www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1155 berichten, 116 pagina's 
«  112  113  114  115  116 
15-07-2007
Geplaatst door: balocchi

een mooie reis toegewenst!

Deze morgen hebben we elkaar toevallig ontmoet aan de volkerraksluizen, al wachtende tot de sluiswachter aan het werk wou. Gelukkig heeft een ondernemende nederlandse de sluiswachter wakker geschut. Het was een korte maar zeer aangename ontmoeting! Wij wensen jullie een aangename lange reis en zullen de " dulce" voggen tijdens de hopelijke lange omzwervingen! Groeten uit België en " de wind van achter"!

15-07-2007
Geplaatst door: Jozua van Sprang

De toevallige ontmoeting in Willemstad na al die jaren sinds de HBS vond ik enorm leuk, Voor we het door hadden was het 22.00 uur en we hadden nog uren door kunnen gaan. Komt nog wel een keer.
Jullie zijn nu eindelijk op weg en we wensen jullie behouden vaart, verschrikkelijk veel plezier en fair winds and a smooth ocean.
tot ziens, Jozua en Nicolette.

11-07-2007
Geplaatst door: rob hermse

carpe diem

Toevallig bij het zoeken naar GRIB en GPRS verbindingen jullie site tegengekomen. Ga jullie zeker volgen!
Veel geluk en geniet!
(gaan zelf dit weekend 4 wk met ons zelf gebouwdw waarscjip 28LD weg)
CARPE DIEM !!

02-07-2007
Geplaatst door: Berry en Corina

Het is zover!!!

Eindelijk is de dag aangebroken waar jullie zolang naartoe geleefd en gewerkt hebben. We wensen jullie een behouden vaart en een hele fijne tijd toe. Geniet ervan en hou ons op de hoogte. Hoop jullie in september weer te zien.
Groetjes van Berry en Corina

29-06-2007
Geplaatst door: Floor Zijlstra

Vertrek!

Dag Tom en Ans,

Ik volg het logboek elke dag. Spannend om te lezen hoe het aanstaande vertrek nadert. Ik ken het gevoel goed, had het zelf ook toen ik naar Londen vertrok..

Ik spreek jullie vast nog even voordat jullie gaan.

Dikke kus!

Floor.

26-06-2007
Geplaatst door: leen Boudesteijn

reactie

Beste Tom en Ans,
Ik lees met stijgende belangstelling jullie zo unieke dagelijkse belevenissen, die zo autenthiek door Tom worden beschreven. Het is echt aandoenlijk en ik hoop dat er nog vele afleveringen mogen volgen.

groet
Leen, schipper van de SITTAH II

22-06-2007
Geplaatst door: Van Raemdonck Mark

wanneer valt het startschot?

Jullie verhaal wordt spannender met de dag. Ben benieuwd wanneer de grote vertrekdag gepland is. waar en wanneer kunnen we jullie uitwuiven?

09-06-2007
Geplaatst door: willem

Good luck

..and godspeed, from a fellow world traveller, currently flying a small helicopter around the American continents (www.hellocopter.org). Thanks to Janny who alerted me to your site. Stay safe, you two!

23-05-2007
Geplaatst door: Martijn

Ereplaats

Hallo Ans en Tom,
Ter geruststelling en dank even een berichtje: ben erg blij met de cd-speler. Heeft een mooie plaats gekregen tussen de verzameling. Van alle Philipsspelers die ik heb (17), is die van jullie de enige die nog niet open is geweest vanwege een mankement! Dus wat mij betreft kunnen jullie. En jullie hebben er vast geen bezwaar tegen als ik een beetje jaloers ben.Succes!
Martijn.
P.S. Erg mooie site, volg jullie met intresse.

15-05-2007
Geplaatst door: Tom

Sarah

Dank je, Sarah. Je aanvulling heb ik opgenomen aan het slot van het stukje over Baudelaire/Sarah/Madame Sabatier in de rubriek "Beschouwingen".
Tom