www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1142 berichten, 115 pagina's 
«  111  112  113  114  115 
02-07-2007
Geplaatst door: Berry en Corina

Het is zover!!!

Eindelijk is de dag aangebroken waar jullie zolang naartoe geleefd en gewerkt hebben. We wensen jullie een behouden vaart en een hele fijne tijd toe. Geniet ervan en hou ons op de hoogte. Hoop jullie in september weer te zien.
Groetjes van Berry en Corina

29-06-2007
Geplaatst door: Floor Zijlstra

Vertrek!

Dag Tom en Ans,

Ik volg het logboek elke dag. Spannend om te lezen hoe het aanstaande vertrek nadert. Ik ken het gevoel goed, had het zelf ook toen ik naar Londen vertrok..

Ik spreek jullie vast nog even voordat jullie gaan.

Dikke kus!

Floor.

26-06-2007
Geplaatst door: leen Boudesteijn

reactie

Beste Tom en Ans,
Ik lees met stijgende belangstelling jullie zo unieke dagelijkse belevenissen, die zo autenthiek door Tom worden beschreven. Het is echt aandoenlijk en ik hoop dat er nog vele afleveringen mogen volgen.

groet
Leen, schipper van de SITTAH II

22-06-2007
Geplaatst door: Van Raemdonck Mark

wanneer valt het startschot?

Jullie verhaal wordt spannender met de dag. Ben benieuwd wanneer de grote vertrekdag gepland is. waar en wanneer kunnen we jullie uitwuiven?

09-06-2007
Geplaatst door: willem

Good luck

..and godspeed, from a fellow world traveller, currently flying a small helicopter around the American continents (www.hellocopter.org). Thanks to Janny who alerted me to your site. Stay safe, you two!

23-05-2007
Geplaatst door: Martijn

Ereplaats

Hallo Ans en Tom,
Ter geruststelling en dank even een berichtje: ben erg blij met de cd-speler. Heeft een mooie plaats gekregen tussen de verzameling. Van alle Philipsspelers die ik heb (17), is die van jullie de enige die nog niet open is geweest vanwege een mankement! Dus wat mij betreft kunnen jullie. En jullie hebben er vast geen bezwaar tegen als ik een beetje jaloers ben.Succes!
Martijn.
P.S. Erg mooie site, volg jullie met intresse.

15-05-2007
Geplaatst door: Tom

Sarah

Dank je, Sarah. Je aanvulling heb ik opgenomen aan het slot van het stukje over Baudelaire/Sarah/Madame Sabatier in de rubriek "Beschouwingen".
Tom

15-05-2007
Geplaatst door: Sarah

Baudelaire

De vertaling van dat gedicht 'Sarah' is van de hand van Koen Stassijns en Geert van Istendael.

15-04-2007
Geplaatst door: Wim van Heel

Bezoek site

Dag Ans en Tom,

Jullie kennen mij van de verjaardagen bij Cees/Mieke. Sinds een tijdje ben ik weer gaan spitten op jullie site. Het gaat dus gebeuren! Vanaf nu volg ik jullie avonturen. Ik heb altijd grote bewondering voor mensen die dingen doen die ik zelf niet zou durven. Mochten jullie de Atlantische Oceaan oversteken dan moet je beslist naar Suriname gaan, en de binnenlanden intrekken. Daar vind je nog het echte regenwoud en allerlei overblijfselen uit de koloniale tijd.

Veel succes met de verdere voorbereidingen,

Wim

08-03-2007
Geplaatst door: Frank Wolterink

Beho8uden vaart!

Hallo Tom,
Ik kreeg gisteren bij de receptie van Guus van Montfort je kaartje. Vandaag dus snel een blik op je website. Het lijkt me fantastisch maar ook spannend zo'n wereldreis. Ik ben nu 54 jaar en heb me voorgenomen met 'mijn' Ankie over ongeveer 6 jaar (jongste zoon is dan 20) ook veel van de wereld te gaan zien. In de tussenliggende jaren beleef ik nog voldoende avonturen in de zorg. Daarover schrijf ik wekelijks op mijn weblog http://frankwolterink.c3log.nl/
Ik zal jullie avonturen volgen, volg jij ook de mijne?

Het ga jullie goed en een behouden vaart gewenst!

Groeten
Frank Wolterink