www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1155 berichten, 116 pagina's 
«  112  113  114  115  116 
15-05-2007
Geplaatst door: Sarah

Baudelaire

De vertaling van dat gedicht 'Sarah' is van de hand van Koen Stassijns en Geert van Istendael.

15-04-2007
Geplaatst door: Wim van Heel

Bezoek site

Dag Ans en Tom,

Jullie kennen mij van de verjaardagen bij Cees/Mieke. Sinds een tijdje ben ik weer gaan spitten op jullie site. Het gaat dus gebeuren! Vanaf nu volg ik jullie avonturen. Ik heb altijd grote bewondering voor mensen die dingen doen die ik zelf niet zou durven. Mochten jullie de Atlantische Oceaan oversteken dan moet je beslist naar Suriname gaan, en de binnenlanden intrekken. Daar vind je nog het echte regenwoud en allerlei overblijfselen uit de koloniale tijd.

Veel succes met de verdere voorbereidingen,

Wim

08-03-2007
Geplaatst door: Frank Wolterink

Beho8uden vaart!

Hallo Tom,
Ik kreeg gisteren bij de receptie van Guus van Montfort je kaartje. Vandaag dus snel een blik op je website. Het lijkt me fantastisch maar ook spannend zo'n wereldreis. Ik ben nu 54 jaar en heb me voorgenomen met 'mijn' Ankie over ongeveer 6 jaar (jongste zoon is dan 20) ook veel van de wereld te gaan zien. In de tussenliggende jaren beleef ik nog voldoende avonturen in de zorg. Daarover schrijf ik wekelijks op mijn weblog http://frankwolterink.c3log.nl/
Ik zal jullie avonturen volgen, volg jij ook de mijne?

Het ga jullie goed en een behouden vaart gewenst!

Groeten
Frank Wolterink

27-02-2007
Geplaatst door: Derrick

foto

Hallo Tom,

Ik heb nog een erg leuke foto van je vrouw weten te vinden maar helaas kom ik er nu achter dat ik hem niet aan de site kan toevoegen. Ik stuur hem wel naar je mailadres.

Groetjes Derrick

25-02-2007
Geplaatst door: Vanhoenacker Peter

Hallo
Heb intussen volledige kielepisode tot heden doorgenomen.Ben zeer geinteresseerd in het vervolg en tevens in:
contact andere DS43 eigenaren en ontvangst van de relevante expertisestukken e.d. indien mogelijk.Voor mij is het dringend omdat mijn zaak klaar is om ingeleid te worden
Hartelijk dank en houdt de moed erin!

Zodra als mogelijk ga ik de Jenny BG bij Hetterschijt bekijken

24-02-2007
Geplaatst door: vanhoenacker Peter

kiel

Dag Ans & Tom,
Mark(vorig bericht)meldt me jullie kielprobleem.Mijn DS43 heeft hull nr 98.
Ma 5 jaar start mijn rechtsbijstand DAS eindelijk een procedure ivm de vnl polyester problemen
Aan de wind zeilend bij zware zeegang bestaat de 'klap'in het golfdal telkens uit 2 tijden,waarbij de tweede tijd duidelijk het verder-en terugzwaaien van de kiel is.Uiteraard is dit maar een fractie van een sec en dacht tot nu toe dit te moeten aanvaarden omdat Jeanneau nu ook weer niet een dure boot is en het gebrek aan vormstijfheid in het algemeen ook niet echt 'top'is
Misschien is er toch meer aan de hand.Bij de voorste kielbouten heb ik ook roestige barstjes in stervorm maar deze zouden niets te betekenen hebben zegt men me.
Wat was juist het euvel bij DULCE ?

Verder wil ik toch ook mijn grote tevredenheid kwijt over knappe en onderhoudsvriendelijke engineering,het knap en doordacht design,vaarkwaliteiten en bedieningsgemak,ook singlehande(mits boegschroef)
Hoor graag van Jullie
vriendelijke groet en veel succes met het mooie planµ
Peter

23-02-2007
Geplaatst door: Van Raemdonck Mark

zitten we in hetzelfde schuitje?

Tom en Ans, enkele maanden geleden vond ik jullie site via Jeanneau tripod.
Ik kwam deze week terug bij jullie verhaal en las met schrik het relaas over de kiel. We duimen mee, en volgen het nauw! wij varen immers met een zusterschip romp nr 259 (een van de laatsten!) onze site: www.sailndine.be
Groeten en veel steun van Myriam en Mark

10-02-2007
Geplaatst door: jack

Dulce

Hallo Ans en Tom

Met veel interesse lezen we jullie site, zelf staan we voor een zelfde keuze van avontuur.
Door omstandigheden hebben wij ons leven in een hogere versnelling gezet ,en gaan er ook voor (you only live....) .

Complimenten voor de site TOP

vr groet Elly en Jack

09-02-2007
Geplaatst door: rob scheerder

zeiltocht

Tom en Ans

mooie site, vind het een heel avontuur, maar wel mooi dat jullie het doen. Ik zal jullie graag volgen en als de boot een renovatie behoeft, dan zal ik, voorzover dat nog aan de orde is, zorgen voor een snelle vergunning, maar het financiele risico wordt niet meer betaald door het CTG/NZA.

groet en goede reis

Rob Scheerder

06-02-2007
Geplaatst door: Niels Bokhove

kafka & sabatier

Dag Tom, volgens mij kennen we elkaar vanuit de studietijd in Utrecht (ik begon daar ook in 1965). Ik kan mij tenminste een Tom Zijlstra herinneren (maar op de foto's kan ik je moeilijk herkennen), als ik het goed heb met een sik of ringbaardje. Was je lid van Unitas? (Dat was ik maar 1 jaar.)
Kwam op je site vanwege Kafka (over wie ik me een expert mag noemen). Je noemt daar Ruth Sabatier en weet niet meer haar werkelijke naam. Dat wás Gertrude Starink. Ik had contact gezocht met haar vanwege dat "Infelice" (1970) en heb haar een keer bezocht aan de Zuilenstraat in Utrecht. Van haar ook heb ik het script van dat programma gekregen.
Ben benieuwd of mijn geheugen gelijk heeft.

Niels Bokhove