www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1123 berichten, 113 pagina's 
«  26  27  28  29  30  » 
15-12-2016
Geplaatst door: Sonja

Eigenlijk van alles en nog wat

Goedenavond, zo af en toe lees ik uw logboek en ja dan best veel achtereen. Ineens dacht ik, zal ik vragen ? Ik denk dat het kan, omdat ik weet dat ik van u een eerlijk antwoord mag ontvangen. Wat is uw mening/gedachte over.....de partij Denk, Stop Blackface, de toetreding tot de politiek van Sylvana Simons.....Waarom deze vraag ? Hm....soms reageer ik op een bericht van bv Stop Blackface Facebook, gewoon op een nette manier, met mijn argument waarom iets naar mijn mening wel of niet kan. Dan krijg ik werkelijk een partij bagger over me heen !! Onvoorstelbaar. Ik ga graag een discussie aan, maar het lijkt wel of......je vandaag de dag je mening op een weegschaal moet leggen. Je bent wit, je bent een nazi....jij snapt er helemaal niets van.....je bent een kind van slavendrijvers. Wat is uw mening/gedachte ?? Ik ben nieuwsgierig. Hartelijke groet, Sonja

26-11-2016
Geplaatst door: frans

Microsoft Picture Manager

Hallo Tom,
een goed en gratis alternatief vind je hier http://www.irfanview.com/

25-11-2016
Geplaatst door: Gert Reedijk

Islamisering van Europa

Met opluchting las ik je dagboek van vandaag. Dat kwam natuurlijk niet doordat de fundatie van de blauwe toren in Gorinchem is gevonden. Mijn opluchting komt voort uit het feit dat je voor het eerst bezorgdheid toont over de islamisering van Europa. Als voormalig studentenleider en veelschrijver is jouw mening voor mij toch net iets gewichtiger. Mij overigens verbaast het bericht uit Denemarken helemaal niet.
Maar nu de vraag die je stelt. Kunnen we een religie verbieden? Nee, maar de islam is meer dan een religie. Het is ook een politieke beweging. En het ondermijnt onze rechtsstaat en democratie als het de sharia stelt boven de grondwet. En dat ook actief propageert in zogenaamd gematigde moskeeën. Een oplossing die ikzelf voorsta is om aan islamitische immigranten te vragen publiekelijk de sharia af te zweren. Als ze dat doen dán zijn ze welkom. Ook als ze daarna een tijdje in de WW zitten en zelfs als hun criminaliteitscijfers in de eerste en in de tweede generatie wat hoger zijn. Maar die sharia dat is het fundament van een gevaarlijke politieke beweging. En mistery guests de moskee insturen is net zoiets als de onderwijsinspectie een school laten bezoeken. Prima idee.

23-11-2016
Geplaatst door: Frans

Computer

Hallo Tom,
Nee dat is geen harde schijf probleem. Ik vermoed eerder een temperatuur kwestie. Lopen de fan(s) nog? Al eens aan de onderkant gevoeld? Meer als handwarm is een veeg teken.
Mijn eigen laptop had afgelopen week ook kuren. Liep regelmatig vast. Een stofzuiger-behandeling deed wonderen.

18-11-2016
Geplaatst door: Tom

Grootzeil

Klopt Jan. We hebben er steeds minder vaak zin in. De leeftijd, het is niet anders. All things pass.

17-11-2016
Geplaatst door: jan

Het maakt niet uit, want je gebruikt het grootzeil nooit, "motoring-dulce" was al eerder een suggestie. Ik zal ophouden.

17-11-2016
Geplaatst door: Tom

Nog nooit iets van gemerkt. Hou nou eens op, Jan. Ga je elk jaar daarover zeuren?

16-11-2016
Geplaatst door: Jan

Zeil op giek in de winter

Nee Tom, die gaat daar naar de ratsmodee.

15-11-2016
Geplaatst door: Tom

Grootzeil

Nee Jan, dat ligt daar best op de giek.

14-11-2016
Geplaatst door: Jan

Moet het grootzeil er niet eens af?