www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1109 berichten, 111 pagina's 
«  107  108  109  110  111 
25-07-2007
Geplaatst door: sleeuwits

frequenties (www.wereldomroep.nl)

Maanden juni-juli en augustus
1 Centraal- en West-Europa
Nederlandse zomertijd Frequentie in kHz Meterband 49 Meter

van 07.00 tot 10.00 uur 5955 kHz
van 10.00 tot 12.00 uur 5955 Khz en
6035 kHz (niet op zaterdag)
van 12.00 tot 19.00 uur 5955 kHz
van 22.00 tot 24.00 uur 6040 Khz
van 23.00 tot 24.00 uur 5930 kHz

Verder naar het zuiden wordt het zone 2 enz.

succes en goede vaart

20-07-2007
Geplaatst door: Freek Linnebank

weer

Lieve Ans, beste Tom, Wat een verschil! Jullie uitzicht door de beregende ruit in Oostende, waarschijnlijk met een dito temperatuur, en wij, Biebie en ik, gisteren in de Arena van Verona luisterend en kijkend naar de Barbier waarbij het 's nachts bij het slotapplaus nog eenendertig graden was. Ik hoop dat die hoogtes wat naar het westen zullen afdrijven. Veel plezier in Oostende en op jullie tocht naar het zuiden.
Die redenering van jou, Tom, dat je reislogboek graag chronologisch wilt laten zijn en hem daarom omgekeerd presenteert, vind ik zeer klantonvriendelijk en ook absolute apekool. De laatste belevenissen bovenaan en de eerste wegzinkend in de volgorde van de tijd is ook chronologie. Dan hoeven wij niet iedere keer de bodem van de site op te zoeken. En daarbij: de snelle link naar het laatste verhaal werkt, althans bij mij, niet. Dus keer op je eigenwijze schreden terug, al besef ik dat dat voor jou niet gemakkelijk zal zijn, en hanteer dezelfde plezierige methode als bij het verslag vooraf! Wij blijven jullie graag volgen, met uiteraard een flinke dosis dagelijke jalouzie. Liefs en groet, Freek en Biebie

17-07-2007
Geplaatst door: Freek Linnebank

Echt weg

Lieve Ans, beste Tom, Eindelijk gelukt. Weg en geen belemmeringen meer om de wijde wereld in te gaan, dat wil zeggen, de Wielingen op te gaan. Maar een begin is het begin. Veel liefs en groeten vanuit een zonnig Zuid-Tirol. Overmorgen een avondje Il Barbiere in Verona en daarna naar de Haut-Savaoye. Hier al een week heel zonnig, hopelijk daar ook en hopelijk bij jullie mooie zon en een ferme bries uit het Noorden. Veel geluk(zaligheid). Biebie en Freek

17-07-2007
Geplaatst door: joepvandenblink

net gemist

Lees om 13.00 dat jullie Vlissingen gepasseerd zijn. Had zeker even het ZRTI alleen gelaten om bij de grote sluis te staan. Leuk om zo mee te reizen / dromen. Het ga jullie goed, behouden vaart. Joep

15-07-2007
Geplaatst door: balocchi

een mooie reis toegewenst!

Deze morgen hebben we elkaar toevallig ontmoet aan de volkerraksluizen, al wachtende tot de sluiswachter aan het werk wou. Gelukkig heeft een ondernemende nederlandse de sluiswachter wakker geschut. Het was een korte maar zeer aangename ontmoeting! Wij wensen jullie een aangename lange reis en zullen de " dulce" voggen tijdens de hopelijke lange omzwervingen! Groeten uit België en " de wind van achter"!

15-07-2007
Geplaatst door: Jozua van Sprang

De toevallige ontmoeting in Willemstad na al die jaren sinds de HBS vond ik enorm leuk, Voor we het door hadden was het 22.00 uur en we hadden nog uren door kunnen gaan. Komt nog wel een keer.
Jullie zijn nu eindelijk op weg en we wensen jullie behouden vaart, verschrikkelijk veel plezier en fair winds and a smooth ocean.
tot ziens, Jozua en Nicolette.

11-07-2007
Geplaatst door: rob hermse

carpe diem

Toevallig bij het zoeken naar GRIB en GPRS verbindingen jullie site tegengekomen. Ga jullie zeker volgen!
Veel geluk en geniet!
(gaan zelf dit weekend 4 wk met ons zelf gebouwdw waarscjip 28LD weg)
CARPE DIEM !!

02-07-2007
Geplaatst door: Berry en Corina

Het is zover!!!

Eindelijk is de dag aangebroken waar jullie zolang naartoe geleefd en gewerkt hebben. We wensen jullie een behouden vaart en een hele fijne tijd toe. Geniet ervan en hou ons op de hoogte. Hoop jullie in september weer te zien.
Groetjes van Berry en Corina

29-06-2007
Geplaatst door: Floor Zijlstra

Vertrek!

Dag Tom en Ans,

Ik volg het logboek elke dag. Spannend om te lezen hoe het aanstaande vertrek nadert. Ik ken het gevoel goed, had het zelf ook toen ik naar Londen vertrok..

Ik spreek jullie vast nog even voordat jullie gaan.

Dikke kus!

Floor.

26-06-2007
Geplaatst door: leen Boudesteijn

reactie

Beste Tom en Ans,
Ik lees met stijgende belangstelling jullie zo unieke dagelijkse belevenissen, die zo autenthiek door Tom worden beschreven. Het is echt aandoenlijk en ik hoop dat er nog vele afleveringen mogen volgen.

groet
Leen, schipper van de SITTAH II