www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1088 berichten, 109 pagina's 
«  63  64  65  66  67  » 
08-07-2012
Geplaatst door: Henk Koopmans

Bliksem

Hallo Tom en Ans, wat doen jullie als er bij een passage plots onweer dreigt en dus kans op bliksem inslag bestaat en je kunt niet optijd een haven binnenlopen.

gr. Henk Koopmans , Heerenveen

19-06-2012
Geplaatst door: Anton

groet

Goede reis en succes en plezier met het schrijven.
Anton

18-06-2012
Geplaatst door: astridvanhoorn

moeder steers

ha ans,leuk dat ik je vanmorgen weer zag,even leuk gepraat,ik hoop dat het goed gaat met je moeder als je weg bent,ik wens julliehet beste met de boot als jullie uit egypte varen,ik volg het,gr astrid

17-06-2012
Geplaatst door: Nel & Anne uit Snits

narcistisch trekje

Zeg Tom je zult zelf onderhand ook moeten toegeven dat het op deze website de laatste tijd eigenlijk bar oninterressant is voor de meezeilende lezers. Ook jammer dat er door jou geen 'opbouwende' kritiek gewaardeerd wordt.
Wij vinden hier je reacties -voorzien van wel heel lange tenen- erg kort door de bocht.
Volgers, bezoekers etc. die afhaken en dat met volgens hen geldige reden doen, dat kan je toch ter harte nemen. Waarom dan eigenlijk deze mogelijkheid van Comments als er reacties geduld worden. Man bespaar jezelf de moeite om hier weer lezers verbaal weg te jagen omdat zij net als wij teleurgesteld zijn. Allemaal dat domme publiek die niks snappen, daar sta jij immers Mijlen boven, hè?
Helaas dit is ons laatste bezoek hier want ook wij houden het voor gezien. Gegroet zeiler!

03-06-2012
Geplaatst door: vincent

Ja natuurlijk eerst dement en nu een malloot. Wie 't laatst lacht, ..........

02-06-2012
Geplaatst door: vincent

Maar natuurlijk zullen jullie (rvb) wel vervolgd worden. Al zal ik er persoonlijk voor moeten zorgen. We zullen procederen tot je geen leven en rooie cent meer over hebt.

02-06-2012
Geplaatst door: Tom

Jansen Steur

Beste Vincent,
Je begrijpt er niet veel van, merk ik. Niet de leden van de RvB van Medisch Spectrum Twente worden vervolgd, maar de ex-neuroloog zelf. Overigens pas tegen het einde van het jaar. Misschien loopt hem het zweet over de rug. Mij in elk geval niet. Ook niet als de RvB alsnog vervolgd zou worden. Over drie weken gaan we lekker weer naar Egypte, naar ons bootje toe.
Tom Zijlstra

01-06-2012
Geplaatst door: vincent

steur........

Ja Tom, nu wordt het spannend. Loopt het angstzweet al over je rug?? Het gaat echt gebeuren. Je gaat gewoon een paar jaar de bak in en je bootje kan in de verkoop. Kan je eindelijk eens je schuld afbetalen aan alle slachtoffers. Vanaf nu word je blog een stuk interessanter.......ik kan niet wachten tot het zover is.

01-06-2012
Geplaatst door: Jean Pierre

Groet van de Senang

Hoi Ans en Tom, Hier even een groet van de Senang. Leuk om te lezen dat de Dulce weer op het plekje ligt waar wij elkaar ontmoet hebben een jaar geleden. We zijn benieuwd waar jullie straks heen varen; nog zo veel mooie plekjes....Blijf schrijven!! Groet, Vara & Jean Pierre

22-05-2012
Geplaatst door: arina

spannend

Hoi Tom en Ans, te lui de straat over te steken even via deze ook wel héél aardige weg dit berichtje.
Spannend dat zowel je zoon als je dochter aan de vooravond van een grote verandering in hun leven staan, en dat wij daarvan getuige mogen zijn....
Al die negatieve flapdrollen zijn nu weg uit je gastenboek, om te gillen dat je zoveel energie kunt steken in, maar daarvoor moet je misschien met pensioen zijn, en wellicht dat ik hiermee ook weer iets uitlok?
We zijn benieuwd naar alle nieuws en een glas wijn moet hier echt op volgen, (de straat over dus)