www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1066 berichten, 107 pagina's 
«  54  55  56  57  58  » 
01-06-2013
Geplaatst door: Nel Meeder en Frans Roubos

Helaas

We liggen nu in nieuwe haven van Karpathos en zijn onderweg richting Kreta. Denken in Ayios Nikolaos de boot achter te laten, maar vliegen 17 juni weer terug naar Nederland. Dat is net voordat jullie aankomen lees ik net in je logboek. Dat is nu jammer. Had leuk geweest elkaar weer te zien. Moeten we misschien maar eens in Nederland doen. Wij komen in oktober hier weer terug en waarschijnlijk zijn Ed en Chris er dan ook een week bij.
Wij vonden Tilos een verrassing. Met moorings aan de kade een veilige haven. En zo wijds, rustig en vooral super Grieks. Er ligt nu ook een eigen ferry aan de binnenzijde van de pier. Die vaart geloof ik in 9 uur naar Piraeus. hij werd feestelijk binnengehaald met vuurfakkels. Hij moet het eiland ontsluiten voor toerisme.
Het weer is instabiel te veel of te weinig wind. Vanaf Chios waar de boot in de winter op de wal staat voeren we veel op de motor. Het bekende verhaal.
Voor nu groet Nel en Frans

04-05-2013
Geplaatst door: Tom

Bas

Joannac, je hebt gelijk. Ik heb het veranderd.

03-05-2013
Geplaatst door: SkipperC34

Best Tom,
Proficiat met de start van de boekverkoop. Ik was gisteren verhinderd, maar zal sowieso een exemplaar van dit boek aanschaffen.

03-05-2013
Geplaatst door: joannac

Bas

"toen ik mijn jongste zoon 'Bas' noemde"? Meestal beslis je dat samen:-).

29-04-2013
Geplaatst door: Chris Braad (Kiek d'Ouwe Blieck)

Goeiemorgen Ans en Tom!

heb 't ontzettend leuk gevonden eindelijk met Tom kennis te mogen maken (helaas veel te kort, maar dat komt nog wel) en Ans na lange tijd weer eens te zien en bij te kunnen praten. Was hartverwarmend Ans!
Hoop dat we elkaar snel en dan in rustiger vaarwater weer zullen treffen!
In mijn hoedanigeheid als 'Buitenlid', door Tom overigens briljant omschreven, stel ik voor een KNAKE lied te componeren waarbij ieder lid van KNAKE een zin bedenkt en inspiratie aanbiedt ter meerdere eer en glorie van voorzitter voor het leven Ed Braad.
Als eerste zin stel ik voor: 'De sluis dat je wist die openstond'
Hoe dan ook, nog een heel fijne tijd samen, geniet er van en hoop jullie snel weer te zien!
Groet en kus voor Ans, Chris

25-04-2013
Geplaatst door: Oscar

gefeliciteerd

Gefeliciteerd en behouden vaart

25-04-2013
Geplaatst door: Marcel de Voijs

Van harte gefeliciteerd

24-04-2013
Geplaatst door: Kiek d'Ouwe Blieck

66 jaar, wat is het leven prachtig!
nog 14 jaar dan ben je 80....
Van harte, namens een aandeelhouder!

(tekst gestolen van Hans Dorrestein)

19-04-2013
Geplaatst door: Rene

roer

Hallo Tom,
Mooi K.. die problemen met jullie roer. Herinner me dat Charles S met jouw oude schip de Gibsea 352 ook dat probleem heeft gehad. Hij heeft een gat onderin het roer geboord om al het water uit het roer laten lopen en dat zo geruime tijd te drogen laten staan. Daarna de scheuren uitgeslepen en met epoxy weer dochtgemaakt. Uiteraard ook het geboorde gat met epoxy dichtgemaakt. De Diederik vaart er nu nog meer rond....

18-04-2013
Geplaatst door: Tom

Scepter zwaaien

Oeps, Peter! Gelijk verbeterd. Voor de rest wachten we morgen even af, als we het roer laten zakken. ik denk dat het niet zo'n groot probleem is en dat we er op tijd bij zijn. Overigens: we genoten van je verslag over Cappadocië. Mooi land!
Groet van Ans, ook voor Daniëlle, Tom