www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1120 berichten, 112 pagina's 
«  51  52  53  54  55  » 
22-05-2014
Geplaatst door: Frans

Stuurautomaat

Hallo Tom,

koolborstel in engels is gewoon "brush" en de bewuste drive-unit is een z.g. linear actuator. Worden ook veelvuldig gebruikt bij behandel stoelen, bedden en kantoormeubelen. Een grote fabrikant is bijv. Linak. Vindt je hier http://www.linak.com/products/linear-actuators.aspx
Kan me nier voorstellen dat Raymarine die dingen zelf fabriceert. Kopen ze ergens als OEM product in.
Just my 5 cents

/Frans

21-05-2014
Geplaatst door: Peter Ter Haar

stuurautomaat

Het is inderdaad die straat en wel nr 31, Rinaldi Nautica, of ze nog bestaan weet ik niet maar verleden jaar juli 2013 nog wel. Men spreekt gebrekkig Engels.

21-05-2014
Geplaatst door: Peter Ter Haar

autohelm

Ik meen dat het de Via Vittorio Bottego is. Ongeveer halverwege.

21-05-2014
Geplaatst door: Peter Ter Haar

stuurautomaat

In Cagliari, niet zover van de meest oostelijke jachthaven, is een scheepswinkel die zelf o.a. autohelm apparatuur repareert.

12-05-2014
Geplaatst door: peter

Grote electriciteitsmast Sicily

Kijk eens bij deze link: http://en.wikipedia.org/wiki/Pylons_of_Messina

06-05-2014
Geplaatst door: Skipper John

Waterlock

Eens met vorige schrijver , Google eens op Vetus waterlock dan zie je duidelijk hoe deze geplaatst moet worden. Lijkt mij vrij eenvoudig Ik hen het zelfde systeem op mijn boot . Veel vaarplezier .

05-05-2014
Geplaatst door: Ron Veerman

Waterlock

Natuurlijk heeft je monteur gelijk en heb je absoluut een waterlock nodig. De by-pass is wellicht toch toepasbaar als je er ander waterlock tussen plaatst.
Vetus heeft simpele plastic waterlock die in veel boten, zo ook de onze, worden toegepast. Als je er ruimte voor hebt lijkt dat de eenvoudigste oplossing.

03-05-2014
Geplaatst door: Tom

Driver Canon i70 (6)

Zo, daar heb je me erg mee geholpen, Frans! Het werkte meteen. Overigens vreemd dat de helpdesk van Canon Nederland niet met die oplossing kwam. Nogmaals veel dank!
Tom

03-05-2014
Geplaatst door: Frans

I7 Add-on

Hoe zit dat met die add-ons op de Canon site? De W7 driver van MS ondersteund niet alle funkties van de printer en bijbehorende software. Installatie van het add-on pakket hersteld dat.
/Frans

03-05-2014
Geplaatst door: Frans

Canon I7

Hallo Tom,
Cannon heeft geen driver voor de I7 onder W7 aangezien deze printer standaard in W7 wordt ondersteund. De eerste keer dat je de printer aansluit zoekt W7 de driver via het internet direkt bij MS. Had de PC op dat momet geen internet toegang dan wordt de printer als onbekend in het besturingssysteem opgenomen en werkt niet.
De oplossing? Internetverbinding en een update aktie. Ga hiervoor naar de "eigenschappen" van de PC en vindt in de boom met systeemapparaten de "onbekende drukker". Rechtsklick - eigenschappen - driver aktualiseren - voila. Succes.