www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1155 berichten, 116 pagina's 
«  57  58  59  60  61  » 
03-03-2014
Geplaatst door: Jaap en Diana

cassetterecorder

Hallo Tom,
Las dat je cassettes had. Zoek je nog een cassette recorder zou ik eens kijken in een kringloopwinkel.
Groet

22-02-2014
Geplaatst door: Klaas van der Graaf

Kwam toevallig op jullie website terecht, ik ben zelf ook een zeiler, wij hebben een Elan 333 en liggen in de Put aan het Haringvliet.De naam Steers maakte me nieuwsgierig, Cees
Steers is nl. een vriend van mij uit Gorcum en Mieke ken ik uit die tijd.Wil je ze de groeten van mij doen.? Veel succes met jullie mooie reizen!!

21-02-2014
Geplaatst door: Nela

deel 1

Je eerste boek lag in de bibliotheek van Oosterhout op de plank "nieuwe boeken".
Zover ben je al gekomen!
Groet vanuit het Brabantse land.

20-02-2014
Geplaatst door: joannac

Kiev

Ooit waren wij op dat plein. Wat was er daar een verschil tussen arm en rijk. Wij geneerden ons als westerlingen. De coupons raakte je niet kwijt. Alles moest in dollars. Heb nu erg met het land te doen. Er vallen al veel te veel doden.

Joannac

04-02-2014
Geplaatst door: joannac

grappig

Toen was ik er ook! Het resultaat was dat er twee zonen kwamen.

y6ah

22-01-2014
Geplaatst door: peter danielle

waterlock

Ik heb met steeds meer stijgende verbazing je artikelen gelezen over het waterlock. Welke constructeur kan dit bedenken. Motorfundering gedeeltelijk slopen om de lekke lock te verwijderen??? Simpele vraag. Kun je dit ding niet vergeten en een by pass aanleggen van bv vetus. Zijn van prachtig plastic. Ik heb geen idee van de motoropstelling in de boot en (on)mogelijkheden maar dit borrelde even op.

19-12-2013
Geplaatst door: Leendert Boudesteijn

kiara op webcam

Hallo Tom,
leuk om even te melden dat we naast de KIARA van Jaap en Diana liggen en samen met Kiara te zien zijn op de wbcam van de Marina in Lefkas. Maar nu een paar maanden in Rotterdam.
http://penteli.meteo.gr/stations/lefkada/camera.htm

vriendelijke groet
Leendert Boudesteijn
(SY Sittah2)

17-12-2013
Geplaatst door: Rene van Hoof

Hallo Tom en Ans,

De wereld moet niet nog kleiner worden. We overwinteren in het door jullie uitgebreid beschreven Lagos en met wie delen we de steiger? J&B zegt jullie dat nog wat? We hebben al vele verhalen gehoord...... Fijne feestdagen en voor het komende seizoen... wij gaan waarschijnlijk in jullie huidige winterhaven de volgende winter doorbrengen, dus onderweg moeten we ergens een borrel en een hapje samen kunnen nuttigen.
groetjes
Rene en Angelique
Pimentao

15-12-2013
Geplaatst door: Mario

ten pages

zie interview op 7 ditches:
http://www.7ditches.tv/aflevering/426/tenpages-com-gaat-zelf-boeken-uitgeven

14-12-2013
Geplaatst door: gvduuren@gmail.com

toeval2

Dag Tom, toch nog even op je website gekeken, en daar al een reactie van jou. Leuk! Vwb Els Borst heb je gelijk. Ik heb even in mijn archief gekeken en idd zij zat toen bij het AZU (nu UMC). In dezelfde tijd als bij het Oudenrijn zhs was er ook een conflict in het AZU en ook daar mocht ik mijn licht over laten schijnen.
Uit die tijd stamt mijn wet : 3=2+1 Dwz dat driehoofdige collegiale directies zeer conflictgevoelig zijn. Er ontstaat bijna altijd ( op termijn) een situatie waarbij er twee goed samenwerken en de derde uit de boot valt. Ik ga hier wat kort door de bocht maar wellicht komt er nog eens een artikeltje van. In cursussen voor directies en besturen riep dit altijd veel herkenning op. Net als mijn stelling dat bestuursleden met teveel tijd ( pensionado's) funest zijn voor directieleden.( Ik hanteer hier nog de oude benamingen) Enfin, e.e.a. leverde mij destijds een boterham met goed beleg op. Maar laat ik je niet lastig vallen met zaken die zowel voor jou als mij verleden tijd zijn. Ik ga jouw boek downloaden en ook het boek van Tom Holland waarover je sprak op je site. Dat onderwerp intrigeert mij ook. Zodra ik je boek(en) heb gelezen krijg je mijn reactie. Groet,Ger