www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1142 berichten, 115 pagina's 
«  58  59  60  61  62  » 
25-10-2013
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Blanke vla etc.

Nee, natuurlijk niet, Cees, dat weet je zelf ook wel.

24-10-2013
Geplaatst door: cees streefkerk

zwarte piet

ik hou van blanke vla, ik lust graag een negerzoen en ik hoop op een witte kerst.
ben ik nu een racist?

18-10-2013
Geplaatst door: anoniem

jansen-steur

waar maak je je druk om als jou niets te verwijten valt?

18-10-2013
Geplaatst door: Tom

Datum KRO Brandpunt

Hallo Diana,
Dank voor je alerte reactie! Ik hoor het net ook al van een andere vriend. De KRO Brandpunt uitzending is niet in november maar op zondagavond 27 oktober 2013. Inmiddels verbeterde ik het ook in het verslag van vandaag. Overigens: zijn jullie al terug in Holland?
Groet, mede namens Ans, en natuurlijk ook voor Jaap!
Tom

18-10-2013
Geplaatst door: Jaap en Diana

Uitzending KRO

Hallo Tom,
Las het verslag vandaag. Interessant om de crew van Brandpunt te krijgen. Las gelijk dat de uitzending op 27 november is. Is dat de goede datum? Ik dacht dat de Steur zaak eerder was.
Groet Jaap en Diana

07-10-2013
Geplaatst door: Tom

Ik voel me als een vorst

Geachte mevrouw Vrolijk,
Het Unoxbord was een reclame-item van de firma Unox, dat in het begin van de jaren '60 door mijn vader werd meegebracht. Hij werkte bij Unilever. 'Ik voel me als een vorst, bij stamppot met Unoxworst', het heeft tientallen jaren bij ons thuis in de keuken gehangen. Nu hangt het in onze keuken en ik wil het niet kwijt. helaas voor u, maar ik hoop dat u dat begrijpt!
Met vriendelijke groet,
Tom Zijlstra

07-10-2013
Geplaatst door: Christina Vrolijk-Meuleman

Unoxbord

Goedemorgen, bij toeval kwam ik op uw blog terecht tijdens mijn zoektocht naar het Unoxbord " ik voel me als een vorst bij stamppot met Unox rookworst". Dit bord is mij jaren geleden beloofd door mijn tante maar na haar overlijden gunden haar kinderen het mij niet. Niet getreurd, dacht ik.....ik zal het wel een keer vinden. Tot op heden niet, maar nu lees ik een bericht dat u wel al een tijd geleden op dit blog zette. Met natuurlijk de vraag of het uw bedoeling was het bord te verkopen? Graag hoor ik van u en een goede reis gewenst!
Warme groet
Christina Vrolijk- Meuleman

06-10-2013
Geplaatst door: leendert boudesteijn

navionics op je smart phone

Hallo tom. wij hebben ook navionics op onze smart phone . wij hebben het 1 mnd. geleden gedownload voor 20 euro. werkt perfect.
Wij hebben jullie dit jaar ontmoet in santa maria de lucia. We liggen nu in Preveza in zoeken op ons gemakje een winterligplaats. We genieten nog steeds en gaan eind nov. naar huis.
gr. leen en marian

05-10-2013
Geplaatst door: Tom

Navionics kaarten

Hey goede vriend!
Dank voor je tip! Natuurlijk ben ik in deze tijden van crisis geïnteresseerd in gratis zeekaarten op de smartphone. Ik stel het op prijs dat je me wilt adviseren! Weet dat ik jullie dagelijks volg, nu in de omstreken van Kalymnos. Volgens mij ben je nog niet in Pserimos geweest. Wel een mooi, stil dorpje. Het ga jullie goed met al die wind en die neuzen!
Groet voor jou en Daniëlle.
Tom

05-10-2013
Geplaatst door: peter danielle

phone

Las je voorzichtige stappen in het digitijdperk. Op je phone kun je Navionics kaarten downloaden van heel Europa voor iets van € 46,--. Deze werken erg goed, Ik heb ze op mijn tab en phone als backup.
Ik stuur je wel een mail want ik weet ook een weg om ze voor niets te downloaden want ook een gepensioneerd arts heeft het niet breed. Als je geïnteresseerd bent hoor ik het wel