www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1104 berichten, 111 pagina's 
«  53  54  55  56  57  » 
14-12-2013
Geplaatst door: Ger van Duuren

toeval

Bij toeval kwam ik op uw website en ontdekte twee raakvlakken! In mijn vroegere leven was ik organisatieadviseur bij net Nationaal Ziekenhuis Instituut. Een kleine klus die ik me herinner was bij het Oudenrijn ziekenhuis in Utrecht. De directeur Herre Buenink (?) had wat onenigheid in de organisatie en volgens mij maakte u toen ook deel uit van de directie. En aangezien mijn specialiteit "Ruzies en Fusies" was werd ik erbij geroepen. Het conflict was vrij snel verholpen maar ik herinner mij toch nog wel enkele gesprekken o.a. met u en de toenmalige bestuursvoorzitter Els Borst.
De tweede relatie is die met Gorcum. Mijn geboorteplaats waar ik ook ben opgegroeid en o.a. de HBS ( toen op de Kalkhaven) heb gevolgd. Enkele keren per jaar kom ik nog in Gorcum om wat rond te wandelen en te kijken naar mijn oude woonhuizen in Gasthuisstraat en de Arkelstraat. Ik geniet dan ook van uw beschrijvingen van de boekhandels, restaurants en terrassen op de Gro(o?)te Markt De fontein daar roept nog steeds vele jeugdherinneringen op. Ook uw verhaal over het NZI gelezen. Glimlachend, hoofdschuddend en soms ook met een lichte opkomende boosheid over de misdragingen van bestuur en management. Gelukkig was ik toen al weg en had mijn eigen adviespraktijk. Ik ga uw boek kopen in E-book uitvoering, ga uw site verder volgen en wens u en de uwen veel geluk en speciaal voor u een goede gezondheid toe. Vriendelijke groet, Ger van Duuren

P.S. De Tinnegietersteeg is ook een oude bekende. Mijn oom Janus Schefferlie was scharenslijper en had daar een klein winkeltje. Ik mocht hem vaak helpen en overweeg in een volgend leven dit oude beroep te gaan uitoefenen.

14-12-2013
Geplaatst door: sjuul

[RE:] monica

Beste Monica e.a.,

Ik zie dat je verzoek nog geen positieve reactie heeft gehad. Welnu, misschien ben je intussen al geslaagd, óf heeft iedereen zich laten afschrikken..? 0-(
Niet getreurd, tik in een zoekmachine (bv google)gewoon de zoekterm 'torrent' (zonder aanhalingstekens). Je komt dan op sites die je via hun zoekbalk naar datgene voert wat jij wilt downloaden. Simpel.

12-12-2013
Geplaatst door: Sonja

Dankjewel voor je snelle, duidelijk reactie. Ik begrijp ook wel dat soms........je je neus stoot. En ja, dan kunnen we gaan wijzen naar......maar dat heeft geen zin en schieten zeker de "slachtoffers" niets mee op. Ik hoop dat patiënten mondiger worden en werkelijk gaan vragen als iets niet duidelijk is. Maar eerlijk is eerlijk, dat doet mijn generatie en de generatie voor mij niet. En nee, zo oud ben ik nog niet, 52 jaar. Maar.....ik vraag, want het gaat om mij, niet om degene die tegenover mij zit. En daarnaast is deze dame samen met man en zoon van 9 in het bezit, sinds kort, van een Bavaria 32 cruiser, waar we, hoop ik.....een hele lange reis mee gaan maken. De kleine man kan ook leren aan boord, zoals al zoveel kleine mannekes hebben gedaan. Ik kijk er naar uit, gelukkig in goede gezondheid !! Fijne feestdagen,

12-12-2013
Geplaatst door: Tom

Collega-neurologen van Jansen Steur

Hallo Sonja,
Dank voor je bericht. Het geeft me de gelegenheid om nog eens te herhalen dat ik juist NIET heb afgewacht of de collega's van Jansen Steur uit eigen beweging met iets kwamen. Integendeel! Ik had altijd een ondefinieerbaar niet-pluis gevoel bij JS. Herhaalde malen vroeg ik ze in de jaren 2001-2003 om informatie over het functioneren van JS. Nee Tom, zeiden ze, wij kunnen instaan voor de kwaliteit van zijn zorg aan patiënten. Ook de visitatiecommissie van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie vroeg ik bij hun periodiek onderzoek van de vakgroep om speciaal op JS te letten. Niets mis, kreeg ik terug. Als je met de collega-professionals van een disfunctionerende specialist niet verder komt, dan begin je - helaas! - niks. Dat frustreert me tot op de dag van vandaag.
Groet, Tom

12-12-2013
Geplaatst door: Sonja

Tja, toch zet ik vraagtekens bij je mededeling van de bestuurders, waaronder jijzelf. Waarom ?? Omdat ik van mening ben dat juist bestuurders niet moeten wachten tot een medewerker zal babbelen. Zelf het initiatief nemen. Ik vind dat je je aan het verschuilen bent achter......als de collegae hadden gesproken, had ik ingegrepen. Dat is achteraf en de zingende zaag was volgens mij luid en duidelijk.

12-12-2013
Geplaatst door: Maarten Kastelein

Logboeken

Ha Tom en Ans,
Sinds twee jaar zijn wij ook onderweg met de Marlijn (Rasmus kits). Heb jullie uitgebreide verslagen met grote belangstelling en plezier gelezen. Wij gaan eind april 2014 vanuit Licata verder naar Griekenland en Turkije. Misschien komen we elkaar tegen.

03-12-2013
Geplaatst door: Tom Zijlstra

Exelon

Hallo Henk,
Natuurlijk is het voor een producent van belang dat er onderzoek naar uitbreiding van de incatiestelling wordt gedaan. Dat punt is in de strafzaak wel geopperd, maar er is niets van gebleken. Er was geen sprake van een z.g. 'trial'. Ook niet dat JS er zelf beter van werd.
Tom

03-12-2013
Geplaatst door: Henk Koopmans

Exelon

Tom heeft de fabrikant van Excelon soms ook belang gehad bij het verstrekken van dit medicijn door EJS?

31-10-2013
Geplaatst door: moraalridder

als de webmaster het diefstal noemt lijkt het mij ongepast de vraag hier opnieuw te stellen

30-10-2013
Geplaatst door: Monica

Re:

Goed, dan stel ik de vraag nog maar is hier

Misschien wil de tipgever van 5 oktober hieronder zich nog is melden. Met de link graag. Doe niet zo flauw hè
Of iemand anders natuurlijk.............