www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1155 berichten, 116 pagina's 
«  73  74  75  76  77  » 
22-03-2012
Geplaatst door: Ed Braad

Groet uit Gurkum

Gefeliciteerd met het behalen van de 2.000 aandelen! Dat zal de wind doen draaien.
Wat betreft het trage laden van de site (is te lang):
De homepagina bestaat uit teveel data en daardoor duurt het effe voordattie geladen is. Mogelijke oplossing om huidige blog op te delen in maanden. Anders alleen de laatste dag op homepagina zetten en de rest (met link: lees verder)op de lange blog.
Groet vanuit een zonnige Lingehaven, waar het terras weer open is.
Veel succes met de reis noordwaarts!

21-03-2012
Geplaatst door: Eric

Traag laden site

Dag Tom,

De site laadt niet traag. Er is een andere technische oorzaak. Zover ik kan zien is de blog-software aangepast. In de vorige versie werd de logboek-pagina altijd in 1 keer geladen. Je internet-browser heeft dan alle blog-posts in 1 keer ingeladen.

Er is nu (ik vermoed door Maakum) een wijziging doorgevoerd, die alleen het bovenste deel van de pagina inlaadt. Zodra je nu naar beneden scrollt, wordt er elke keer weer een stukje bijgeladen. Nadeel is bijv. dat je link: \\\"Spring direct naar laatste bericht\\\" niet meer werkt. Ook het drukken op bijv. ctrl+pagedown (in 1 keer helemaal naar beneden van een pagina) , danwel het gebruiken van de scrollbar resulteert in een stukje naar beneden bladeren. Elke keer wordt er weer een deeltje ingeladen.

Als gebruiker blijf je dus maar scrollen, en scrollen, en scrollen om beneden in de pagina te komen.

Mogelijke oplossingen:
- Volgorde van je berichten omkeren, het meest recente bericht bovenin. Lijkt me een logische oplossing, en ligt ook in lijn met veel andere blogs die deze volgorde hanteren.
- Contact opnemen met Maakum, en vragen of ze het \\\'terug kunnen draaien\\\'.

Overigens zijn er ook wel verbeteringen met deze nieuwe versie. Zo kun je nu een blog-entry nu in één keer lezen als je bijv. (zoals ik) RSS gebruikt. Die geeft dan deze link voor het artikel van vandaag: http://www.sailing-dulce.nl/article-2973/

groet
Eric

20-03-2012
Geplaatst door: Henk & Carla Bakema

Traag uploaden website

Hallo Tom,

Heb er geen last van. Wellicht als je via telefoon wilt uploaden dat het dan traag gaat. Hebben nu een glasvezel aansluiting en is gewoon snel.

Groet,
Henk

20-03-2012
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Traag uploaden van de website

Hallo Oblomov,
Hoewel je pseudoniem suggereert dat je je leven op de divan doorbrengt en dus alle tijd van de wereld hebt, heb je wel gelijk. Ook anderen klagen erover. Daarom heb ik de knoop doorgehakt. Per 1 april a.s. (geen grapje) begin ik op een nieuwe pagina. Dat zou flink moeten schelen. Nog tien dagen geduld!
Vriendelijke groet,
Tom Zijlstra

19-03-2012
Geplaatst door: Oblomov

Trage website

Met alle verwijzingen naar Twitter en Facebook en het springen naar de laatste pagina duurt het laden van de website eindeloos, kan dit niet wat verbeterd worden ?

19-03-2012
Geplaatst door: Felice2

Raadsel

Beste Tom
Om je raadsel op te lossen,wij (Jan en Jolanda Veltkamp) zijn de Felice 2 . Als zeilers zijnde volgen wij jullie al jaren via jullie website.Succes!

17-03-2012
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Dropbox

Hallo Carina, Die 'Dropbox' is inderdaad heel handig. Ik heb hem gedownload en er vanavond mijn manuscript op gezet. Je kunt het nu met je toegangscode vanaf iedere computer benaderen, ogeacht thuis of op de boot. Dank voor de tip!
Vriendelijke groet,
Tom

15-03-2012
Geplaatst door: Carina

kopie bestand

geachte heer zijlstra, ik las dat u een extra kopie opslaat op een externe harde schijf, graag wil ik u wijzen op het programma DROPBOX, hiermee kun je bestanden synchroniseren op verschillende computers en centraal in de zg. Cloud, twee gigabyte opslagruimte is gratis, meer informatie op Dropbox.com. Veel succes toegewenst.

10-03-2012
Geplaatst door: Tom

Boekhandel De Tille

Hallo Sjouke Dijkstra,
Dank voor je steun aan mijn boek. Je bericht roept herinneringen wakker. ik kende Boekhandel 'De Tille' wel. Heb tientallen jaren geleden wel eens boeken besteld in het antiquariaat. Nog veel langer geleden, vlak na de oorlog, werkte mijn moeder in Boekhandel van der Velde. Die ken je vast ook wel.
Hartelijke groet, Tom

10-03-2012
Geplaatst door: Sjouke Dijkstra

Tecumseh558 ben ik

Hallo Tom,

Ik ben Tecumseh558. Volg al een tijd jouw logboek.
De naam Zijlstra komt overigens ook (van moederskant en komend uit een kolenhandelaarsgezin in Sneek) in de familie voor.
Ik ben geboren in Leeuwarden en mijn vader was aldaar eigenaar van boekhandel, uitgeverij en antiquariaat "de Tille".
Beoefen zelf de "kleine" watersport en zeil in een twaalfvoetsjol, die al sinds de bouw de naam Tecumseh draagt.

met vriendelijke groet,

Sjouke Delis Dijkstra