www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1142 berichten, 115 pagina's 
«  71  72  73  74  75  » 
02-04-2012
Geplaatst door: Arina en Wiger

Proost!

Hoi lieve zeil- buur- en borrelvrienden, wat heerlijk dat jullie dit eerste lastige stuk overwonnen hebben!
Op naar Turkije en dan weer naar huis, wij gaan lekker voor jullie koken,

Liefs, Arina en Wiger

02-04-2012
Geplaatst door: Tom

Tip voor te langzaam uploaden/scrollen

Aan de lezers:
Een tip voor wie vindt dat de site te lang doet over het uploaden en scrollen naar het laatste verslag. Het laatste verslag staat iedere dag ook op Twitter.com. Kijk bij het account van 'Tomzijl' en en klik op het verslag dat je wilt lezen. Alléén dat verslag krijg je direct op je scherm.
Groet, Tom

01-04-2012
Geplaatst door: Henk & Carla Bakema (Bootema)

Wind

Spannend hoor. Verleden jaar ooit eens met 42 knt op het Wad gevaren. Niet echt leuk.

Succes,
Groet,
Henk & Carla

31-03-2012
Geplaatst door: Tom

Uitvallen Raymarine systeem

Hey Fons!
Bedankt voor je reactie en je tips. Waarschijnlijk heb je al gelezen dat het systeem weer werkte na een nacht te hebben uit gestaan. Tja. Electronica. Het was natuurlijk...eh....een quantumfluctuatie op subatomair niveau, die...ahem...veroorzaakt werd door de onzekerheidsrelaties van Heisenberg. Zie je? Staat niet in TFM. Hartelijke groet, ook van Ans, Tom

29-03-2012
Geplaatst door: Fons

Hoi Tom en Ans ,
Het uitvallen van de gegevens naar de plotter kan in het seatalkcircuit zitten de 3 aderige data/voedings kabels tussen alle intrumenten hier gaan de gegevens van van deze overheen rood is +,zwart(blank) is - maar dat zal in orde zijn omdat de instrumenten wel aangaan.
De gele draad is voor de data misschien zit hier niet goed (meer).
Maar ik zal eerst de plotter resetten(RTFM)

Oja nog gefeliciteerd met het behalen van de 2000 aandelen

23-03-2012
Geplaatst door: Ron Veerman

Van harte gefeliciteerd

Hallo Tom,
Het logboek kan ik helaas al een tijdje niet meer volgen op de i-Pad maar gelukkig houdt TenPage.com aandeelhouders keurig op de hoogte. Zo vernam ik dat alle aandelen van je roman zijn verkocht. Proficiat!

Hartelijke groet,
Ron Veerman (Gracilis)

23-03-2012
Geplaatst door: Henk & Carla Bakema

Boek

Hallo Tom en Ans,

Gefeliciteerd met het behalen van de 2.000 benodigde aandelen. Idd van TenPages al bericht gehad, maar is toch leuk om te lezen.

Groet,
Henk & Carla

22-03-2012
Geplaatst door: Ed Braad

Groet uit Gurkum

Gefeliciteerd met het behalen van de 2.000 aandelen! Dat zal de wind doen draaien.
Wat betreft het trage laden van de site (is te lang):
De homepagina bestaat uit teveel data en daardoor duurt het effe voordattie geladen is. Mogelijke oplossing om huidige blog op te delen in maanden. Anders alleen de laatste dag op homepagina zetten en de rest (met link: lees verder)op de lange blog.
Groet vanuit een zonnige Lingehaven, waar het terras weer open is.
Veel succes met de reis noordwaarts!

21-03-2012
Geplaatst door: Eric

Traag laden site

Dag Tom,

De site laadt niet traag. Er is een andere technische oorzaak. Zover ik kan zien is de blog-software aangepast. In de vorige versie werd de logboek-pagina altijd in 1 keer geladen. Je internet-browser heeft dan alle blog-posts in 1 keer ingeladen.

Er is nu (ik vermoed door Maakum) een wijziging doorgevoerd, die alleen het bovenste deel van de pagina inlaadt. Zodra je nu naar beneden scrollt, wordt er elke keer weer een stukje bijgeladen. Nadeel is bijv. dat je link: \\\"Spring direct naar laatste bericht\\\" niet meer werkt. Ook het drukken op bijv. ctrl+pagedown (in 1 keer helemaal naar beneden van een pagina) , danwel het gebruiken van de scrollbar resulteert in een stukje naar beneden bladeren. Elke keer wordt er weer een deeltje ingeladen.

Als gebruiker blijf je dus maar scrollen, en scrollen, en scrollen om beneden in de pagina te komen.

Mogelijke oplossingen:
- Volgorde van je berichten omkeren, het meest recente bericht bovenin. Lijkt me een logische oplossing, en ligt ook in lijn met veel andere blogs die deze volgorde hanteren.
- Contact opnemen met Maakum, en vragen of ze het \\\'terug kunnen draaien\\\'.

Overigens zijn er ook wel verbeteringen met deze nieuwe versie. Zo kun je nu een blog-entry nu in één keer lezen als je bijv. (zoals ik) RSS gebruikt. Die geeft dan deze link voor het artikel van vandaag: http://www.sailing-dulce.nl/article-2973/

groet
Eric

20-03-2012
Geplaatst door: Henk & Carla Bakema

Traag uploaden website

Hallo Tom,

Heb er geen last van. Wellicht als je via telefoon wilt uploaden dat het dan traag gaat. Hebben nu een glasvezel aansluiting en is gewoon snel.

Groet,
Henk