www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1142 berichten, 115 pagina's 
«  65  66  67  68  69  » 
07-01-2013
Geplaatst door: Onverbeterlijk

Wijn

Kretenzer,

Waar staat twee glazen. Er staat enige glazen en dan weet jij waarschijnlijk net als ik genoeg. Dan zijn het geen 2 glazen.

De heer Zijlstra heeft zelf bloed aan zijn handen door niet adequaat de reageren op de zaak Steur.
Nu probeert hij op de meest merkwaardige manieren zijn reputatie te redden.

07-01-2013
Geplaatst door: Kretenzer

Tjee man, (sorry Zijlstra, dit even gericht aan "Overbeterlijk".
Denk je nou heus dat je met twee glazen wijn op je niet veilig een auto meer kunt besturen?
Met twee appels op heb je na een half uur evenveel alcohol in je bloed (0,00000736 promille om precies te zijn).
En wat een idiote vergelijking met Steur. Ik heb helemaal niks met Tom Zijlstra, maar uw reactie vind ik ronduit belachelijk.
Get a life man!

07-01-2013
Geplaatst door: Onverbeterlijk

Met drank achter het stuur

"Bovendien heb ik enige glazen wijn gedronken"

Wie denkt hier nu dat ie boven de wet staat? Jansen Steur of jij? Denk er eens over na, dat wanneer die SUV een kind was geweest. En dat je net niet op tijd kon remmen. Wat dan? Had je dan ook achteruit gereden en je weg vervolgd alsof er niks aan de hand was?

Als arts moet je toch weten dat je zelf niet aan kan voelen of je nog kunt rijden. Gewoon geen alcohol in het verkeer meneer!

De vergelijking met Steur lijkt nu mank te gaan. Totdat je wel een kind dood rijdt!

26-12-2012
Geplaatst door: Rudolph

hulde aan Caissa!!

De Kerstman sluit zich hierbij geheel aan, hulde aan Caissa die precies de vinger erop weet te leggen. Dat maakt deze 2e Kerstdag af..
:-)

24-12-2012
Geplaatst door: Vincent

Elke dag

Elke dag van de rest van je leven zal je er aan herinnerd worden wat je willens en wetens die mensen hebt aangedaan. Is het niet door de veroordeling in het proces dat komen gaat, dan wel door ons als slachtoffers van Steur en diegenen (zoals jij) die hem de hand boven het hoofd hebben gehouden.

24-12-2012
Geplaatst door: joannac

serious request

Heb je in 65 jaar nog steeds niet geleerd na te denken?

23-12-2012
Geplaatst door: Caissa

Nog een prangende overpeinzing heer Zijlsra, waarom twijfelt u nooit, waarom toch altijd onmiddellijk een sterk verankerde mening over anderen? U als academicus dient zich toch als geen ander te realiseren, dat twijfel de basis is voor alle kennis.
Ik wens u en uw dierbaren veel wijsheid, geluk, gezonheid en een milde blik toe in het nieuwe jaar!

23-12-2012
Geplaatst door: Caissa

Beste heer Zijlstra, ik volg uw site met enige regelmaat, vooral wanneer u en uw mooie geliefde Ans in Gorkum bent. Gorkum, moet u weten, interesseert mij zeer om allerlei redenen, Zoals mijn naam al doet vermoeden ben ik een schaakliefhebber en schakers, heer Zijlstra hebben de nare eigenschap niet te kijken naar wat men doet maar waarom men doet. Zoals men een schilderij kunt aanschouwen: niet afvragen wat het schilderij voorstelt, maar waarom de schilder dit nu juist schilderde. Je afvragen waarom een schrijver een bepaald boek schrijft, welke frustratie ligt er aan ten grondslag. Met een dergelijke denkwijze leer je pijlsnel veel meer over het innerlijk kennen en daar gaat 't in het leven toch om, nietwaar?
Zou vele voorbeelden kunnen geven, ook uit uw overigens heel leeszame stukjes over Gorkum, beperk me echter tot dit: in uw laatste bericht sabelt u zeer vilein een aantal goedwillende plaatsgenoten neer die met de zuverste bedoeling iets hebben georganiseerd en daar zelf ook nogal wat inspanning voor gaan verrichten. ook krijgt de Rotary ook nog een schopin de rug, waarom toch? Mijn schakersoplossing zou zijn: Die meneer Zijlstra wil zelf heel graag bij de Rotary, maar niemand draagt hem voor.... en mijn schakershart huilt bij zo'n lelijke partij en ik gooi het bord om....!

20-12-2012
Geplaatst door: Bart de Bruijn

Kerstgroeten

Ha die Ans en Tom,

Was wat aan het surfen en kwam jullie site tegen. Het is al weer een aantal jaren geleden dat we jullie zagen. In ieder geval fijnen kerstdagen en goed 2012 toegewenst.

Groetjes

Bart de Bruijn

18-12-2012
Geplaatst door: de kerstman

Ja, hoe is 't eigenlijk met de dagelijkse nuchter meting van uw bloed, of doet dat er niet meer toe? En nog iets, ik lees ook niks meer over het verloop cq ontwikkeling inz. de prostaat|??
En verder, gaat het wel goed met u nu er weer ontwikkelingen zijn uit de twentse hoek? Zo was laatst in P&W de advoc. uitvoerig aan 't woord.
Tip: Schrijf daar 'ns een 'open boek' over..........