www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1088 berichten, 109 pagina's 
«  69  70  71  72  73  » 
29-01-2012
Geplaatst door: Tom

Valkuiltje

Verdraaid, Noke! Over het hoofd gezien! Bedankt. Leuk trouwens dat je nog tot de lezersschare hoort!
Groet, Tom

29-01-2012
Geplaatst door: noke

in hoofdstuk 4 schrijft Ginette aan Lucas dat ze in Italie kledingzaak TOM heeft ontdekt...je zou er zo over heen lezen..autobiografisch valkuiltje.

29-01-2012
Geplaatst door: Tom

Aandacht voor boek en Ashkelon

Hallo Marcel,
Dank voor je tip. Ik heb inmiddels hoger op de homepage een link naar het boek geplaatst. Wat betreft Google Earth: inderdaad lagen we daar in de marina in die tijd. We moeten er dus zichtbaar op zijn, maar de afbeelding is niet scherp genoeg om precies uit te maken waar. We lagen aan de derde (onderste) steiger, op de vijfde positie vanaf het uiteinde, tegenover het langszijds afgemeerde jacht.
Groet, Tom

28-01-2012
Geplaatst door: Marcel

ashkelon

Google Earth wordt regelmatig vernieuwd.
Ashkelon is nu te zien d.d. 10-4-2011.
Jullie lagen toen toch daar ? de foto is onduidelijk maar Dulce moet er dus wel opstaan.

28-01-2012
Geplaatst door: Marcel

boek

Tom, Met 400 dagelijkse bezoekers van je webstite sailing-dulce
zou je op je homepage , direct boven "Vanaf 9 oktober ....." een oproep voor aandelen kunnen plaatsen. Bezoekers komen op de home-page , scrollen niet naar beneden, maar gaan daarna direct door naar laatste reisverslag. De plek op de home-page waar je nu mensen oproept tot aankoop van aandelen, zien de meeste lezers niet. je bekijkt de gehele home-page niet altijd, succes met het boek.

28-01-2012
Geplaatst door: Tom

Heeft Ans een weblog?

Hallo Marcel,
Nee, Ans heeft geen weblog. Ik heb het haar nogal eens gevraagd en haar een eigen gedeelte van de website aangeboden. Altijd kreeg ik nul op het rekest. Eén van haar talrijke goede eigenschappen is, dat ze heerlijk kan koken. Ze is altijd bezig nieuwe recepten op te sporen en uit te proberen. Tot mijn grote vreugde. maar zelfs een kookrubriek zit er niet in. Ze heeft er gewoon geen zin in. Ik betreur het met je.
Vriendelijke groet,
Tom Zijlstra

27-01-2012
Geplaatst door: Marcel

trouwe lezer

Tom,
ik bezoek dagelijks je weblog, lees (beleef) het met veel plezier, dank daarvoor en ga aub hiermee door.
Ik weet dat het jouw weblog is, maar heeft Ans ook een weblog, waar ze haar belevingen beschrijft ?

20-01-2012
Geplaatst door: Tom

Zwarte vrouw

Tja, Helene, ik heb er eerlijk gezegd niet zo diep bij nagedacht. Ze was met haar Caribische outfit, fel gekleurde sjaal om het hoofd, bloemetjesjurk, gezet postuur en aanstekelijke lach iemand die volledig niet paste in het straatbeeld van een grotendeels islamitische stad. Een onverwachte en vrolijke ontmoeting. We hopen haar nog eens terug te zien. Maar of ik haar nu wel of niet "zwart" mocht noemen? Voor mijn gevoel wel, maar ik erken dat je daar anders over kunt denken.
Groet, Tom

19-01-2012
Geplaatst door: Helene

Zwarte vrouw

Als het een "blanke" vrouw was geweest, had je dat dan ook zo geschreven?

18-01-2012
Geplaatst door: Ans & Tom

Invitatie

Geachte heer/mevrouw Knoot,
Dank voor uw invitatie! We hebben u antwoord gestuurd op uw e-mailadres, maar omdat we een 'automatic response' ontvingen, weten we niet zeker of u het gelezen hebt. Daarom zij hier nog een keer herhaald: We zijn nog in Hurghada maar als we weer in Gorcum zijn, houden we uw invitatie in het achterhoofd. Vriendelijke groet! Ans & Tom