www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1155 berichten, 116 pagina's 
«  65  66  67  68  69  » 
07-02-2013
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Strafmaatregelen?

Ver gezocht, duikboot, te ver.

05-02-2013
Geplaatst door: Duikboot

Duikboot

Hij probeert door dit duikbootverhaal gewoon zijn achterlijke strafmaatregelen, na haar duikbootongelukje, tegen zijn vrouw verantwoorden.

01-02-2013
Geplaatst door: Bert de Groot

duikboot

Beste Tom,

een korte opmerking. Op een Duikboot/onderzeeboot heb je geen ontvangst op VHF/UHF wanneer er een antenne onderwater zit. Zelfs met een antenne net boven het wateroppervlak is het al lastig, afhankelijk van de seastate.
VLF daarintegen is onderwater mogelijk maar kent ook beperkingen.
De aardigheid van het model begrijp ik, maar de motivatie voor de antenne niet.

met vriendelijke groeten,

Bert

16-01-2013
Geplaatst door: Kretenzer

Maffen

"Het boek is interesssant genoeg, maar instens de helft van de tijd lig ik te maffen; het is vreselijk, niet normaal meer. Je kunt me zo in de conversatiezaal tussen de bewoners van een verpleeghuis zetten."

Nou beste Tom, als je zo doorgaat dan gaat dat gewoon werkelijkheid worden. Get your grip en ga naar Kreta om weer een leven te krijgen. Wat je nu aan het doen bent brengt je regelrecht naar het bejaardentehuis!

13-01-2013
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Vertrekken

Hallo René,
Het is een geweldige tijd, de laatste maanden voor je vertrek. Dat maken jullie nu mee. Geniet ervan! Adviezen heb ik niet; jullie zijn ervaren zeilers en de rest leer je wel onderweg. Behouden vaart en veel geluk en belevenissen!
Tom

11-01-2013
Geplaatst door: Rene van Hoof

Hallo Tom,

Gefelicityeerd met je debuut als schrijver. Nou ja debuut, je website is natuurlijk in de loop der jaren uitgegroeid tot ietsie meer dan een website van een zeilersstel wat de wereldzeeen trotseerd. Maar ik mag het nog steeds graag lezen :-).
1 juli gaan bij ons de trossen los en onze huiskamer ligt nu soms vol spullen, sailomat windvaan, joon, zonnepanelen, ketting en wat al niet meer.
heb jij, hebben jullie nog adviezen voor ons?

groet

Rene

09-01-2013
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Café Restaurant 'De Vriendschap'

Tja, Frits, het noemen van Hans en zijn restaurantje boven de kroeg aan 't Wed was verleidelijk, maar het boek werd al zo dik. Bloem's Vinotheek wordt in mijn boek inderdaad en passant genoemd, 'Moustache' niet, 'Casa Sanchez' op de Springweg weer wel. Dat was functioneel in het verhaal. Zodoende.

08-01-2013
Geplaatst door: Frits

De Vriendschap

Waarom Hans (mager maar altijd correct) niet noemen in je boek, net als de Moustache en Bloem Wijnkopers?

08-01-2013
Geplaatst door: anneke en ben

boek

Proficiat met dit geweldige sucses. ongetwijfeld zullen wij de trilogie gaan lezen. ook hopen wij als aandeelhouder dat het een bestseller zal worden(ha,ha)
groeten uit Lagos,
Anneke en Ben

08-01-2013
Geplaatst door: Weg Overbeterlijke Piraat

Reed onlangs 3 kinderen aan en wat denk je? Geen druppel gedronken! Dan voel je je toch een stuk prettiger moet ik zeggen....