www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1155 berichten, 116 pagina's 
«  52  53  54  55  56  » 
28-08-2014
Geplaatst door: Spikingmike

sony reader

Ik heb hetzelfde probleem gehad met de Sony E-reader. Bij mij werkte de oplossing om de reader via USB te koppelen aan de computer om bestanden te laden. Daardoor begon de e-reader weer leven te vertonen.

Ik hoop dat het voor jullie ook werkt

24-08-2014
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Fairview

Dat is leuk om te lezen, Barbara! Ik maakte melding van je berichtje op mijn dagelijks weblog en wens je/jullie veel geluk en behouden vaart met 'Bayou'!
Groet, Tom Zijlstra

23-08-2014
Geplaatst door: Barbara

Fairview

Beste mensen,
Begrijp ik goed dat u de eigenaar bent geweest van Gib Sea 352 Fairview, later Diederik en nog later Bayou?
Sinds januari zijn wij de eigenaar van dit schip en is bayou in maart 2014 verhuisd naar Stavoren.
Leuk om de avonturen van haar jeugd op deze website te lezen.
Groeten barbara

05-08-2014
Geplaatst door: Eddieman

Dudok

Ik zag vanmiddag in de fraaie Lingehaven een mooie manoeuvre van de salonboot de Dudok! Rondje draaien en achteruit aanleggen. Goeie kapiteins daar....!

21-07-2014
Geplaatst door: Peter

Drama

De telegraaf blijf een stemmingsmakerij krant
(lees prut krant ). De media vecht om het laatste nieuws. Er wordt gespeculeerd over wat er gebeurd is, niemand weet het. Iedereen beschuldigt iedereen , soms om er beter uit te komen of de vijand in diskrediet te brengen. Ik wacht het rustig af wat er uit komt. Ik heb wel erg te doen met de nabestaanden. Die zijn het zwaarst getroffen. Die krijgen al die media hype over zich heen. Ik heb vreselijk met ze te doen. Voor de rest beleeft iedereen deze ramp op zijn Eigen manier. Dus elkaar gaan verwijten is een slechte houding.

20-07-2014
Geplaatst door: Tom

Verstand en emotie

Beste Yolanda en Ger,
Wat een typische reactie! Het is altijd weer hetzelfde: wie emotie toont is goed, wie ook nog probeert na te denken, heeft geen hart.
Gelukkig weten mensen die me kennen dat ik bepaald geen gevoelloos mens ben.
Groet, Tom

19-07-2014
Geplaatst door: Yolanda

Ik was voornemens om het eerste boek uit uw trilogie te gaan lezen, misschien wel alle delen, maar de toonzetting van uw kennelijk gevoelloze en emotieloze schrijverij hier op dit blog dat geenszins iets te maken heeft met het 'reilen en zeilen' van een wereldreiziger geeft mij een zeer onprettig gevoel dat u de vet gedrukte kop, nu eenmaal telegraaf eigen, "moordenaars" recht praat. Bah.
Yolanda

19-07-2014
Geplaatst door: Ger

Emoties? (of het gebrek hieraan)

"Het dagblad van de verongelijkten, de Telegraaf, weet het vanmorgen wel. Over de hele breedte kopt het blad 'MOORDENAARS!' (hiernaaast) en bedoelt daarmee de pro-Russische separatisten. Het gaat de krant niet om de waarheid maar om het opzwepen van emoties."
Hoeveel bewijzen van de 'waarheid' wil je nog hebben, beste Tom?
Opzwepen van emoties? Wellicht heb jij geen emoties gevoeld bij de berichten? Ik in ieder geval wel. Steek je kop maar weer in het zand, Tom. En lees vooral de ontkenningen in jouw geliefde Volskrant, 0ok over de gebeurtenissen in Gaza. Opzwepen van emoties? Je kan allen maar emoties opzwepen als je in staat bent om emoties te voelen. Kennelijk ontbreekt dit gevoel bij jou.

14-07-2014
Geplaatst door: Oblomov

Birobidzjan

Beste dokter Tom,
De beste onbekende Nederlandse schrijver Pieter Waterdrinker heeft in zijn boek Montagne Russe verslag gedaan van zijn bezoek aan Birobidzjan.
Ook zijn boek Lenins Balsem, met daarin aandacht voor Frederik Ruys is zeer lezenswaardig.

03-07-2014
Geplaatst door: hans vermaat

mooi jacht door de sluis

Hoi Ton,

om mooie zeilboten te zien moet je dit weekend wel even naar Harlingen. !