www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1142 berichten, 115 pagina's 
«  57  58  59  60  61  » 
12-12-2013
Geplaatst door: Sonja

Dankjewel voor je snelle, duidelijk reactie. Ik begrijp ook wel dat soms........je je neus stoot. En ja, dan kunnen we gaan wijzen naar......maar dat heeft geen zin en schieten zeker de "slachtoffers" niets mee op. Ik hoop dat patiënten mondiger worden en werkelijk gaan vragen als iets niet duidelijk is. Maar eerlijk is eerlijk, dat doet mijn generatie en de generatie voor mij niet. En nee, zo oud ben ik nog niet, 52 jaar. Maar.....ik vraag, want het gaat om mij, niet om degene die tegenover mij zit. En daarnaast is deze dame samen met man en zoon van 9 in het bezit, sinds kort, van een Bavaria 32 cruiser, waar we, hoop ik.....een hele lange reis mee gaan maken. De kleine man kan ook leren aan boord, zoals al zoveel kleine mannekes hebben gedaan. Ik kijk er naar uit, gelukkig in goede gezondheid !! Fijne feestdagen,

12-12-2013
Geplaatst door: Tom

Collega-neurologen van Jansen Steur

Hallo Sonja,
Dank voor je bericht. Het geeft me de gelegenheid om nog eens te herhalen dat ik juist NIET heb afgewacht of de collega's van Jansen Steur uit eigen beweging met iets kwamen. Integendeel! Ik had altijd een ondefinieerbaar niet-pluis gevoel bij JS. Herhaalde malen vroeg ik ze in de jaren 2001-2003 om informatie over het functioneren van JS. Nee Tom, zeiden ze, wij kunnen instaan voor de kwaliteit van zijn zorg aan patiënten. Ook de visitatiecommissie van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie vroeg ik bij hun periodiek onderzoek van de vakgroep om speciaal op JS te letten. Niets mis, kreeg ik terug. Als je met de collega-professionals van een disfunctionerende specialist niet verder komt, dan begin je - helaas! - niks. Dat frustreert me tot op de dag van vandaag.
Groet, Tom

12-12-2013
Geplaatst door: Sonja

Tja, toch zet ik vraagtekens bij je mededeling van de bestuurders, waaronder jijzelf. Waarom ?? Omdat ik van mening ben dat juist bestuurders niet moeten wachten tot een medewerker zal babbelen. Zelf het initiatief nemen. Ik vind dat je je aan het verschuilen bent achter......als de collegae hadden gesproken, had ik ingegrepen. Dat is achteraf en de zingende zaag was volgens mij luid en duidelijk.

12-12-2013
Geplaatst door: Maarten Kastelein

Logboeken

Ha Tom en Ans,
Sinds twee jaar zijn wij ook onderweg met de Marlijn (Rasmus kits). Heb jullie uitgebreide verslagen met grote belangstelling en plezier gelezen. Wij gaan eind april 2014 vanuit Licata verder naar Griekenland en Turkije. Misschien komen we elkaar tegen.

03-12-2013
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Exelon

Hallo Henk,
Natuurlijk is het voor een producent van belang dat er onderzoek naar uitbreiding van de incatiestelling wordt gedaan. Dat punt is in de strafzaak wel geopperd, maar er is niets van gebleken. Er was geen sprake van een z.g. 'trial'. Ook niet dat JS er zelf beter van werd.
Tom

03-12-2013
Geplaatst door: Henk Koopmans

Exelon

Tom heeft de fabrikant van Excelon soms ook belang gehad bij het verstrekken van dit medicijn door EJS?

31-10-2013
Geplaatst door: moraalridder

als de webmaster het diefstal noemt lijkt het mij ongepast de vraag hier opnieuw te stellen

30-10-2013
Geplaatst door: Monica

Re:

Goed, dan stel ik de vraag nog maar is hier

Misschien wil de tipgever van 5 oktober hieronder zich nog is melden. Met de link graag. Doe niet zo flauw hè
Of iemand anders natuurlijk.............

29-10-2013
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Download

Hallo Monica,
Een moeilijke vraag. Ik heb van de link geen gebruik gemaakt, maar de app gewoon gekocht. Waarom? Om er zeker van te zijn dat het werkt, uit angst voor mogelijke besmetting met een virus en omdat het eigenlijk diefstal is. De link zelf heb ik niet meer, want ik heb het mailbericht gewist. Je moet het dus ergens anders vragen.
Groet, Tom

28-10-2013
Geplaatst door: Monica

download link kaarten smartphone

Beste dokter TOM;

Op 5 oktober jl schreef peter daniel hieronder het volgende:
(citaat) ... "want ik weet ook een weg om ze voor niets te downloaden want ook een gepensioneerd arts heeft het niet breed" ...
Hhaha nou niet alleen rentenierende dokters maar vooral ook hard studerende meiden, die krap bij kas zijn willen graag deze weblink weten!!
M.a.w. kom, wees eens sportief (dat moet voor een zeiler niet zo moeilijk zijn) en plaats die link HIER zodat er meer mensen die het niet breed hebben profijt van hebben.
Ik en een heleboel met mij zullen u dankbaar zijn.

Vr.gr. Moon