www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1120 berichten, 112 pagina's 
«  71  72  73  74  75  » 
26-02-2012
Geplaatst door: Tom

100ste aandeelhouder

Hallo Jane,
Hartelijk dank daarvoor! Het gaat vast lukken mijn roman "Soms priemt een lichtstraal" via 'crowdfunding' uitgegeven te krijgen.
Vriendelijke groet, Tom

25-02-2012
Geplaatst door: Jane

boek

merhaba, niet iedereen is negatief .. want heb zojuist de "100" voor je rond gemaakt!
SUC6 en grtn uit de med (Djerba)

17-02-2012
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Negatief

Bent u me daar alweer zo negatief, Fabiola! Kansloos? Nu al 73 aandeelhouders denken daar anders over. Misschien moet u het zelf maar eens proberen, als u het zo goed weet!

17-02-2012
Geplaatst door: Fabiola

Boek

Wat een dramatisch boek zeg. Geen enkel onderscheidend vermogen.

Nog korter gezegd: kansloos!

11-02-2012
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Bruna

Ach, Fabiola. Het was natuurlijk een grapje. Ik heb niet de illusie invloed uit te kunnen oefenen op het aantal klanten van de Bruna. En....u onderschat mijn boek!

11-02-2012
Geplaatst door: Fabiola

Boycot Bruna

geachte heer zijlstra, uw oproep om de Bruna te boycotten komt mij bijzonder onsympathiek voor. Je kunt het een winkelier toch niet kwalijk nemen dat hij een bepaalde netheid in zijn winkel wil handhaven. Bovendien krijg ik uit de hoofdstukken die gepubliceerd zijn niet bepaald de indruk dat wij hier met een nog uit te geven meesterwerk te maken hebben, soortgelijke autobiografische boeken kun je te kust en te keur vinden bij de Slegte.

08-02-2012
Geplaatst door: Kiek d'Ouwe Bliek

Kraakijs 07/02

"was de auteur van 'Soms priemt een lichtstraal....' toch bijna door het ijs gezakt!

Ik zie de koppen in de krant al voor me: "Zeilende auteur vindt Waterloo in wak Lingehaven. AKO literatuurprijs posthuum uitgereikt aan Tom Zijlstra".

Zou wel een enorme boost aan de verkoop aandelen geven Tom, je moet er wat voor over hebben...

groeten en succes met je prachtige project!

Aandeelhouder d'Ouwe Bliek

07-02-2012
Geplaatst door: Tom

ZuidZuidWest in Hurghada?

Hallo Jane,
Tja... Het is overigens merkwaardig dat de weerraportage van vandaag - die op mijn homepage staat - meldt dat het in Hurghada regent en stormt uit het noorden. Maar als jij dit ter plaatse vaststelt, dan zal jouw observatie wel kloppen. Overigens, we zouden met die ZZW-wind dan wel naar Suez hebben kunnen zeilen, maar daarna moeten we nog verder naar Cyprus en in het oostelijk bekken van de Med is het al een tijdje niet pluis.
Vriendelijke groet,
Tom

07-02-2012
Geplaatst door: Jane

weer Hurghada

Beste zeeman/zeiler, op dit moment vanmiddag is het 26C! in Hurghada met een, jawel, ZuidZuidWestelijke bries; welke een fantastische terugtocht had kunnen bezorgen dunkt me; vast spijt nu op de verkeerde plek te zijn... tenzij schaatsen natuurlijk een liefhebberij is want nu is NL op z'n mooist kwa winter (en vergeet niet de vogels...
PS wij vliegen meestal v/a Brussel, rechtstreeks en schappelijk tarief

02-02-2012
Geplaatst door: peter

varend

"varend" was lekker vaag. We hebben al eens eerder met elkaar gemaild toen je wat sores had met je eerdere werk. Wij zijn inderdaad sinds 2009 varend en verkennen voorlopig de med. Liggen nu in Turkije. Onze boot Secondlady.
Hebben wat aandeeltjes gekocht uit sympathie en betrokkenheid en mede omdat we je site al lang volgen.
groet