www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1042 berichten, 105 pagina's 
«  73  74  75  76  77  » 
20-01-2011
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Fons

Hallo Leendert,
Fons is medewerker van Jachtwerf Numansdorp in Numansdorp. Kijk voor contactgegevens op http://jachtwerf-numansdorp.nl/ Doe hem mijn groeten als je hem belt!
Tom

20-01-2011
Geplaatst door: Leendert Boudesteijn

electronica

Hallo Tom,

Heb een klassiek schip met wat electronica problemen en zou ook graag gebruik willen maken van de diensten van Fons. Hoe kan ik deze geweldige allround vakman contacteren?

Fijne reis verder en ik volg je (jullie) verhalen met veel plezier.

Met vriendelijke groet,
Leendert Boudesteijn

19-01-2011
Geplaatst door: Wolter Jan

Hallo Tom en Ans,

Jullie boffen maar wat Fons allemaal voor elkaar krijgt in een korte tijd. Bij de klaagmuur staat Fons er prachtig bij met keppeltje. Goede reis verder.

Wolter Jan

18-01-2011
Geplaatst door: astrid

Hallo Ans en Tom,
Leuk om in mijn nachtdienst te lezen wat Fons allemaal doet bij jullie. Hij vertelt het wel maar met de foto's erbij krijg ik toch iets meer beeld.
Veel plezier nog en ik hoop dat het allemaal voorspoedig loopt.
Groeten, Astrid.

17-01-2011
Geplaatst door: Ans & Tom

Gerrit Krakeel

We wisten inderdaad dat Gerrit Krakeel was overleden. Kijk maar op http://www.sailing-dulce.nl/home/14?highlight=krakeel#[2098]
Groet, Ans & Tom

16-01-2011
Geplaatst door: he vd broek

gerrit krakeel

weten jullie dat gerrit is over leden?

13-01-2011
Geplaatst door: Wim

Electronica Israel

Hallo Ans en Tom,

Wellicht en hopelijk ten overvloede. Hebben jullie de invoer van de scheepselectronica/antenne etc. goed geregeld?

De douane in Israel kan nogal paranoia reageren op electronica. Ooit zelf eens uren aan de grens gestaan met een zakrekenmachine in mijn rugzak. Alles ging op tilt. Er werden zelfs bomexperts bijgehaald.

Ik zou zelf niet zo snel weten hoe je e.e.a. doet, maar wellicht een soort inventarislijstje met wat er aan electronica in de bagage zit meenemen. Op dergelijk korte termijn zou ik niet zo snel wat anders weten.

Maar goed, waarschijnlijk zal het wel loslopen of jullie hebben hieromtrent allang wat geregeld.

Alvast een goede vlucht en ik zal jullie reis verder volgen.

Gr,

Wim

11-01-2011
Geplaatst door: Tom Zijlstra

USF-bestuur 1968/1969

Hallo Willibrord!
Welk een - aangename - verrassing! Zeker ben ik degeen met wie je in 1968/1969 in het bestuur van de USF zat. Jij als voorzitter en ik als secretaris onderwijs. Mooie tijd, veel geleerd. Mijn lot sedertdien vind je wel terug op onze website. Natuurlijk ben ik benieuwd hoe het jou vergaan is. We staan op het punt om terug te keren naar ons schip in Ashkelon, Israël, maar bij gelegenheid zou ik het leuk vonden je een keer te zien en te spreken. Medio mei denken we weer een tijdje in Holland te zijn.
Veel groeten! Tom

11-01-2011
Geplaatst door: willibrord de graaf

groet

Dag Tom,
Heb ik het goed en herken ik van de foto's Tom Zijlstra met wie ik in 68-69 in het USF bestuur zat? Ik belandde bij toeval op deze site, en ben benieuwd hoe het met je is.

groet, Willibrord

10-01-2011
Geplaatst door: Inge Knoope

op zoek

Beste mensen,

Struinend op internet kwam ik bij u terecht. Ik ben op zoek naar Henk Bezemer. Hij is - misschien weet u dat? - in zijn vorig leven enige tijd docent geweest aan de universiteit van Utrecht. Ik was destijds student. Mag ik u vragen om me te helpen? Ik zou graag weten of Henk genegen is om contact met mij te leggen. Alvast hartelijke dank. Inge Knoope