www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1142 berichten, 115 pagina's 
«  49  50  51  52  53  » 
27-09-2014
Geplaatst door: hanneke

Ach, jij moet toch altijd het laatste woord hebben! Beetje arrogant misschien? Ga lekker je gang en veel succes met alles.
Jij en ironie? Nooit van gehoord!!!

27-09-2014
Geplaatst door: jan

Hanneke begrijpt het niet.

27-09-2014
Geplaatst door: hanneke

ironie

Je moet er toch een draai aan geven. Rare reactie .

27-09-2014
Geplaatst door: Tom

Hoe mooi ons land is

Hallo Hanneke,
Ironie gaat soms aan jou verloren.
Groet, Tom

26-09-2014
Geplaatst door: hanneke

Nederland

Hoezo schijnt Nederland ook mooi te zijn?
We hebben de Zeeuwse wateren, het Ijsselmeer, de waddeneilanden enz. al jaren geleden, soms in het gezelschap van mijn zusje, bevaren.
Dus, je weet heel goed hoe mooi Nederland is,

24-09-2014
Geplaatst door: jan

vergeet niet even aan de kiel te sjorren als zij in de kraan hangt

23-09-2014
Geplaatst door: Tom

De cirkel is rond

Gegroet beide Peters,
Dank voor jullie aardige berichtjes! De zeilavonturen zijn nog niet voorbij voor ons, hoop ik vurig. Deze winter staat de boot hier in Lagos op de wal. Volgend jaar keren we terug naar Holland. Dan is de cirkel pas echt rond. En daarna? In 2016 willen we een tijdlang door ons eigen land trekken. Het schijnt erg mooi te zijn, zeggen ze: Zeeland, IJsselmeer, Waddeneilanden, en familie in Friesland opzoeken. Daarna zien we wel verder. Dan ben ik 70 en als ik me goed voel....
Groet, Tom Zijlstra

22-09-2014
Geplaatst door: Peter, Seawind

Welkom terug in Lagos

Hoi Tom en Ans, welkom terug in Lagos. Mooie woorden die je schrijft na aankomst in Lagos. De herinnering aan deze jaren zal altijd blijven en eigenlijke hoop ik voor jullie dat je ooit weer terug vaart richting de med.
Deze cirkel is rond, bedankt voor al je verslagen.

Veel groetjes
Peter

22-09-2014
Geplaatst door: Peter

motoren

Het zou me niet verbazen als je de boot binnenkort te koop zet. Maar dat is helemaal niet erg.Op een gegeven moment heb je het allemaal als eens mee gemaakt en gezien. Ik krijg de indruk dat Ans er ook wel een beetje genoeg van heeft. geeft allemaal niets. Het geldt ook voor mensen met een camper, een caravan, een huis in het buitenland, noem maar op. Maar ieder eind is een nieuw begin.
Groeten

10-09-2014
Geplaatst door: Tom

Nogaals motoren

Hallo Jan,
In Cagliari maakten we het grootzeil weer in orde. Maar je hebt het wel goed gezien. Vroeger was het grootzeil ons favoriete zeil; we trokken het altijd omhoog. De hitte en het gebrek aan goede zeilwind in de Middellandse Zee hebben ons lui gemaakt en doorgaans nemen we de moeite niet om het grootzeil erbij te zetten. Spottend zegt men dat er in de Med twee soorten motorboten varen: met en zonder mast. Misschien komt het er weer van nu we terug zijn in de Altantische wateren. Overigens kom ik op mijn genua ook wel van de lage wal weg.
Groet, Tom