www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1155 berichten, 116 pagina's 
«  102  103  104  105  106  » 
06-11-2008
Geplaatst door: Corné Heijnen

311C immersion heater

heb ook geen handleiding gevonden. Wellicht dan toch maar een handleiding vragen aan de leverancier? Misschien heb ze deze in een pdf-bestand en kunnen ze die per e-mail toesturen. De contactgegevens van Backer staan hier http://www.backerelectric.com/contact/default.asp

05-11-2008
Geplaatst door: sy Atlantis

winterbestemming

Beste Ans en Tom,
Net in jullie website gezien dat jullie en de Kiara in Malta zijn. Wij zijn na drie maanden Balearen overgestoken naar Sardinie en vervolgens via Corsica en Elba naar Ostia-Rome gevaren. Daar blijven we tot 1 april. Daarna verder de MZ in. We wensen jullie een prettig verblijf op het mooie en historische Malta. Nout en Jolanda

29-10-2008
Geplaatst door: Fons

Lekkage

Hoi Tom, Ik las van de lekkage bij de boiler, denk dat het overdrukventiel van de boiler stuk of verkalk is. Deze loost water als de druk te hoog wordt ,daarna gaat de drinkwaterpomp aan om de druk in het systeem weer op peil tebrengen.
Dit is de pomp die je hoort draaien(in de boiler zelf zit geen pomp)
Je kan een paar keer het overdrukventiel activeren door eraan te draaien of trekken misschien is het daarna over,anders de klep vervangen.
Het kan ook de drinkwaterpomp zelf zijn als de drukschakelaar vervuild of defect is loopt de druk ook te hoog op en gaat het overdrukventiel ook even open.
Groeten Fons

18-10-2008
Geplaatst door: Leendert Boudesteijn

huisarts

Ik las weer eens je mooie verhalen zo ook over die griepprik (minder mooi). Ik woon sinds een paar jaar in Belgie, hier vind je in iedere woonwijk een paar huisartsen, die gewoon ook s ' avonds en in het weekend klaar staan voor de patient. Niks geen huisartsenposten op 25 km afstand met een poule van 30 verschillende vaak jonge onervaren artsen. Je eigen huisarts kent je niet en zie je ook nooit meer als werkend mens en meldt zich alleen (ja hij zelf!)als de rekeningen niet meer worden betaald door de verzekering! Manager-boekhouder- en ja wel vervelend maar toch ook nog arts...

groet,
Leendert Boudesteijn

08-10-2008
Geplaatst door: Kees Oskam

Geen problemen met lange pagina's

Tom,

Als regelmatige lezer kan ik melden dat ik ook geen problemen met Internet Explorer ondervind (versie 6.0, draaiend op Windows XP met service pack 3; maar ook een testje met versie 7.0, de versie met de tabbladen, op WinXP met SP 2 werkt prima). Een testje levert op dat het geheugengebruik met de laatste pagina van het logboek stijgt van rond de 25Mb (kaal opgestart) naar rond de 60Mb, wat niet bijzonder is (mits er voldoende geheugen beschikbaar is).

Ik ben bang dat het dus een PC specifiek probleem is .... (het Firefox probleem met zwarte pagina\'s treedt bij mij wel op, maar dat is bekend).

07-10-2008
Geplaatst door: Lex

browser

Ha Tom,
Onder Apple (met firefox) heb ik geen problemen om jullie dagboek te openen. Dat heb ik wel met een HP-machine onder windows; daar stopt firefox halverwege met laden en gaat op zwart, en houdt Safari het merkwaardigerwijs weer wel helemaal vol. Met Windows Explorer werk ik als mac-gebruiker natuurlijk niet. javascript:icon(''
Anyway, ik denk dat je pagina's van het dagboek te lang geworden zijn. Ik meen me te herinneren dat Maakum daar een paar maanden geleden ook al voor waarschuwde.
Groet, Lex

07-10-2008
Geplaatst door: Tom

Problemen met lange pagina´s

Hallo Noke,
Wat ontzettend vervelend! Heb je het ook met de andere Logboeken? Die zijn n.l. nog langer. Vreemd is dat ik hier op Malta met de slechte Internetverbinding er geen last van heb. Wel even wachten tot de hele pagina er is, maar het lukt wel. Ik zou graag horen of ook andere lezers er last van hebben.
Groet, Tom Zijlstra

06-10-2008
Geplaatst door: Noke

het is (bijna) ondoenlijk geworden.....

Het is een ritueel geworden om dagelijks ook even naar het wel en wee van de Dulce te kijken. Maar de laatste 2 weken wordt dat (bijna) ondoenlijk. De pagina's lopen vast.
Ik gebruik Explorer en ondervind geen problemen met andere sites. Wellicht dat het huidige logboek inmiddels een te groot ruimtebeslag heeft gekregen.
Maar veel belangrijker dan een oplossing is dat jullie ontspannen blijven genieten.

Noke

23-09-2008
Geplaatst door: Hans Tomson

GBA-perikelen

Geachte heer Zijlstra,

Ik werk als jurist bij Burgerzaken. Ik schrijf ook in het landelijke vakblad Burgerzaken en Recht over interessante uitspraken van rechters. Zo stuitte ik op uw procedure. Via een medewerker van Papendrecht leerde ik uw website kennen. Erg boeiend. Ik probeer u het artikel te mailen. Er staat een leuke cartoon bij. Ik kon geen e-mailadres vinden. Ik probeer het via het gastenboek te doen.
Met vriendelijke groet,
Hans Tomson

07-09-2008
Geplaatst door: pieter & Esther

pantellaria

Ha jongens, na een tijdvretende opstart van werk weer even tijd om jullie avonturen te volgen. Wij zijn inmiddels weer veroordeeld tot weekend-zeilen, vorig weekeind naar Duinkerken, volgend naar harwich? Leuk jullie verhalen over scicilie en pantellaria. Ik heb op beide eilanden uitgebreid gefietst en vooral genoten. Heerlijk land, mooi en fantastische mensen. Geniet! We spreken elkaar weer.