www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1159 berichten, 116 pagina's 
«  104  105  106  107  108  » 
18-07-2008
Geplaatst door: baukjen en jan van de J & B

update

hebben weer eens internet en zijn van jullie wel en wee op hoogte. Jammer dat het via de SSB niet meer gaat. Zijn nu in Lymington aan de Solent en gaan morgen richting Nederland, waar we volgende week hopen aan te komen.
Groetjes van Baukjen en Jan.

11-07-2008
Geplaatst door: Nela

vakantie

Hoi Tom en Ans, ik volg jullie al vanaf de reunie in september. Wij gaan het hollands landschap bekijken vanaf het water. We vertrekken met onze motorboot voor een week of 5 van Zuid- naar Noord-Nederland. Hopen na een week regen hier wel op een zonnetje. Geniet van jullie tocht en eind augustus lees ik weer verder. groetjes Nela.

03-07-2008
Geplaatst door: pieter en douwe

zeilen?

Ha Tom & Ans, jullie vermaken je nog wel daar zonder wind? Ik was nog even bij Eric en Thea, we hebben naar jullie uitgekeken maar (nog) geen Dulce! Ik heb veel gefietst in de Provence en de Cevenne, heerlijk, maar wel inspannender dan zeilen.
Ne zitten Douwe en ik op de Shetlands in afwachting van de komst van onze geliefden die met aluminium vogels door de lucht gevlogen komen zaterdag. We liggen in een van de mooiste baaien ter wereld, aan boord van Matjas die ons weer comfortabel in 3 dagen van H'sluis naar Lerwick bracht. Hier heerlijk in een licht regenbuitje, absoluut geen andere zeiltoeristen, mooie pubs, het mooiste zeilweer en de mossels groeien op de rotsen. Veel waterwild hier van vinvissen tot papegaaiduikers en natuurlijk zeehonden. We wensen jullie nog een heel goede verdere vaart en horen graag weer jullie verdere avonturen!
Douwe en Pieter

03-07-2008
Geplaatst door: Kees Oskam

Slecht weer en geen update, toeval hoop ik!

Tom,

Ik zag als trouwe volger van jullie reis gisteren op de satellietfoto enorme buien tot ontwikkeling komen bij de noordpunt van Corsica, precies waar jullie zouden varen die dag. Ik hoop dat het feit dat er op 2 juli nog geen update van die dag is daar niet te zwaar mee samenhangt. Dus dat jullie er goed doorheen gekomen zijn.

Ik wacht met spanning de volgende update af....

Behouden vaart!

02-07-2008
Geplaatst door: Pijke

tour de Corse

Hier een nieuwe fan van sailing-dulce.nl, vanuit Zweden helemaal. Wat een hoop mooie verhalen zeg en erg leuk om op deze manier jullie tour de Corse te volgen. Nog een verzoekje: meer foto’s graag...

30-06-2008
Geplaatst door: Huib Koel

Nogmaals de coordinaten

Dag Tom,
Terug van 14 dagen zeilen inde Dodecanese Zee (een aanrader), nog even gekeken naar de Google Map coordinaten.
Als je ze als volgt opgeeft in de tabel:
41 55 45 N 08 44 33 E
Dan kom je met Google Maps precies uit in de marina van Ajaccio.
Ciao,
Huib Koel

08-06-2008
Geplaatst door: Yvonne en Henk

Hallo lieverds.
veel te lang niets van ons laten horen, dat kan eigenlijk niet!!!! IAlles gaat heel erg goed hier, wij genieten met een onbeschaamd genoegen van alles wat ons nieuwe huis ons te bieden heeft. Het is een fantastisch voorjaar in Nederland!!! Veel zon, goede temperatuur en op het juiste moment regen. Heerlijke voorjaarsregen en vooral hier aan het bos geurt het dan geweldig. Henk heeft het heel druk gehad, maar het gaat wel weer lekker bij zeilen. Nu heeft hij twee weken vrij genomen, het doel is vooral genieten van de ark. Als het bij jullie uit komt willen we in het najaar een weekje langs komen. Wij houden contact. Heerlijk dat het zo goed gaat bij jullie. Veel liefs van Henk en Yvonne

05-06-2008
Geplaatst door: Nout Goverse & Jolanda Reinink

foto

Hoi Tom & Ans. Bedankt voor de foto! We staan er gekleurd op. We missen wel het gezang van Lord Byron, hoor!
Behouden vaart. Groetjes, Nout&Jolanda

04-06-2008
Geplaatst door: Lex Boezeman

browser

Beste Tom,
Als aspirant-vertrekker volg ik jullie site al geruime tijd. Vooral je eruditie en het af en toe pedante toontje spreken mij zeer aan. Helaas kom ik er na je laatste update van Maakum niet meer in. Ik werk met Apple, Safari en Firefox. Internet Explorer werkt niet meer onder het nieuwste OSX Leopard. Betekent dit dat ik jullie site nu uit mijn voorkeurenlijstje moet schrappen? Dan gooi ik wel erg veel kind met het badwater weg.

19-05-2008
Geplaatst door: Ron en Anne-Margre

een bijzondere ontmoeting

lieve Ans en Tom,
Wat een leuk stukje en foto over onze bijzondere ontmoeting.
We denken er nog met veel plezier aan terug, daarbij gloeien onze oortjes nog heerlijk na van Lula Pena en Dulce's muzikale sentiment......
Een behouden vaart en heel veel mooie bijzondere momenten en ontmoetingen toegewenst.

veel liefs,
Ron en Anne-Margre en mr. Bowi
p.s. heb je geen jeuk in het oor gehad, maar wel excessieve lacrimatie en rhinitits.....haha