www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1088 berichten, 109 pagina's 
«  62  63  64  65  66  » 
11-10-2012
Geplaatst door: Henk Bakema

Boek

Hallo Tom,

Gefeliciteerd met het beoogde doel. Een boek!

Groet,
Henk

24-09-2012
Geplaatst door: Tom

Correctie van mijn boek

Correctie van mijn boek
Dank voor je tip, Jelle. Ik neem aan dat je gelijk hebt. Echter: in mijn achterhaald gebruik van aanhalingstekens was ik niet altijd consequent (konsekwent?) Dus moet je toch alles bladzij voor bladzij nazien. Maar het is niet de enige correctie. Taalfouten (ja!), tikfouten en omissies moeten verbeterd. Soms bevalt de tekst me niet en voeg ik dialogen in of verander hele tekstgedeelten. Daardoor is het een inspannende klus. Een hoofdstuk per dag is wel het maximum.
Groet, Tom

23-09-2012
Geplaatst door: Jelle Mensonides

Wij lezen met belangstelling jullie site en herkennen veel plekken. Wij zeilen ook in dit gebied, boot ligt nu voor een maand in Gocek nu wij in Nederland zijn.
Wat betreft die correcties voor het boek. Misschien overbodig, maar met 'replace' in Word kun je in een keer het hele document aanpassen met de nieuwe connotatie.
Jelle Mensonides

23-09-2012
Geplaatst door: Ans & Tom

Chora op Pátmos

Hallo Cees,
We lezen je bericht pas in Astipalaia. Helaas. Wel lekker gegeten, ergens in zo'n klein straatje in Pátmos.
Groet!
Ans & Tom

20-09-2012
Geplaatst door: cees streefkerk

patmos-chora

hallo ans en tom,
ik zou zeker even naar chora gaan op patmos, je kunt daar met openbaar vervoer, de bus, naar toe, je hebt daar een fenomenaal uitzicht over het eiland, het stadje zelf is ook de moeite waard, leuke nauwe straatjes, en dito eettenten. we zijn daar op een van onze eiland-hop- reizen ook even geweest,
groet,
cees streefkerk

09-09-2012
Geplaatst door: Frits

Ans

Wat leuk dat je eindelijk eens aandacht aan de kwaliteiten van je "geliefde" schenkt....

16-08-2012
Geplaatst door: peter

props

hallo,
Nu pas even bijgelezen. Druk, druk!!!!!! gefeliciteerd met je voorlopige eindproduct. Ben steeds meer benieuwd naar de 1e druk.
Jammer van die props. Beloega had 3 zwarte spare want had ook blauwe gekocht.
Hier heeft een dagje een stevige wind gestaan maar alles ligt er nog goed bij

29-07-2012
Geplaatst door: Ron Veerman

Kakenmaler

Ik moest lachen bij het lezen over de Kakenmaler en de fantasie over de Gulet. Erg herkenbaar maar het geeft ook aan dat de verveling toeslaat en het tijd is verderop te gaan kijken.
Groet, Ron Veerman

21-07-2012
Geplaatst door: tazelaar.p@gmail.com

motor

Gelukkig voor jouw heb je net als ik die ijzeren gewoonte. Moet ik Faik tackelen, of doe jij dat tzt.
Houd wel je motortemp in de gaten of blauwe rook. Je weet maar nooit of de motor echt zonder olie heeft gedraaid. Aan de andere kant had het alarm moeten werken.
Sterkte en groet vanuit een nog steeds heet Finike.
Peter Danielle

08-07-2012
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Blikseminslag

Die situaties hebben we wel gehad. Ik herinner me dat een aantal jaren geleden (bij Mallorca geloof ik) de bliksem dichtbij met een rotklap in zee insloeg. Tja, de benen bij elkaar houden (zodat je bij een inslag geen stroom van je ene been door je lichaam naar het andere krijgt) en hopen dat de ontlading via mast en verstaging wordt doorgeleid naar de kiel en daar ontsnapt, is het enige. Mast en verstaging hebben we binnendoor met dikke koperen kabels met de kiel verbonden. Sommigen hangen nog gevlochten koperen strips uit de wanten in het water. Die hebben we ook in een bakskist liggen, maar bijna nooit gebruikt. Of het allemaal helpt, staat niet vast. het blijven dus angstige momenten! Groet, Tom