www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1155 berichten, 116 pagina's 
«  35  36  37  38  39  » 
12-04-2016
Geplaatst door: Tom

Last van instabiele staten

Dag Sonja, ik snap wat je bedoelt. Het punt is m.i. dat je altijd last hebt van instabiele, corrupte en/of dictatoriale staten in de buurt: vluchtelingenstromen, misdaad, dreiging van oorlog, smokkel, e.d. In ons geval zit er zelfs een 'ring van instabiliteit' om Europa heen. Met de klok mee: Wit-Rusland, Rusland, Oekraïne, Moldavië, Turkije, Syrië, Libanon, Israël/Palestina, Egypte en Libië. Daarom hebben we er belang bij om te helpen daar 'de rotzooi op te ruimen'. Buitendien: toename van handel en contacten geeft vaak toename van democratie, rechtstatelijkheid en mensenrechten. Daar heeft iedereen baat bij. Vandaar dat ik vóór stemde.
Groet, Tom

11-04-2016
Geplaatst door: Sonja

Ik heb het stuk destijds op de pagina van de overheid gevonden. Heel handig, want je kan dan uitkiezen per "kopje" zeg maar. Destijds is trouwens al meer dan een jaartje geleden. En nee hoor, niet elke dag lezen, gewoon elke keer een stukje. Dan kan je je echt een goed beeld vormen. Mijn nee ??? Das simpel. Ik ben er een beetje klaar mee dat Nederland de rotzooi in een ander land wil opruimen terwijl het hier een flinke puinhoop is. Kort door de bocht ?? Jazeker en dat mag. Ik kan moeilijk alle "kopjes" hier in een bericht zetten, waar ik flinke vraagtekens bij heb. Maar laten we eerlijk zijn, het is en blijft een EU-spelletje. Vriendelijke groet, Sonja.

11-04-2016
Geplaatst door: Tom

Via Dordrecht naar Numansdorp

Hallo Joris, over de Nieuwe Merwede naar het Hollands Diep varen is inderdaad heel wat korter, maar helaas kunnen we met onze vaste mast niet onder de Moerdijkbruggen door. Dus moet je wel om via Beneden Merwede, Oude Maas en Dordtse Kil.
Tom

10-04-2016
Geplaatst door: Joris Gerritsen

route naar Numansdorp

Dag Tom, waarom neem je de Beneden Merwede en Drtse Kil ipv de Nieuwe Merwede voor de reis naar Numansdorp?

Groeten, Joris.

08-04-2016
Geplaatst door: Tom

Associatieverdrag met Oekraïne

Dat is knap van je, Sonja, het verdrag telt meer dan 2000 bladzijden. Allemaal gelezen? Voor het vormen van mijn oordeel heb ik me beperkt tot de samenvattingen die je her en der op internet kunt vinden, bijvoorbeeld op Wikipedia. Waarom je vervolgens 'nee' hebt gestemd, maak je niet duidelijk. Groet, Tom

07-04-2016
Geplaatst door: Sonja Ogier

Stemgedrag

Goedenavond, het is alweer een tijdje geleden, een reactie van mij, op een door u geplaatst blog. Ik kan het deze keer niet laten, want ik voel me aangesproken. Mijn stem was nee en is nee. Niet uit balorigheid, nope, ik heb dat hele ding gelezen. U ook ?? Als u het echt gelezen heeft, zou uw blog er misschien iets anders uitzien. Mvrgr, Sonja

31-03-2016
Geplaatst door: Jan

29-3-2016 " of het boek dat hun verhaal vertelt" derhalve

30-03-2016
Geplaatst door: Tom

Vertelt!

dus

29-03-2016
Geplaatst door: Jan

Verteld?

14-03-2016
Geplaatst door: Ger

Merkel

Ben het helemaal met je eens met betrekking tot Merkel, (voor wat het waard is). Politica met ballen.