www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1123 berichten, 113 pagina's 
«  79  80  81  82  83  » 
02-04-2011
Geplaatst door: Tom

Website

Hallo Fer,
Inderdaad laadt de website ietwat traag. Ik vermoed eerder door de extra afbeeldingen die ik nu wat vaker in de tekst opneem, dan door de achtergrond. Met mijn dongel hier in Israel moet ik ook enig geduld oefenen maar het lukt nog steeds ruim binnen een minuut. Ik zie het even aan. Misschien voortaan wat minder extra plaatjes in de tekst.
Vriendelijke groet, Tom

02-04-2011
Geplaatst door: fer

website

beste Tom,
Je hebt een prachtige achtergrond voor je website uitgekozen. Daardoor wordt mijn belangstelling voor je volgende verslag op de proef gesteld. Het vertraagt het binnenhalen behoorlijk. Wees wijs over je volgende bestemming, de Rode Zee is wel bloedlink.

fer, meereiziger

24-03-2011
Geplaatst door: Leendert Boudesteijn

Hallo Tom en Ans , ik geniet steeds weer van jullie gewone mooie menselijke verhalen en dagelijkese belevenissen. In de kroeg of waar dan ook zou het zomaar erg leuk kunnen worden. Nu weer een nieuwe foto van het nog immer mooie verliefde stel, prachtig! Daar draait het uiteindelijk toch om en dan zoveel mooie avonturen en de nodige dieptepunten samen beleven. Ik begin toch wel een beetje jaloers te worden op jullie levenstijl en beraad me op een inhaalslag haha

Nu eerst maar een rondje Engeland deze zomer

groetjes

Leendert Boudesteijn

20-03-2011
Geplaatst door: wim

Senang 2

Typefoutje in bericht:

sening moet senang zijn uiteraard.

20-03-2011
Geplaatst door: wim

Senang

Hallo Ans en Tom,

De Sening ligt inmiddels veilig in Iritrea. Wellicht zijn ze zelfs al verder gevaren.

Bericht vanaf de site van de Dingo:

http://dirmadekker.wordpress.com/

"Eritrea

We hadden het niet verwacht maar we hebben genoten van onze stop in Eritrea. Massawa maakt een bijzondere indruk, veel gebouwen zijn in de oorlog kapot geschoten maar toch kun je nog zien hoe mooi het geweest moet zijn. Natuurlijk erg treurig dat zoveel jaar na de oorlog de mensen nog in deze omstandigheden leven. De hoofstad Asmare is ook heel bijzonder. Veel Italiaanse invloeden en nog steeds diverse dingen erg Italiaans. Asmare ligt op 2000 meter hoog en de tocht van Massawa erheen is schitterend.
Vanaf Asmare is mijn vader ook weer terug gevlogen naar NL. Gelukkig is alles goed gegaan. Vandaag hebben wij samen met de Senang de haven verlaten om rustig wat eilandjes te gaan verkennen. Helaas is het voor ons erg lastig om onze email op te halen en te sturen dus kunnen we de website niet goed bijhouden, mail versturen is een probleem mail ontvangen vinden we nog steeds erg leuk al kan het dus even duren voor we reageren."

M.a.w. goede berichten.

Gr,

wim

16-03-2011
Geplaatst door: sjors(sjouke) dejager

verjaardag

hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van Ans,en met jullie nieuwe huis.Succes en sterkte met alles.Groetjes S&V

09-03-2011
Geplaatst door: Fred

meer piracy

http://www.everyoneweb.com/senang/
( tab linkerzijde indian ocean)
Nog een opmerkrlijke blog van een nederlandse familie opweg naar Aden.

09-03-2011
Geplaatst door: Fred

piracy

http://www.dvhn.nl/doordegolfvanaden/
Misschien interesante blog om te volgen.
Twee journalisten die met een konvooi jachten door de golf van Aden varen.
Fred

02-03-2011
Geplaatst door: wim (voorheen Wim)

Akko

Sorry voor het gebruik van de naam Wim. Deze had ik al eerder gebruikt en geen andere ontdekt in het gastenboek. Waarschijnlijk niet goed gekeken. Voortaan zal ik wim i.p.v. Wim gebruiken. Tot zover de naamsverwisseling.

Tsja Akko....prachtig. Maar zoals Lonely Planet aangeeft wel waar. Een heel mooi stukje Israel. M.i. na Jerusalem het mooiste stukje. Zelf zijn wij er zo´n 12 jaar geleden geweest, helaas ook van een spijkerbroek en trui berooft maar dat kon echt de "pret" niet drukken.

Na Akko (daarvoor enkele weken in Israel verbleven) zijn wij doorgereist naar Aqaba in Jordanie, ook mooi maar dan op een andere manier. Destijds was de kust nog geheel vrij van vakantieresorts en was het koraal op het rif nog totaal ongeschonden. Werkelijk fantastisch, later nooit meer zo mooi gezien elders (Egypte, Mauritius, Malediven enz.).

Een tocht naar Petra en de Wadi Rum is zeker aan te bevelen. Vauit het zuiden waar jullie nu zijn heel goed te doen in 2 of 3 dagen.

Gr,

wim

27-02-2011
Geplaatst door: Tom

Wim en Wim

Hoi Wim (van Heel)!
Excuus. Zo zie je maar weer dat de tegenwoordige neiging om alleen voornamen te gebruiken alleen maar tot misverstanden leidt.
Groet, mede van Ans, Tom (Zijlstra)