www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1142 berichten, 115 pagina's 
«  77  78  79  80  81  » 
24-10-2011
Geplaatst door: Joris Gerritsen

neutrino's

Beste Tom,

Onlangs kwam mij een verklaring voor de overschrijding van de lichtsnelheid ter ore, die ik je niet wil onthouden.
De meting van de ons bekende lichtsnelheid, is die welke in ons tijdsgewricht geldt. Ten tijde vand de oerknal lag deze hoger. Immers alles vertraagt in de tijd. Echter, wat in CERN teweeg wordt gebracht is een oerknalachtig verschijnsel, dat de neutrino's met de oorspronkelijke lichtsnelheid van de eerste oerknal doet reizen. Derhalve komen ze dus eerder aan!

Wellicht heb je hier iets aan?

Groeten, Joris.

19-10-2011
Geplaatst door: Gert Reedijk

NUKU HIVA

Hallo Tom. Zojuist je bericht gelezen van 17 oktober en besloten niet naar NUKU HIVA te gaan. (Ik hield toch al niet zo van geitenjacht).

05-10-2011
Geplaatst door: Annie

:-)

Hallo Tom en Ans,

ik volg jullie verhalen met plezier, kan wel genieten van de bespiegelingen van Tom over van alles en nog wat!

Sluit me bij Ingrid aan en zie naar jullie uit aan de tafel bij Inge!

03-10-2011
Geplaatst door: arina adriaans

bemannen

Goed idee van Jack, bij deze melden wij ons aan, kan nog gezellig worden!
Tot gauw op 't eind!
xxArina

03-10-2011
Geplaatst door: Wim van Heel

Verwarring over Wim en wim

Dag Ton en Ans,

In het gastenboek las ik dat er weer verwarring was over de voornamen Wim en wim. Ik ben de Wim uit Papendrecht, en niet degene die afhaakt. Ik blijf de verhalen boeiend vinden, zeilen of niet zeilen. Ik kan bijna niet wachten tot ik weer een nieuwjaarskaart voor jullie kan maken.

Wim van Heel

03-10-2011
Geplaatst door: ingrid bavinck

eindelijk

hoi tom & ans, eindelijk weer eens een berichtje van onze kant. goed om weer even bij te lezen hoe t jullie vergaat! we missen jullie in t wijnhuis! ik ben de enige die rood drinkt tom! ;-) en ook op t terras aan de haven kijkne we tegen n dicht huis aan! =( wat vervelend dat jullie nog niet weg kunnen. hoe lang houd je dit vol? we hebben hier genoten van een paar prachtige nazomerse dagen. wij hebben ons beider verjaardagen gevierd op een prachtige avond! heerlijk & onwerkelijk. lieve allebei, hopelijk kunnen jullie binnenkort vertrekken of een ander besluit nemen. we wensen jullie veel succes & wijsheid toe! lieve groet, ton & ingrid

03-10-2011
Geplaatst door: Tom

Zeilvrienden

Hallo Jack,
Dank voor je reactie. Juist, een constructieve gedachte, die inderdaad ons ook door het hoofd speelt. Maar niet voor nu meteen, omdat de boot hier goed en vertrouwd ligt voor de winter. Maar we overwegen om in het voorjaar een van onze (zeil)vrienden mee te vragen voor de tocht naar Cyprus.
Groet, Tom

03-10-2011
Geplaatst door: jack Klootwijk

terug naar middellandse zee

Al geruime tijd lees ik dagelijks uw berichten.
Ik heb aan het volgende gedacht: u heeft toch diverse zeilvrienden, oa Henk Bezemer en de man die u het zeilgevoel bemiddeld heeft. Als u nu eens uw lieve vrouw naar huis laat gaan in Gorcum en een van uw zeilvrienden komt bij u aan boord, dan kunt u toch met minder mooi weer terug zeilen naar de middellandse zee alwaar uw vrouw weer aan boord kan komen. Groetjes Jack.

02-10-2011
Geplaatst door: Tom

Reden?

Dag Wim,
Jammer dat je geen reden noemt. Mischien bedoel je dat er weinig gezeild wordt (gelet op de kop "zeilen" van je reactie)? Dat klopt, tot mijn grote frustratie, maar het zit wel eens vaker tegen in het leven. Wat had je dan gedacht? Moet ik die vrouw van me soms aan de kant zetten? Ja, DOEI!!!
Samen uit, samen thuis.
Welke "Wim" ben je nu eigenlijk, Wim of wim? (Zie je reactie in dit boek op 02-03-2011)
Groet,
Tom

01-10-2011
Geplaatst door: Wim

zeilen

Na de laatste update moet ik echt zeggen dat ik afhaak.

Veel succes verder.

Gr,

Wim