www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1120 berichten, 112 pagina's 
«  67  68  69  70  71  » 
01-06-2012
Geplaatst door: Jean Pierre

Groet van de Senang

Hoi Ans en Tom, Hier even een groet van de Senang. Leuk om te lezen dat de Dulce weer op het plekje ligt waar wij elkaar ontmoet hebben een jaar geleden. We zijn benieuwd waar jullie straks heen varen; nog zo veel mooie plekjes....Blijf schrijven!! Groet, Vara & Jean Pierre

22-05-2012
Geplaatst door: arina

spannend

Hoi Tom en Ans, te lui de straat over te steken even via deze ook wel héél aardige weg dit berichtje.
Spannend dat zowel je zoon als je dochter aan de vooravond van een grote verandering in hun leven staan, en dat wij daarvan getuige mogen zijn....
Al die negatieve flapdrollen zijn nu weg uit je gastenboek, om te gillen dat je zoveel energie kunt steken in, maar daarvoor moet je misschien met pensioen zijn, en wellicht dat ik hiermee ook weer iets uitlok?
We zijn benieuwd naar alle nieuws en een glas wijn moet hier echt op volgen, (de straat over dus)

02-05-2012
Geplaatst door: Tom

Dubbele bodem

Jawel, Waldorf en Statler (Statler zonder 'd', die dubbele bodem had ik wel gezien. Lees het verslag van 30 april. Jammer dat zulke vooraanstaande muppets afhaken. Ik vrees dat het weblog wat saai zal blijven, zolang mijn boek nog niet af is. Een rustig bestaan is goed voor een auteur.
Totdat hij weer gaat zeilen (op 20 juni a.s.)
Groet, Tom

02-05-2012
Geplaatst door: Waldorf & Stadtler

Wij haken af, wij hadden gehoopt dat onze personages u voldoende inzicht zouden verschaffen in de 'ernst' van ons beklag. Tenslotte zijn wij een stel aardsklagers. Helaas, wellicht overmand door woede, want kritiek wordt niet geduld, heeft u die dubbele bodem niet begrepen.
Mogen wij u vragen of uw aversie tegen kritiek wellicht een Leitmotiv in uw leven is? Wij krijgen die indruk namelijk. Kom op, een beetje tegenwind is goed voor de geest, vindt u niet?
Zonder wrijving, geen beweging! Het ga u goed!

01-05-2012
Geplaatst door: Tom

Dag Jesse

Hallo Jesse,
Je begrijpt er niks van.
Het is goed dat je opkrast.
Groet, Tom

01-05-2012
Geplaatst door: Jesse

reactie

beste hr. tom,
"alsof zeilers alleen maar zeilen" waarmee u afgelopen zondag (29/04) op uw site reageerde;
tja wat zal ik eigenlijk hierop nog zeggen met 46ooonm op de teller en alle kapen gerond te hebben (veelal solo) maar blijkbaar is uw geneuzel over oa op zondag een uitgebreid bad, middagdutjes, uw dagelijks bloedsuiker, de paar toegevoegde pagina's aan uw manuscript, de prietpraat etc.etc. té interessant om hiervoor een twitter- of facebook account aan te maken maar vind u dit wél thuishoren op een 'zeilerswebsite', ín feite schrijft u het zelf al in de eerste alinea: "verveling" kortom, reden om af te haken.
(35°30'2.68"N 11°04'5.84"E)

30-04-2012
Geplaatst door: Anton

Waldorfsalade

Heren (of dames) Waldorf & Stadtler,
Misschien kunt u eens vertellen met welke opmerkelijke prestaties u de mensheid tot dusver hebt verrijkt? Ik hoop dat u meer hebt geproduceerd dan alleen negativiteit. Waarom blijft u het weblog van Tom eigenlijk lezen?
Anton

29-04-2012
Geplaatst door: Waldorf & Stadtler

Beste dr. Tom, trekt u zich maar niets aan hoor van al die malle kritiek op uw dagelijkse opstelletjes!
Wij, Waldorf & Stadtler, vinden het juist erg vermakelijk hoe u met name uw ega Ans wegzet als dom gansje en keukenslaaf. Haar a onturen met moeder zijn voor ons het hoogtepunt van de dag!
Het is tenslotte 'Boring Dulce' nietwaar Tom?

28-04-2012
Geplaatst door: Sjouke Dijkstra

keep sailing and nuance

Eigenlijk te gek voor woorden die kritieken op jouw bezorgdheid over de AOW van Ans etc. Wat mij betreft: ga lekker door hoor! Ook wij hebben in spanning gezeten nav de ontwikkelingen mbt het zgn Kunduzaccoord. Zelf mis ik in 2014 waarschijnlijk 3 maanden AOW. Voor mij onverwacht maar te overzien. Toch zijn sommige voorstellen te drastisch en voor velen onverwacht. Ook begrijp ik de euforie rond de zgn snelle besluitvorming niet. Waarschijnleek eerder omdat het zo snel ging in plaats van over de inhoud en strekking daarvan. Enfin, dit is verder niet het forum daarvoor maar ik begrijp jullie punt. Blijf vooral doorgaan. Ik stel deze site bijzonder op prijs. En Jesse raad ik aan andere sites te bezoeken.

28-04-2012
Geplaatst door: Jesse

ik lees na heel lange tijd uw "zeilers"-website weer eens en begrijp werkelijk niet meer waar het intussen allemaal over gaat: (pre)pensioen, bloedsuiker (dagelijks nb u bent/was toch arts?) of bijv hoeveel keer lezen wij 'dat ans naar d'r moeder is' etc.
ja idd het leven is meer ..

"laying-dulce" ?!