www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1155 berichten, 116 pagina's 
«  47  48  49  50  51  » 
11-11-2014
Geplaatst door: riet

oppepper nodig?

Helpt het, als ik zeg dat ik als inhakend lezer van je reisverhalen, per ongeluk ontdekt, (ik, als absolute landrot) vandaag je e-book van deel III van je trilogie heb gedownload omdat ik baal van de "stilte". Ga gauw weer reizen; dan kom ik als bedlegerig wezen ook nog eens ergens, meeliftend op La Dulce

11-11-2014
Geplaatst door: Huib

Verse vis

"Ik haal verse vis. ", dat lezen we de laatste tijd regelmatig van Tom. Maar ik vraag me af op je op de maandagmarkt echt verse vis kan kopen. Op vrijdag kochten we verse vis bij de visafslag.
Verder wordt er nooit vermeld wat voor vis Tom koopt. Is het schar, of wijting? Een scholfilet of durft hij het aan om zijn Ans met rode poon te verblijden?
Gebakken, gestoofd? Of door de tomatensoep? We gaan het zeker lezen!

11-11-2014
Geplaatst door: Lucia

En toch was het leuk om je blog vandaag te lezen!

Wil jij de link sturen van de site waar jouw boeken als ebook verkocht worden?
Blijf schrijven he? X

10-11-2014
Geplaatst door: Jaap en Diana

Met plezier gelezen dat het leuk was in de Mandarijn.
Ook uiteraard de presentatie en verkoop van je boeken, een succesje. Leuk de foto van jullie beide liggend in de Dode Zee in Israël op je web.

23-10-2014
Geplaatst door: Tom

Eind

Dag Herman,
Ans herinnert zich jullie zaak nog. Haar vader kwam er vaak, die had een schildersbedrijf op de Nieuwe Hoven. Wij wonen naast (voorheen) Bouwmeester, richting sluis op de begane grond, naast het voetgangersbrugje. Daar komen jullie langs op de wallenloop.
Groet van ons beiden! Tom

22-10-2014
Geplaatst door: Herman Monster

eind

Leuk je bericht te lezen, hebben winkel aan het Eind gehad nrs 32-34-36 Naam: J.A. Monster B.V Ijzerwaren en gereedschappen etc.en tegenover waar nu Bouwmeester met watersport zit hadden we de fietsenstalling voor het personeel. Mijn opa kwam altijd van de kriekenmarkt, waar hij woonde over de hoge sluis lopen. Weet niet waar jullie huis is gevestigd maar dat zal wel vlak bij Bouwmeester moeten zijn. Leuk dat je zoveel affiniteit met Gorinchem hebt. Ben je ook lid van de historische vereniging? Zelf maak ik met mijn vrouw (Kristen van Strien meisjesnaam) in weekeinde rondje over de wallen van Gorinchem, wij wonen nu bij Breda maar missen het getingel van het carillon van de st Jan.

19-10-2014
Geplaatst door: Jan

Ben

De regel is Tom ......Je kunt geen een MVV aanvragen als je in nederland verblijft en van de IND kan je geen sociaal gedrag verwachten. Als er zo een aanvraag op hun tafel verschijnt dan is de aanvraag al bij voorbaat kansloos.

Een doodziek kind gooien ze er zo uit hoor lees het laatste nieuws maar eens. Is inmiddels overleden.

18-10-2014
Geplaatst door: Schutt Herman

Probleem Ben

Kafkaiaans.

18-10-2014
Geplaatst door: Frans de Bloois

reactie op je bericht

Ja, ik volg je nog steeds, met plezier.
Wij zijn van dezelfde leeftijd en hebben o.a zeilen/varen en lezen als hobby.
Vandaag nog (solo) gezeild. Gereefd grootzeil en zwaarweerfok. Ja, Ik vaar altijd
met het grootzeil en een voorzeil.
Nog veel leesplezier voor de komende tijd en ik blijf je site lezen.

18-10-2014
Geplaatst door: Hans Vermaat

Ben en echtgenote

Ik vrees dat als je gaat verdiepen in de regelgeving omtrent toelating in Nederland je nog vele, wellicht schrijnender gevallen zult tegenkomen.
En ik denk dat je in dit geval wel een aantal vraagtekens kunt plaatsen bij het gedrag van Ben. Je schrijft dat hij maar 3 maanden per jaar in Indonesia was. Dat houdt ws in dat hij een uitkering hier kreeg toen zijn bedrijf failliet ging. Je schrijft dat hij geen inkomsten had en daarom zijn vrouw hierheen liet komen.
Met andere woorden: als je zo'n geval wilt beoordelen moet je alle in en outs kennen en de regelgeving terzake.