www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1159 berichten, 116 pagina's 
«  106  107  108  109  110  » 
01-04-2008
Geplaatst door: Adele & Gary

Tyche

Hi
just thought you might like to know that Tyche is now based in the Solent area UK with us and we sail her most weekends. When we were researching Tyche, we found your site and since then have followed your journey

kind regards Adele

31-03-2008
Geplaatst door: Marina Jansen

Zorg voor SPORT

Beste Tom en Ans,

even een kort kattebelletje. Wiebe en ik lezen bijna dagelijks jullie weblog omdat we natuurlijk erg benieuwd zijn hoe het jullie vergaat. Ik vraag Wiebe wel eens waarom hij zijn broer niet even mailt, als hij je toch dagelijks leest. Zijn meest recente antwoord hierop is dat hij geen 'schrijver' is. Dat kan ik beamen. Ik denk dat jij dat gedeelte geërfd hebt want Wiebe doet het inderdaad niet zo graag. Maar die heeft natuurlijk weer andere kwaliteiten geërfd.... en dat meen ik.
De reden waarom ik NU reageer is omdat ik het vreselijk vind dat Ans mijn petje kwijt is. Wat een onoverkomelijk verlies. Lieve Ans, als ik je er blij mee kan maken stuur ik je met alle plezier nog zo'n mooie pet van SPORTservice Noord-Holland Tom!!!! Ik had wel verwacht dat je één ding zou onthouden van mijn carrière, namelijk dat ik uit de sportwereld kom en er in werkzaam ben. Foei, brother in law! Dat kan ik natuurlijk niet over mij heen laten gaan. Dus nooit meer vergeten:SPORT!!! Laat maar weten of je nog een pet wilt. We missen jullie elke dag een beetje als we lezen wat jullie meemaken maar we gunnen het jullie van harte!
Liefs Wiebe en Marina

29-03-2008
Geplaatst door: Wino

Storm

Beste Tom,

Ik heb gewoond op de Breezand, voormalig Statenjacht. Ik heb mijn S1, S2 en S3 op de Hogere Zeevaartschool te Amsterdam gedaan.

Mijn vrouw Elly wil niet met me varen...

Wat heb heb ji wat ik niet heb?

Liefs Wino

29-03-2008
Geplaatst door: Wino Vaartjes

Zo werkt het...

Altijd ben bezig op jezelf. Ik heb de laatste zeven jaar van mijn studie afgemaakt aan De Hoge School voor Kunsten te Zwolle.... voor intimie Conservaroriaum...

Mijn naam is Wino Vaartjes.. Ik schilder 8 doeken per week...

Mijn vader heet Johannus Versteegt...
Mijn Stiefvader heette Feik Asma.

Liefs Wino

24-03-2008
Geplaatst door: Wim van den Berg

RL70C

Beste Tom,

Ik heb jullie website leren kennen via ons Ebay contact over de RL70C plotter.
Fantastische site. En heel wat uurtjes logboek!!! Wij hebben net als vele voorgaande weekenden hard aan ons schip gewerkt. Nog 1 of 2 weekenden klussen, dan cateren en op 30 april de trossen los.
Wie weet komen we elkaar deze zomer ergens op de Middellandse zee nog tegen.

Met vriendelijke groet,

Wim en Margriet van den Berg

20-03-2008
Geplaatst door: Tom Zijlstra

RL70C

Hartelijk dank, Bart! Ik heb de aanbieder een reactie gestuurd. Even afwachten dus.

20-03-2008
Geplaatst door: Bart Hiltermann

plotter

Beste Tom en Ans,
Soms loop ik langs jullie website. Uit interesse. Hij staat bij mijnfavorieten. Toevallig las ik van jullie probleem met jjullie plotter. En toevallig zag ik eenzelfde plotter vandaag op marktplaats staan iets voor jullie?
Hieronder volgt de link.
In ieder geval succes.
Met vriendelijke groet,
Bart Hiltermann

Het plaatsen van de link lukt niet, maar misschien lukt het je om in marktplaats te zoeken op de naam:
Raytheon RL-70plus radar met plotter
te vinden onder hoofdstuk "watersport en boten", subhoofdstuk "navigatiemiddelen en Scheepselektronica". Succes!

19-03-2008
Geplaatst door: Tessa

Salaam Alecom!!!!!!!

Dikke kus!!

17-03-2008
Geplaatst door: Jaap en Diana

Felicitatie

Hallo Tom en Ans,
Ans nog van harte gefelicteerd en nog veel gelukkige en gezonde jaren. We zijn vandaag in Cartagena aangekomen en gaan deze stad verkennen. We hopen dat het met de kaartplotter snel in orde komt. Hartelijke groeten van ons beide.

05-03-2008
Geplaatst door: Frans de Bloois

Schoener Oosterschelde

Vandaag weer thuisgekomen van een reis met de Oosterschelde van Rotterdam naar St. Raphael. Reisduur 20 dagen waarvan 3 nachten voor anker. Het weer zoals je beschrijft hebben wij aardig meegemaakt. Tot halverwege Portugal goede wind. Daarna veel tegenwind. Maar al met al een goede tocht. zie www.oosterschelde.nl
met vriendelijke watersportgroeten