www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1142 berichten, 115 pagina's 
«  104  105  106  107  108  » 
06-04-2008
Geplaatst door: pieter & Esther

siera nevada

Ha jongens, na enige tijd weer eens in jullie logboek en verhalen gedoken. Zag dat jullie artikel ook in zeilen geplaatst is. Leuke verhalen! Ik denk dat de volgende vergadering van wsv Deil in Spanje gehouden moet worden, niet?

04-04-2008
Geplaatst door: Carla Moolhuizen-Bagchus

PUTILAK = TUPILAK

Ha Tom,
Sinds enige tijd lees ik, met veel plezier, regelmatig je logboek. Zo kwam ik ook je putilak tegen. Doordat je een anagram van het woord hebt gemaakt kun je het waarschijnlijk niet vinden op het internet. Het is namelijk geen putilak maar een tupilak. Kijk voor wat meer informatie maar eens op http://www.museumkennis.nl/lp.rmv/museumkennis/i002403.html.
Hartelijke groeten van een oud-Nassau'er, (heb je ook genoten van de reünie?)
Carla.

02-04-2008
Geplaatst door: ruud van engelen

Benalmádena

Ha die Tom en Ans,

Heel leuk om te lezen dat jullie in Benalmádena zijn geweest. Heb daar nog hele mooie herinneringen liggen, het was onze eerste vakantieadres!!

Nog veel plezier en ik blijf jullie volgen,

Doei,
Ruud.

01-04-2008
Geplaatst door: Adele & Gary

Tyche

Hi
just thought you might like to know that Tyche is now based in the Solent area UK with us and we sail her most weekends. When we were researching Tyche, we found your site and since then have followed your journey

kind regards Adele

31-03-2008
Geplaatst door: Marina Jansen

Zorg voor SPORT

Beste Tom en Ans,

even een kort kattebelletje. Wiebe en ik lezen bijna dagelijks jullie weblog omdat we natuurlijk erg benieuwd zijn hoe het jullie vergaat. Ik vraag Wiebe wel eens waarom hij zijn broer niet even mailt, als hij je toch dagelijks leest. Zijn meest recente antwoord hierop is dat hij geen 'schrijver' is. Dat kan ik beamen. Ik denk dat jij dat gedeelte geërfd hebt want Wiebe doet het inderdaad niet zo graag. Maar die heeft natuurlijk weer andere kwaliteiten geërfd.... en dat meen ik.
De reden waarom ik NU reageer is omdat ik het vreselijk vind dat Ans mijn petje kwijt is. Wat een onoverkomelijk verlies. Lieve Ans, als ik je er blij mee kan maken stuur ik je met alle plezier nog zo'n mooie pet van SPORTservice Noord-Holland Tom!!!! Ik had wel verwacht dat je één ding zou onthouden van mijn carrière, namelijk dat ik uit de sportwereld kom en er in werkzaam ben. Foei, brother in law! Dat kan ik natuurlijk niet over mij heen laten gaan. Dus nooit meer vergeten:SPORT!!! Laat maar weten of je nog een pet wilt. We missen jullie elke dag een beetje als we lezen wat jullie meemaken maar we gunnen het jullie van harte!
Liefs Wiebe en Marina

29-03-2008
Geplaatst door: Wino

Storm

Beste Tom,

Ik heb gewoond op de Breezand, voormalig Statenjacht. Ik heb mijn S1, S2 en S3 op de Hogere Zeevaartschool te Amsterdam gedaan.

Mijn vrouw Elly wil niet met me varen...

Wat heb heb ji wat ik niet heb?

Liefs Wino

29-03-2008
Geplaatst door: Wino Vaartjes

Zo werkt het...

Altijd ben bezig op jezelf. Ik heb de laatste zeven jaar van mijn studie afgemaakt aan De Hoge School voor Kunsten te Zwolle.... voor intimie Conservaroriaum...

Mijn naam is Wino Vaartjes.. Ik schilder 8 doeken per week...

Mijn vader heet Johannus Versteegt...
Mijn Stiefvader heette Feik Asma.

Liefs Wino

24-03-2008
Geplaatst door: Wim van den Berg

RL70C

Beste Tom,

Ik heb jullie website leren kennen via ons Ebay contact over de RL70C plotter.
Fantastische site. En heel wat uurtjes logboek!!! Wij hebben net als vele voorgaande weekenden hard aan ons schip gewerkt. Nog 1 of 2 weekenden klussen, dan cateren en op 30 april de trossen los.
Wie weet komen we elkaar deze zomer ergens op de Middellandse zee nog tegen.

Met vriendelijke groet,

Wim en Margriet van den Berg

20-03-2008
Geplaatst door: Tom Zijlstra

RL70C

Hartelijk dank, Bart! Ik heb de aanbieder een reactie gestuurd. Even afwachten dus.

20-03-2008
Geplaatst door: Bart Hiltermann

plotter

Beste Tom en Ans,
Soms loop ik langs jullie website. Uit interesse. Hij staat bij mijnfavorieten. Toevallig las ik van jullie probleem met jjullie plotter. En toevallig zag ik eenzelfde plotter vandaag op marktplaats staan iets voor jullie?
Hieronder volgt de link.
In ieder geval succes.
Met vriendelijke groet,
Bart Hiltermann

Het plaatsen van de link lukt niet, maar misschien lukt het je om in marktplaats te zoeken op de naam:
Raytheon RL-70plus radar met plotter
te vinden onder hoofdstuk "watersport en boten", subhoofdstuk "navigatiemiddelen en Scheepselektronica". Succes!