www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1155 berichten, 116 pagina's 
«  79  80  81  82  83  » 
03-10-2011
Geplaatst door: jack Klootwijk

terug naar middellandse zee

Al geruime tijd lees ik dagelijks uw berichten.
Ik heb aan het volgende gedacht: u heeft toch diverse zeilvrienden, oa Henk Bezemer en de man die u het zeilgevoel bemiddeld heeft. Als u nu eens uw lieve vrouw naar huis laat gaan in Gorcum en een van uw zeilvrienden komt bij u aan boord, dan kunt u toch met minder mooi weer terug zeilen naar de middellandse zee alwaar uw vrouw weer aan boord kan komen. Groetjes Jack.

02-10-2011
Geplaatst door: Tom

Reden?

Dag Wim,
Jammer dat je geen reden noemt. Mischien bedoel je dat er weinig gezeild wordt (gelet op de kop "zeilen" van je reactie)? Dat klopt, tot mijn grote frustratie, maar het zit wel eens vaker tegen in het leven. Wat had je dan gedacht? Moet ik die vrouw van me soms aan de kant zetten? Ja, DOEI!!!
Samen uit, samen thuis.
Welke "Wim" ben je nu eigenlijk, Wim of wim? (Zie je reactie in dit boek op 02-03-2011)
Groet,
Tom

01-10-2011
Geplaatst door: Wim

zeilen

Na de laatste update moet ik echt zeggen dat ik afhaak.

Veel succes verder.

Gr,

Wim

30-09-2011
Geplaatst door: Ans

Norit

Hoi Corina,
Dank je voor je advies. Zou ik ook gedaan hebben, maar volgens Tom zou Norit in dit geval voldoende soelaas bieden. Had hij nog gelijk ook, die oude dokter!
Groet!
Ans (mijn e-mailadres is ans@sailing-dulce.nl)

28-09-2011
Geplaatst door: Corina

Norit

he hallo Ans en Tom,
Ik zie geen mailadres dus maar even zo. Je kunt het berichtje weer verwijderen als je het gelezen hebt.
Ik lees nog elke dag jullie belevenissen. Even een goede raad voor Ans (uit eigen ervaring) in de apotheek hebben ze medicijnen die helpen bij de ongemakken waar je nu mee kampt. Advies van onze reisleidster was toen dat je het medicijn van het land moet slikken dan ben je er zo vanaf.
Norit helpt niet bij deze klachten. Ik hoop dat je snel weer opknapt. Groetjes van Corina

22-09-2011
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Oeps!

Oeps, Floor! Hoe kon ik dat vergeten! Terwijl je juist weer een paar leuke foto's van Thijs had gemaild. Heb het snel aangevuld. Liefs, Pappa

21-09-2011
Geplaatst door: Floor Zijlstra

Vijf jaar

Ha pap,
Vijf jaar alweer voorbij, dat gaat snel inderdaad! En dan ook nog een kleinzoon erbij ;-).
Xx

24-08-2011
Geplaatst door: Oscar de Klijne

weten en kunnen

Hallo Tom,
Mijn zoon is 18 en ik ben blij dat hij een vak leert. Dat zijn droom is om wereleld artiest te worden steun ik elke dag. Kinderen heb je de rest van je leven. Geef je jongen ruimte het blijft je kind. Je bent een gedreven en enthousiaste schipper. Ik lees elke dag mee. Zou het niet willen missen. Hou koers. En laat sommige dingen los...
Oscar

24-08-2011
Geplaatst door: Yta Schotanus

kinderen

Tom, jullie verhaal volg ik al tijden, omdat wij ook binnenkort zoiets willen gaan doen en ik vind het heel leuk om me beelden te vormen van wat ons te wachten staat. Dat is eigenlijk niet waarom ik reageer. Ik reageer , omdat je zegt dat je zoon 3 jaar van z'n leven verknald heeft!!!! Mijn vraag is:" is dat waar?""Kun je dat zeker weten?"

Vriendelijke groet,
Yta

23-08-2011
Geplaatst door: Madee

begraafplaats

Hoi Ans,
Lees nog steeds regelmatig jullie site, dus ook dat jullie op de begraafplaats waren. Weet je nog dat Beppie Jansen daar ook ligt? Even weer terug in de tijd.
Mijn man is met 2 vrienden 1 maand geleden vertrokken naar de Carieb. Je kunt hen volgen via robeyne.blogspot.com
Niet zo'n mooie sit met prachtige verhalen enz. zoals jullie maar wel leuk/leerzaam. Geniet nog van Gorinchem en tot later...