www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1088 berichten, 109 pagina's 
«  31  32  33  34  35  » 
06-11-2015
Geplaatst door: Rene Kappers

Knoppen

Ja, hij doet het weer! Wel zo makkelijk. Bedankt.
Vriendelijke groeten,
Ren

06-11-2015
Geplaatst door: Joris Gerritsen

Inderdaad Tom, de knop doet het gelukkig weer. Schrijf vol vertrouwen door, we hangen aan je lippen! Groeten, Joris.

06-11-2015
Geplaatst door: Tom

Naar het laatste verslag

Joanac, Joris, Ger en René,
Maakum heeft de haperende knoppen 'Naar het laatste verslag' gerepareerd. Willen jullie het svp even checken?
groet, Tom

05-11-2015
Geplaatst door: Ger

"direct naar laatste verslag"

"direct naar laatste verslag" werkt bij mij ook niet.

04-11-2015
Geplaatst door: Rene kappers

Direct naar laatste verslag

Op m'n iPad werkt het niet.
Groeten,
Rene

03-11-2015
Geplaatst door: joannac

laatste verslag

Ook bij mij werkt hij niet.4fxp

03-11-2015
Geplaatst door: Tom

Direct naar het laatste verslag

Hallo Joris,
Vreemd, maar je bent niet de enige met die klacht. Bij mezelf werkt het overigens wel, ik heb het net geprobeerd. Maakum heeft afgelopen weekeinde nieuwe software op mijn site geïnstalleerd, misschien komt het daardoor. Welke browser gebruik je? Probeer eens een andere. Ik hoor de uitslag graag!
Groet, Tom Zijlstra

02-11-2015
Geplaatst door: Joris Gerritsen

website

Dag Tom,
Ik merk dat de knop "direct naar laatste verslag" het niet doet! Of heb alleen ik dat?

Groeten,

25-10-2015
Geplaatst door: Fred Stokman

Vluchtelingen

Was een paar weken geleden met de boot in Sete. Een dame vertelde me het verhaal dat in 1939 in twee weken tijd 300.000 vluchtelingen uit Spanje, zuid Frankrijk binnen kwamen. Op de vlucht voor Franco. Zij werden volgens haar verhaal zo goed en zo kwaad het ging opgevangen. Het ging pas echt mis toen Generaal Vichy aan de macht kwam in 1940. Hij begon deze vluchtelingen gedwongen terug te sturen . Vele werden door het Franco regime vermoord.
Was een paar dagen geleden in Aix de Provence (op de fiets) waar ongeveer 100 jaar voor christus de Romeinse aanvoerder Marius 90.000 Teutonen ( Denen) dode . Dit staat te boek als een veldslag. Andere bronnen geven aan dat het landverhuizers waren die met vrouwen en kinderen op zoek waren naar een beter bestaan.
Zou denken dat we in 2015 een stuk humaner kunnen zijn. Maar volgens media berichten lijkt het er op dat Marius en Vichy nog zeer populair zijn!

23-10-2015
Geplaatst door: Tom

Tegen fundamentalisme

Hallo Gert,
Dank voor je bijdrage aan de discussie. Ik stel vast dat we allebei gekant zijn tegen fundamentalisme, of dat nou uit de Bible Belt komt of uit het Midden Oosten. Onverdraagzaam tegen onverdraagzaamheid, zoals je het noemt, is een goed uitgangspunt. Maar het asielrecht wil je toch niet aan je laars lappen? De vluchtelingen uit Syrië komen hier niet heen om de Islam te brengen, maar om de vernietigende oorlog te ontvluchten. Het is een menselijke plicht ze te helpen, hoeveel het er ook zijn. Buitendien zitten er weinig salafisten tussen, die zitten doorgaans bij IS of andere fundamentalistische groepen Velen zijn gematigd of zelfs seculier, anderen zijn christen, velen zijn goed opgeleid en hadden werk. Hun huizen zijn platgebombardeerd, hun verwanten dood en hun banen en scholen bestaan niet meer. Ik heb er vertrouwen in dat ze onze waarden en normen willen respecteren. Mogelijk nemen ze er iets van over. Ik wil bouwen aan een wereld van compassie en solidariteit. Jij vast ook.
Groet, Tom