Ger Sleeuwits

Vertaling

De dichter is een veinzer
Zo volledig is zijn veinzen
Dat de pijn die hij dan voelt
Werkelijke pijn is geworden

Vriendelijke groeten, Ger Sleeuwits