www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1142 berichten, 115 pagina's 
«  111  112  113  114  115 
29-07-2007
Geplaatst door: fons

He' die Tom en Ans
Grappig dat je de storing van de antennesplitter opgelost hebt,wel vreemd die stekkersluiting gezien dat hij voorheen wel deed.
(En P=UxI,niet VxI).

gr Fons en succes met uitvaren morgen

26-07-2007
Geplaatst door: Yvonne en Henk

Hallo lieve Tom en Ans,
Jullie zijn op weg!! en wel al een tijdje, eindelijk jullie weblog bezocht. Leuk is dat, alsof je er een beetje bij bent. Ga beslist vaak lezen en contacten. Het weer is niet best bij jullie, alhoewel het wel beter is dan bij ons!! Misschien een schrale troost. Heerlijk dat jullie droom waar wordt. Wij zitten midden in de verhuizing, nou ja eigenlijk zijn we wel ver over de helft. De kotter is leeg (Moet nog schoongemaakt, beeehhhh). Wat een wonder is zo'n Ark. Natuurlijk kregen we het gevoel, hadden we dat niet 10 jaar eerder moeten doen? Ach het gaat zoals het gaat en komt zoals het komt. Maar heerlijk is het!!!!! Wij zitten nu gelijk met het water. 's avonds glimmen de lichtjes in de golfjes en overdag knabbelen de eenden aan je tenen. De laatste zonnestralen strijken over de boomtoppen aan de overkant. De lucht is donker met witte plukes die verontrustend snel voortbewegen. Binnen is het licht, warm en droog. De douche is fenomenaal. Jullie kennen dat wel maar voor ons is het een ontdekking. Warme volle stralen op het blote lijf. Onze privé douche werkt nog niet, maar geen nood we hebben er nog twee. Decadent of niet????? In ieder geval is dit een paleis om te verhuren dus de wereld wacht ook op ons. Tot het zover is genieten we en kijken dromerig naar onze eigen horizon.
Lieve schatten tot schrijfs.
Yvonne en Henk

26-07-2007
Geplaatst door: Hanneke

link en wijsheid

De link direct naar het laatste bericht werkt wel op windows, maar niet op mackintosh (apple). Geprobeerd samen met Rommert en eigen ondervinding.
Gelukkig heb je de wijsheid en alle tijd om de juiste beslissingen te nemen.
Hopelijk kunnen jullie maandag eindelijk naar Dieppe. Goede vaart!
Groet,
Ook van Rommert en Bas

25-07-2007
Geplaatst door: sleeuwits

frequenties (www.wereldomroep.nl)

Maanden juni-juli en augustus
1 Centraal- en West-Europa
Nederlandse zomertijd Frequentie in kHz Meterband 49 Meter

van 07.00 tot 10.00 uur 5955 kHz
van 10.00 tot 12.00 uur 5955 Khz en
6035 kHz (niet op zaterdag)
van 12.00 tot 19.00 uur 5955 kHz
van 22.00 tot 24.00 uur 6040 Khz
van 23.00 tot 24.00 uur 5930 kHz

Verder naar het zuiden wordt het zone 2 enz.

succes en goede vaart

20-07-2007
Geplaatst door: Freek Linnebank

weer

Lieve Ans, beste Tom, Wat een verschil! Jullie uitzicht door de beregende ruit in Oostende, waarschijnlijk met een dito temperatuur, en wij, Biebie en ik, gisteren in de Arena van Verona luisterend en kijkend naar de Barbier waarbij het 's nachts bij het slotapplaus nog eenendertig graden was. Ik hoop dat die hoogtes wat naar het westen zullen afdrijven. Veel plezier in Oostende en op jullie tocht naar het zuiden.
Die redenering van jou, Tom, dat je reislogboek graag chronologisch wilt laten zijn en hem daarom omgekeerd presenteert, vind ik zeer klantonvriendelijk en ook absolute apekool. De laatste belevenissen bovenaan en de eerste wegzinkend in de volgorde van de tijd is ook chronologie. Dan hoeven wij niet iedere keer de bodem van de site op te zoeken. En daarbij: de snelle link naar het laatste verhaal werkt, althans bij mij, niet. Dus keer op je eigenwijze schreden terug, al besef ik dat dat voor jou niet gemakkelijk zal zijn, en hanteer dezelfde plezierige methode als bij het verslag vooraf! Wij blijven jullie graag volgen, met uiteraard een flinke dosis dagelijke jalouzie. Liefs en groet, Freek en Biebie

17-07-2007
Geplaatst door: Freek Linnebank

Echt weg

Lieve Ans, beste Tom, Eindelijk gelukt. Weg en geen belemmeringen meer om de wijde wereld in te gaan, dat wil zeggen, de Wielingen op te gaan. Maar een begin is het begin. Veel liefs en groeten vanuit een zonnig Zuid-Tirol. Overmorgen een avondje Il Barbiere in Verona en daarna naar de Haut-Savaoye. Hier al een week heel zonnig, hopelijk daar ook en hopelijk bij jullie mooie zon en een ferme bries uit het Noorden. Veel geluk(zaligheid). Biebie en Freek

17-07-2007
Geplaatst door: joepvandenblink

net gemist

Lees om 13.00 dat jullie Vlissingen gepasseerd zijn. Had zeker even het ZRTI alleen gelaten om bij de grote sluis te staan. Leuk om zo mee te reizen / dromen. Het ga jullie goed, behouden vaart. Joep

15-07-2007
Geplaatst door: balocchi

een mooie reis toegewenst!

Deze morgen hebben we elkaar toevallig ontmoet aan de volkerraksluizen, al wachtende tot de sluiswachter aan het werk wou. Gelukkig heeft een ondernemende nederlandse de sluiswachter wakker geschut. Het was een korte maar zeer aangename ontmoeting! Wij wensen jullie een aangename lange reis en zullen de " dulce" voggen tijdens de hopelijke lange omzwervingen! Groeten uit België en " de wind van achter"!

15-07-2007
Geplaatst door: Jozua van Sprang

De toevallige ontmoeting in Willemstad na al die jaren sinds de HBS vond ik enorm leuk, Voor we het door hadden was het 22.00 uur en we hadden nog uren door kunnen gaan. Komt nog wel een keer.
Jullie zijn nu eindelijk op weg en we wensen jullie behouden vaart, verschrikkelijk veel plezier en fair winds and a smooth ocean.
tot ziens, Jozua en Nicolette.

11-07-2007
Geplaatst door: rob hermse

carpe diem

Toevallig bij het zoeken naar GRIB en GPRS verbindingen jullie site tegengekomen. Ga jullie zeker volgen!
Veel geluk en geniet!
(gaan zelf dit weekend 4 wk met ons zelf gebouwdw waarscjip 28LD weg)
CARPE DIEM !!