www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1142 berichten, 115 pagina's 
«  56  57  58  59  60  » 
20-02-2014
Geplaatst door: joannac

Kiev

Ooit waren wij op dat plein. Wat was er daar een verschil tussen arm en rijk. Wij geneerden ons als westerlingen. De coupons raakte je niet kwijt. Alles moest in dollars. Heb nu erg met het land te doen. Er vallen al veel te veel doden.

Joannac

04-02-2014
Geplaatst door: joannac

grappig

Toen was ik er ook! Het resultaat was dat er twee zonen kwamen.

y6ah

22-01-2014
Geplaatst door: peter danielle

waterlock

Ik heb met steeds meer stijgende verbazing je artikelen gelezen over het waterlock. Welke constructeur kan dit bedenken. Motorfundering gedeeltelijk slopen om de lekke lock te verwijderen??? Simpele vraag. Kun je dit ding niet vergeten en een by pass aanleggen van bv vetus. Zijn van prachtig plastic. Ik heb geen idee van de motoropstelling in de boot en (on)mogelijkheden maar dit borrelde even op.

19-12-2013
Geplaatst door: Leendert Boudesteijn

kiara op webcam

Hallo Tom,
leuk om even te melden dat we naast de KIARA van Jaap en Diana liggen en samen met Kiara te zien zijn op de wbcam van de Marina in Lefkas. Maar nu een paar maanden in Rotterdam.
http://penteli.meteo.gr/stations/lefkada/camera.htm

vriendelijke groet
Leendert Boudesteijn
(SY Sittah2)

17-12-2013
Geplaatst door: Rene van Hoof

Hallo Tom en Ans,

De wereld moet niet nog kleiner worden. We overwinteren in het door jullie uitgebreid beschreven Lagos en met wie delen we de steiger? J&B zegt jullie dat nog wat? We hebben al vele verhalen gehoord...... Fijne feestdagen en voor het komende seizoen... wij gaan waarschijnlijk in jullie huidige winterhaven de volgende winter doorbrengen, dus onderweg moeten we ergens een borrel en een hapje samen kunnen nuttigen.
groetjes
Rene en Angelique
Pimentao

15-12-2013
Geplaatst door: Mario

ten pages

zie interview op 7 ditches:
http://www.7ditches.tv/aflevering/426/tenpages-com-gaat-zelf-boeken-uitgeven

14-12-2013
Geplaatst door: gvduuren@gmail.com

toeval2

Dag Tom, toch nog even op je website gekeken, en daar al een reactie van jou. Leuk! Vwb Els Borst heb je gelijk. Ik heb even in mijn archief gekeken en idd zij zat toen bij het AZU (nu UMC). In dezelfde tijd als bij het Oudenrijn zhs was er ook een conflict in het AZU en ook daar mocht ik mijn licht over laten schijnen.
Uit die tijd stamt mijn wet : 3=2+1 Dwz dat driehoofdige collegiale directies zeer conflictgevoelig zijn. Er ontstaat bijna altijd ( op termijn) een situatie waarbij er twee goed samenwerken en de derde uit de boot valt. Ik ga hier wat kort door de bocht maar wellicht komt er nog eens een artikeltje van. In cursussen voor directies en besturen riep dit altijd veel herkenning op. Net als mijn stelling dat bestuursleden met teveel tijd ( pensionado's) funest zijn voor directieleden.( Ik hanteer hier nog de oude benamingen) Enfin, e.e.a. leverde mij destijds een boterham met goed beleg op. Maar laat ik je niet lastig vallen met zaken die zowel voor jou als mij verleden tijd zijn. Ik ga jouw boek downloaden en ook het boek van Tom Holland waarover je sprak op je site. Dat onderwerp intrigeert mij ook. Zodra ik je boek(en) heb gelezen krijg je mijn reactie. Groet,Ger

14-12-2013
Geplaatst door: Tom Zijlstra

2 raakvlakken

Hallo Ger,
(Laten we elkaar maar tutoyeren, deden we vroeger waarschijnlijk ook) Leuk bericht! Ik herinner me je wel van het Ziekenhuis Oudenrijn. Dat moet ergens in 1983-1987 geweest zijn. Wat de affaire was, weet ik echter niet meer. Herre Bueninck was inderdaad algemeen directeur en ik adjunct-directeur medische zaken. Afkorting AMZ. Els Borst was toen voorzitter van de directie van het AZU, niet van het bestuur in Oudenrijn. In Oudenrijn had je wel een vrouwelijke voorzitter, die wethouder was in - meen ik -Bunnik of Bilthoven, straks weet ik haar naam weer. Begin 1987 ging ik naar Gorcum.
Dat zaakje in de Tinnegietersteeg kennen we goed. Er zit nu een leuke delicatessenzaak in: De Franse Winkel. Op zaterdagen kan je er échte Franse stokbroden kopen. Die zijn verrukkelijk! Ans, mijn vrouw, is geboren Gorcumse en kende die oom Schefferlie van jou wel.
Mocht je weer eens in Gorcum zijn, loop dan maar eens langs bij ons op de sluis om te vertellen wat je van mijn boek vond!
Hartelijke groet, Tom

14-12-2013
Geplaatst door: Ger van Duuren

toeval

Bij toeval kwam ik op uw website en ontdekte twee raakvlakken! In mijn vroegere leven was ik organisatieadviseur bij net Nationaal Ziekenhuis Instituut. Een kleine klus die ik me herinner was bij het Oudenrijn ziekenhuis in Utrecht. De directeur Herre Buenink (?) had wat onenigheid in de organisatie en volgens mij maakte u toen ook deel uit van de directie. En aangezien mijn specialiteit "Ruzies en Fusies" was werd ik erbij geroepen. Het conflict was vrij snel verholpen maar ik herinner mij toch nog wel enkele gesprekken o.a. met u en de toenmalige bestuursvoorzitter Els Borst.
De tweede relatie is die met Gorcum. Mijn geboorteplaats waar ik ook ben opgegroeid en o.a. de HBS ( toen op de Kalkhaven) heb gevolgd. Enkele keren per jaar kom ik nog in Gorcum om wat rond te wandelen en te kijken naar mijn oude woonhuizen in Gasthuisstraat en de Arkelstraat. Ik geniet dan ook van uw beschrijvingen van de boekhandels, restaurants en terrassen op de Gro(o?)te Markt De fontein daar roept nog steeds vele jeugdherinneringen op. Ook uw verhaal over het NZI gelezen. Glimlachend, hoofdschuddend en soms ook met een lichte opkomende boosheid over de misdragingen van bestuur en management. Gelukkig was ik toen al weg en had mijn eigen adviespraktijk. Ik ga uw boek kopen in E-book uitvoering, ga uw site verder volgen en wens u en de uwen veel geluk en speciaal voor u een goede gezondheid toe. Vriendelijke groet, Ger van Duuren

P.S. De Tinnegietersteeg is ook een oude bekende. Mijn oom Janus Schefferlie was scharenslijper en had daar een klein winkeltje. Ik mocht hem vaak helpen en overweeg in een volgend leven dit oude beroep te gaan uitoefenen.

14-12-2013
Geplaatst door: sjuul

[RE:] monica

Beste Monica e.a.,

Ik zie dat je verzoek nog geen positieve reactie heeft gehad. Welnu, misschien ben je intussen al geslaagd, óf heeft iedereen zich laten afschrikken..? 0-(
Niet getreurd, tik in een zoekmachine (bv google)gewoon de zoekterm 'torrent' (zonder aanhalingstekens). Je komt dan op sites die je via hun zoekbalk naar datgene voert wat jij wilt downloaden. Simpel.