www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1142 berichten, 115 pagina's 
«  68  69  70  71  72  » 
16-08-2012
Geplaatst door: peter

props

hallo,
Nu pas even bijgelezen. Druk, druk!!!!!! gefeliciteerd met je voorlopige eindproduct. Ben steeds meer benieuwd naar de 1e druk.
Jammer van die props. Beloega had 3 zwarte spare want had ook blauwe gekocht.
Hier heeft een dagje een stevige wind gestaan maar alles ligt er nog goed bij

29-07-2012
Geplaatst door: Ron Veerman

Kakenmaler

Ik moest lachen bij het lezen over de Kakenmaler en de fantasie over de Gulet. Erg herkenbaar maar het geeft ook aan dat de verveling toeslaat en het tijd is verderop te gaan kijken.
Groet, Ron Veerman

21-07-2012
Geplaatst door: tazelaar.p@gmail.com

motor

Gelukkig voor jouw heb je net als ik die ijzeren gewoonte. Moet ik Faik tackelen, of doe jij dat tzt.
Houd wel je motortemp in de gaten of blauwe rook. Je weet maar nooit of de motor echt zonder olie heeft gedraaid. Aan de andere kant had het alarm moeten werken.
Sterkte en groet vanuit een nog steeds heet Finike.
Peter Danielle

08-07-2012
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Blikseminslag

Die situaties hebben we wel gehad. Ik herinner me dat een aantal jaren geleden (bij Mallorca geloof ik) de bliksem dichtbij met een rotklap in zee insloeg. Tja, de benen bij elkaar houden (zodat je bij een inslag geen stroom van je ene been door je lichaam naar het andere krijgt) en hopen dat de ontlading via mast en verstaging wordt doorgeleid naar de kiel en daar ontsnapt, is het enige. Mast en verstaging hebben we binnendoor met dikke koperen kabels met de kiel verbonden. Sommigen hangen nog gevlochten koperen strips uit de wanten in het water. Die hebben we ook in een bakskist liggen, maar bijna nooit gebruikt. Of het allemaal helpt, staat niet vast. het blijven dus angstige momenten! Groet, Tom

08-07-2012
Geplaatst door: Henk Koopmans

Bliksem

Hallo Tom en Ans, wat doen jullie als er bij een passage plots onweer dreigt en dus kans op bliksem inslag bestaat en je kunt niet optijd een haven binnenlopen.

gr. Henk Koopmans , Heerenveen

19-06-2012
Geplaatst door: Anton

groet

Goede reis en succes en plezier met het schrijven.
Anton

18-06-2012
Geplaatst door: astridvanhoorn

moeder steers

ha ans,leuk dat ik je vanmorgen weer zag,even leuk gepraat,ik hoop dat het goed gaat met je moeder als je weg bent,ik wens julliehet beste met de boot als jullie uit egypte varen,ik volg het,gr astrid

17-06-2012
Geplaatst door: Nel & Anne uit Snits

narcistisch trekje

Zeg Tom je zult zelf onderhand ook moeten toegeven dat het op deze website de laatste tijd eigenlijk bar oninterressant is voor de meezeilende lezers. Ook jammer dat er door jou geen 'opbouwende' kritiek gewaardeerd wordt.
Wij vinden hier je reacties -voorzien van wel heel lange tenen- erg kort door de bocht.
Volgers, bezoekers etc. die afhaken en dat met volgens hen geldige reden doen, dat kan je toch ter harte nemen. Waarom dan eigenlijk deze mogelijkheid van Comments als er reacties geduld worden. Man bespaar jezelf de moeite om hier weer lezers verbaal weg te jagen omdat zij net als wij teleurgesteld zijn. Allemaal dat domme publiek die niks snappen, daar sta jij immers Mijlen boven, hè?
Helaas dit is ons laatste bezoek hier want ook wij houden het voor gezien. Gegroet zeiler!

03-06-2012
Geplaatst door: vincent

Ja natuurlijk eerst dement en nu een malloot. Wie 't laatst lacht, ..........

02-06-2012
Geplaatst door: vincent

Maar natuurlijk zullen jullie (rvb) wel vervolgd worden. Al zal ik er persoonlijk voor moeten zorgen. We zullen procederen tot je geen leven en rooie cent meer over hebt.