www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1047 berichten, 105 pagina's 
«  81  82  83  84  85  » 
18-12-2009
Geplaatst door: Wim Huijbers

bemoediging

Beste Ans en Tom, op gezette tijden lees ik jullie reisverslag.We kennen elkaar al heel lang als "Beatrix-collega's".
Jullie leven heeft ineens een heel andere wending genomen. Heel veel sterkte toegewenst en 2010 wordt vast weer het begin van nog vele mooie reizen!
Hartelijke groet, Wim Huijbers

18-12-2009
Geplaatst door: Hans Hoogland

tegenslag

Beste Tom Zijlstra,
Het bekijken van je vaak boeiende log is voor mij een bijna dagelijks genoegen. Veel dank daarvoor. Ik ben zelf ook zeiler.
Veel sterkte, ook voor Ans.

18-12-2009
Geplaatst door: Leendert Boudesteijn

levensverhaal

Beste Tom (en Ans),

Meer dan 2 jaar lees ik je weblog met grote fascinering hoe je schrijft over de kleine en grote dingen die je elke dag beroeren. Jouw bewustzijn van het nu maakt me zelf ook scherper om iedere dag het leven te vieren. Dat blijf ik graag met jullie doen en nu in wat moeilijkere tijden komen we er ook wel uit.
groet
Leendert

17-12-2009
Geplaatst door: Hennie

ziek

geachte heer Zijlstra,

alle sterkte toegewenst en een goed herstel. Ik wens u beide toe dat u uw reis in goede gezondheid in het voorjaar kunt vervolgen.

Hennie

17-12-2009
Geplaatst door: cees

prostaat

lieve tom en ans,
helaas wijst de diagnose uit wat jullie al vreesden, tom blijkt prostaatkanker te hebben. we wensen jullie beiden heel veel sterkte in deze moeilijke periode. ga het gevecht aan, tom, je hebt al laten zien dat je voor geen kleintje vervaard bent. het beste,

cees streefkerk

17-12-2009
Geplaatst door: Wim van Heel

Grote tegenslag

Erg veel sterkte er mee allebei

Wim

17-12-2009
Geplaatst door: Sjouke Dijkstra

prostaat

Shit en gvd....was mijn eerste reactie. Sorry voor het woordgebruik. Dit wens ik jou en Ans niet toe! Ik lees jouw wederwaardigheden iedere dag met genoegen en meeleven en ik hoop dat je de moed op kunt brengen om op dezelfde voet door te kunnen gaan. Sterkte!

14-12-2009
Geplaatst door: Bert Mansholt

prostaat

Beste Tom, frustrerend voor je dat je mogelijk prostaatca hebt. De diagnose moet nog gesteld worden natuurlijk, maar de kans erop is reeel. Ook al hoef je er in het begin vaak niets aan laten doen, is het vervelend te moeten leven met het idee dat het in die regio niet pluis is. Ik hoop dat je op termijn in staat zal zijn het een beetje van je af te zetten en je leven er niet door te laten vergallen. Groeten aan Ans.

09-12-2009
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Artikel in Trouw over prostaatcarcinoom

Beste Hennie!
Dank voor je reactie. Naar aanleiding ervan vond ik het artikel hier: http://www.trouw.nl/nieuws/Wetenschap/article2933258.ece/Geen_haast_bij_tumor__in_prostaat___.html Interessant! Ik kom er nog wel op terug op het weblog. Groet, Tom

09-12-2009
Geplaatst door: Hennie

onderzoek

Geachte heer Zijlstra,

al geruime tijd lees ik met plezier uw avonturen. wat vervelend voor u samen dat er nu even een "pitstop"moet worden gemaakt. Toevallig stond er afgelopen maandag een interessant artikel van promoverend arts uit Rotterdam over prostaat en de behandeling daarvan in Trouw. Via deze website lukt het niet artikel toe te voegen. Ik kan het u toezenden, maar dan heb ik uw mailadres nodig. Ik wens u sterkte toe en hoop dat het allemaal mee zal vallen.

Vriendelijke groet,

Hennie