www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1155 berichten, 116 pagina's 
«  67  68  69  70  71  » 
23-12-2012
Geplaatst door: Caissa

Beste heer Zijlstra, ik volg uw site met enige regelmaat, vooral wanneer u en uw mooie geliefde Ans in Gorkum bent. Gorkum, moet u weten, interesseert mij zeer om allerlei redenen, Zoals mijn naam al doet vermoeden ben ik een schaakliefhebber en schakers, heer Zijlstra hebben de nare eigenschap niet te kijken naar wat men doet maar waarom men doet. Zoals men een schilderij kunt aanschouwen: niet afvragen wat het schilderij voorstelt, maar waarom de schilder dit nu juist schilderde. Je afvragen waarom een schrijver een bepaald boek schrijft, welke frustratie ligt er aan ten grondslag. Met een dergelijke denkwijze leer je pijlsnel veel meer over het innerlijk kennen en daar gaat 't in het leven toch om, nietwaar?
Zou vele voorbeelden kunnen geven, ook uit uw overigens heel leeszame stukjes over Gorkum, beperk me echter tot dit: in uw laatste bericht sabelt u zeer vilein een aantal goedwillende plaatsgenoten neer die met de zuverste bedoeling iets hebben georganiseerd en daar zelf ook nogal wat inspanning voor gaan verrichten. ook krijgt de Rotary ook nog een schopin de rug, waarom toch? Mijn schakersoplossing zou zijn: Die meneer Zijlstra wil zelf heel graag bij de Rotary, maar niemand draagt hem voor.... en mijn schakershart huilt bij zo'n lelijke partij en ik gooi het bord om....!

20-12-2012
Geplaatst door: Bart de Bruijn

Kerstgroeten

Ha die Ans en Tom,

Was wat aan het surfen en kwam jullie site tegen. Het is al weer een aantal jaren geleden dat we jullie zagen. In ieder geval fijnen kerstdagen en goed 2012 toegewenst.

Groetjes

Bart de Bruijn

18-12-2012
Geplaatst door: de kerstman

Ja, hoe is 't eigenlijk met de dagelijkse nuchter meting van uw bloed, of doet dat er niet meer toe? En nog iets, ik lees ook niks meer over het verloop cq ontwikkeling inz. de prostaat|??
En verder, gaat het wel goed met u nu er weer ontwikkelingen zijn uit de twentse hoek? Zo was laatst in P&W de advoc. uitvoerig aan 't woord.
Tip: Schrijf daar 'ns een 'open boek' over..........

18-12-2012
Geplaatst door: frits

vrouwonvriendelijk

Beste Tom,
Volgens mij ben je echt niet in staat om iets met iemand te delen. Eigenlijk heb ik te te doen met Ans. Ik reageerde reeds eerder. Als auteur moet je in staat zijn om jezelf daar boven te plaatsen, kortom reageer eens beschouwelijk, zoals een Veritijn betaamt. Daarnaast vind ik het merkwaardig dat je helemaal niet reageert op de ontwikkelingen bij de Rechtbank rond MST en uiteraard t.a.v. de berichtgeving rond JS. Zie het in nu het nog kan...
Frits

18-12-2012
Geplaatst door: Vrouwvriendelijk

Vrouwen kunnen ook niks.....

Tsja dat zou jou uiteraard nooit gebeuren.

Nu zal je toch echt zelf het rolgordijn moeten ophalen!

Ik weet niet in welke wereld jij leeft.......

15-12-2012
Geplaatst door: Vincent

Jetzt geht's l.......

De aangifte is gedaan en de dagvaarding zal ook in jouw brievenbus vallen.

Fijne gedachte dat het spel nu eindelijk op de wagen is.

Heb je een goede advocaat. Duur hè........

13-12-2012
Geplaatst door: Tom

Trilogie

Hallo Huib,
Het achter elkaar uitbrengen van de delen van een trilogie heeft zijn voors en zijn tegens. Ik moet er zelf nog erg aan wennen. Maar in zijn huidige staat is het manuscript volgens de uitgever te dik voor één boek: 1000 tot 1200 bladzijden. Het aanbrengen van de twee cesuren viel me overigens mee. Tja, afwachten maar.
Groet, Tom

12-12-2012
Geplaatst door: Huib Koel

Dag Tom,
Gewoon in drie delen knippen lijkt me commercieel niet handig. Heb je wel aan een 'klifhanger' gedacht?
"Who killed JR" en dan een half jaar moeten wachten op het vervolg?
gr
Huib

05-12-2012
Geplaatst door: Tom

The Killing 3e seizoen

Hallo Piet,
Wij vonden hem in de online shop van De Volkskrant: http://shop.volkskrant.nl/the-killing-3 (copy/paste) 4 CD's voor EU 29,95, de volgende dag in huis. Veel plezier!
Tom

05-12-2012
Geplaatst door: Piet

The Killing III

Het is kort dag maar Sint is nog steeds op zoek:

The Killing Seizoen 3 kan hij maar niet vinden
Kunt U de Goedheiligman (met spoed) tippen?

Fijne dag en groeten uit Spanje, Piet