www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1142 berichten, 115 pagina's 
«  69  70  71  72  73  » 
02-06-2012
Geplaatst door: Tom

Jansen Steur

Beste Vincent,
Je begrijpt er niet veel van, merk ik. Niet de leden van de RvB van Medisch Spectrum Twente worden vervolgd, maar de ex-neuroloog zelf. Overigens pas tegen het einde van het jaar. Misschien loopt hem het zweet over de rug. Mij in elk geval niet. Ook niet als de RvB alsnog vervolgd zou worden. Over drie weken gaan we lekker weer naar Egypte, naar ons bootje toe.
Tom Zijlstra

01-06-2012
Geplaatst door: vincent

steur........

Ja Tom, nu wordt het spannend. Loopt het angstzweet al over je rug?? Het gaat echt gebeuren. Je gaat gewoon een paar jaar de bak in en je bootje kan in de verkoop. Kan je eindelijk eens je schuld afbetalen aan alle slachtoffers. Vanaf nu word je blog een stuk interessanter.......ik kan niet wachten tot het zover is.

01-06-2012
Geplaatst door: Jean Pierre

Groet van de Senang

Hoi Ans en Tom, Hier even een groet van de Senang. Leuk om te lezen dat de Dulce weer op het plekje ligt waar wij elkaar ontmoet hebben een jaar geleden. We zijn benieuwd waar jullie straks heen varen; nog zo veel mooie plekjes....Blijf schrijven!! Groet, Vara & Jean Pierre

22-05-2012
Geplaatst door: arina

spannend

Hoi Tom en Ans, te lui de straat over te steken even via deze ook wel héél aardige weg dit berichtje.
Spannend dat zowel je zoon als je dochter aan de vooravond van een grote verandering in hun leven staan, en dat wij daarvan getuige mogen zijn....
Al die negatieve flapdrollen zijn nu weg uit je gastenboek, om te gillen dat je zoveel energie kunt steken in, maar daarvoor moet je misschien met pensioen zijn, en wellicht dat ik hiermee ook weer iets uitlok?
We zijn benieuwd naar alle nieuws en een glas wijn moet hier echt op volgen, (de straat over dus)

02-05-2012
Geplaatst door: Tom

Dubbele bodem

Jawel, Waldorf en Statler (Statler zonder 'd', die dubbele bodem had ik wel gezien. Lees het verslag van 30 april. Jammer dat zulke vooraanstaande muppets afhaken. Ik vrees dat het weblog wat saai zal blijven, zolang mijn boek nog niet af is. Een rustig bestaan is goed voor een auteur.
Totdat hij weer gaat zeilen (op 20 juni a.s.)
Groet, Tom

02-05-2012
Geplaatst door: Waldorf & Stadtler

Wij haken af, wij hadden gehoopt dat onze personages u voldoende inzicht zouden verschaffen in de 'ernst' van ons beklag. Tenslotte zijn wij een stel aardsklagers. Helaas, wellicht overmand door woede, want kritiek wordt niet geduld, heeft u die dubbele bodem niet begrepen.
Mogen wij u vragen of uw aversie tegen kritiek wellicht een Leitmotiv in uw leven is? Wij krijgen die indruk namelijk. Kom op, een beetje tegenwind is goed voor de geest, vindt u niet?
Zonder wrijving, geen beweging! Het ga u goed!

01-05-2012
Geplaatst door: Tom

Dag Jesse

Hallo Jesse,
Je begrijpt er niks van.
Het is goed dat je opkrast.
Groet, Tom

01-05-2012
Geplaatst door: Jesse

reactie

beste hr. tom,
"alsof zeilers alleen maar zeilen" waarmee u afgelopen zondag (29/04) op uw site reageerde;
tja wat zal ik eigenlijk hierop nog zeggen met 46ooonm op de teller en alle kapen gerond te hebben (veelal solo) maar blijkbaar is uw geneuzel over oa op zondag een uitgebreid bad, middagdutjes, uw dagelijks bloedsuiker, de paar toegevoegde pagina's aan uw manuscript, de prietpraat etc.etc. té interessant om hiervoor een twitter- of facebook account aan te maken maar vind u dit wél thuishoren op een 'zeilerswebsite', ín feite schrijft u het zelf al in de eerste alinea: "verveling" kortom, reden om af te haken.
(35°30'2.68"N 11°04'5.84"E)

30-04-2012
Geplaatst door: Anton

Waldorfsalade

Heren (of dames) Waldorf & Stadtler,
Misschien kunt u eens vertellen met welke opmerkelijke prestaties u de mensheid tot dusver hebt verrijkt? Ik hoop dat u meer hebt geproduceerd dan alleen negativiteit. Waarom blijft u het weblog van Tom eigenlijk lezen?
Anton

29-04-2012
Geplaatst door: Waldorf & Stadtler

Beste dr. Tom, trekt u zich maar niets aan hoor van al die malle kritiek op uw dagelijkse opstelletjes!
Wij, Waldorf & Stadtler, vinden het juist erg vermakelijk hoe u met name uw ega Ans wegzet als dom gansje en keukenslaaf. Haar a onturen met moeder zijn voor ons het hoogtepunt van de dag!
Het is tenslotte 'Boring Dulce' nietwaar Tom?