www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1088 berichten, 109 pagina's 
«  75  76  77  78  79  » 
03-05-2011
Geplaatst door: wil funk en marjanne rijkhoek

bijpraten

hoi tom en Ans
lang niets van elkaar gehoord.Onlangs MP in gorinchem met geweldige recenties zelfs in landelijke pers.Totaal uitverkocht.
Binnenkort ALS concert te Dalem.Zo blijf ik aan de gang. Wanneer kom je weer eens in de regio?We gaan dan met Wiger en Arina ergens eten. Hoor van jullie
groeten
wil en marjanne

30-04-2011
Geplaatst door: Martin en Dirma en kids

Tom, nog gefeliciteerd!

HOi Tom,
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Net even snel jullie berichten gelezen. Leuk dat jullie de Senang ook ontmoet hebben. Wij zijn donderdagavond aangekomen op Rhodos en hebben het hier goed naar onze zin. We zijn benieuwd hoe jullie de Golf van Suez en de Rode Zee ervaren. Heel veel plezier daar.
Groetjes,
Martin Dirma Boaz Joël en Daniël

12-04-2011
Geplaatst door: erna

bloem

hallo Tom en Ans,
een reactie op de zwarte bloem (09-04).
volgens mij is het een aronskelkachtige met de toepasselijke naam : arum palaestinum.

met hartelijke groet,
Erna

12-04-2011
Geplaatst door: Tom

Gen download logboek na 4 april 2011

Hallo Rob & Majolein,
De laatste dag kwam die klacht vaker. Het doet zich voor bij Mac-gebruikers, is mijn indruk. Als je de browser van Microsoft Internet Explorer 8 of 9 gebruikt, gaat het gewoon goed. Dat komt door mijn website-host Maakum, die zijn systeem voornamelijk rond Explorer hebben ontwikkeld.
Overigens begin ik vanaf 1 mei a.s. een nieuwe pagina. Dan heb je er de eerste maanden geen last meer van.
Hartelijke groet, Tom

11-04-2011
Geplaatst door: Rob en Majolijn

Website

Hoi Tom en Ans, helaas kunnen we jullie niet meer volgen via de website want hij blijft hangen op de foto van 4-4-2011.
Jammer!!
Hartelijke groeten, Rob en Majolijn

02-04-2011
Geplaatst door: Tom

Website

Hallo Fer,
Inderdaad laadt de website ietwat traag. Ik vermoed eerder door de extra afbeeldingen die ik nu wat vaker in de tekst opneem, dan door de achtergrond. Met mijn dongel hier in Israel moet ik ook enig geduld oefenen maar het lukt nog steeds ruim binnen een minuut. Ik zie het even aan. Misschien voortaan wat minder extra plaatjes in de tekst.
Vriendelijke groet, Tom

02-04-2011
Geplaatst door: fer

website

beste Tom,
Je hebt een prachtige achtergrond voor je website uitgekozen. Daardoor wordt mijn belangstelling voor je volgende verslag op de proef gesteld. Het vertraagt het binnenhalen behoorlijk. Wees wijs over je volgende bestemming, de Rode Zee is wel bloedlink.

fer, meereiziger

24-03-2011
Geplaatst door: Leendert Boudesteijn

Hallo Tom en Ans , ik geniet steeds weer van jullie gewone mooie menselijke verhalen en dagelijkese belevenissen. In de kroeg of waar dan ook zou het zomaar erg leuk kunnen worden. Nu weer een nieuwe foto van het nog immer mooie verliefde stel, prachtig! Daar draait het uiteindelijk toch om en dan zoveel mooie avonturen en de nodige dieptepunten samen beleven. Ik begin toch wel een beetje jaloers te worden op jullie levenstijl en beraad me op een inhaalslag haha

Nu eerst maar een rondje Engeland deze zomer

groetjes

Leendert Boudesteijn

20-03-2011
Geplaatst door: wim

Senang 2

Typefoutje in bericht:

sening moet senang zijn uiteraard.

20-03-2011
Geplaatst door: wim

Senang

Hallo Ans en Tom,

De Sening ligt inmiddels veilig in Iritrea. Wellicht zijn ze zelfs al verder gevaren.

Bericht vanaf de site van de Dingo:

http://dirmadekker.wordpress.com/

"Eritrea

We hadden het niet verwacht maar we hebben genoten van onze stop in Eritrea. Massawa maakt een bijzondere indruk, veel gebouwen zijn in de oorlog kapot geschoten maar toch kun je nog zien hoe mooi het geweest moet zijn. Natuurlijk erg treurig dat zoveel jaar na de oorlog de mensen nog in deze omstandigheden leven. De hoofstad Asmare is ook heel bijzonder. Veel Italiaanse invloeden en nog steeds diverse dingen erg Italiaans. Asmare ligt op 2000 meter hoog en de tocht van Massawa erheen is schitterend.
Vanaf Asmare is mijn vader ook weer terug gevlogen naar NL. Gelukkig is alles goed gegaan. Vandaag hebben wij samen met de Senang de haven verlaten om rustig wat eilandjes te gaan verkennen. Helaas is het voor ons erg lastig om onze email op te halen en te sturen dus kunnen we de website niet goed bijhouden, mail versturen is een probleem mail ontvangen vinden we nog steeds erg leuk al kan het dus even duren voor we reageren."

M.a.w. goede berichten.

Gr,

wim