www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1120 berichten, 112 pagina's 
«  29  30  31  32  33  » 
08-08-2016
Geplaatst door: Frits

Is je email-adres: tomzijlstra@cs.com nog actief,

zie onderwerp

01-08-2016
Geplaatst door: Rene Kappers

Leuke vrolijke foto van Rommert! Joke en ik waren ooit op kraambezoek voor hem in Deil. Time flies; leuke herinnering.
Vriendelijke groeten,
Rene

23-07-2016
Geplaatst door: Jan den Daas

webcam

Op de webcam van Terschelling is je boot net niet te zien.

19-07-2016
Geplaatst door: Tom

Hijgen en stijgen

Het is verbeterd, Jan!

19-07-2016
Geplaatst door: Jan

Heer Zeilsta toch, ik neem aan dat de plek aan de stijger mooi is, maar steigen en dalen?

18-07-2016
Geplaatst door: Fred Stokman

Wandeling op Terschelling

Een van de mooiste wandelingen op Terschelling ( vind ik dan) Vanaf de strandtent de Walvis langs het Groene strand in noordelijke richting over het fietspad even voorbij de doodemanskisten naar links Als je op de fiets bent hier je fiets parkeren en dan richting strand. Het meertje aan de rechterkant houden. Hier een pad vinden naar het strand . Het is wel handig om een lange broek te dragen ivb met de teken en de stekels, het pad is hier en daar smal en overgroeid. Bij de zee zijn er prachtige ongerepte duinpannen in de duinen ( doet me altijd aan Wolkers denken) . Dan via het oude schietterrein terug naar het Groenestrand en dan wat drinken of eten bij de Walvis wel druk maar met een prachtig uitzicht op de binnenkomende schepen het Groene strand en de altijd mooie avond lucht. De keren dat wij deze wandeling gemaakt hebben zijn we nauwelijks mensen tegen gekomen. Heerlijk rustig. Dit is geen wandeling waar je de rode paaltjes kan/moet volgen .
Ria en Fred Stokman.
(We hebben elkaar ontmoet in Lagos, Portugal )

07-07-2016
Geplaatst door: Tom

Link

Hallo René, verdraaid, het klopt. Ik heb het snel gecorrigeerd! Dank! Tom

07-07-2016
Geplaatst door: Rene Kappers

Ha Tom, de verwijzing 'direct naar het laatste verslag' in je pas gestarte 2016-3 brengt mij terug naar 2016-2. Ben ik de enige waar het niet goed gaat?
Goede reis toegewenst uit zonnig Curacao (duikvakantie). Vriendelijke groeten, Rene Kappers

02-07-2016
Geplaatst door: Tom

Kanaaltunnel

Dat zie je wat te simpel, Michel, dunkt me. Als de Fransen de immigranten bij Calais niet meer tegenhouden, dan hopen ze zich aan de andere kant op. Daar vragen ze formeel asiel aan en krachtens internationaal vluchtelingenrecht moeten die aanvragen in behandeling genomen worden. De hele zaak hoopt zich aan de Engelse kant op. De Britten kunnen ze ook niet (wederrechtelijk) terugsturen, want dan raakt de Chunnel verstopt. Overigens kan de handel in agrarische en andere producten ook via de talrijke veerponten ondertussen doorgaan. Groet Tom

01-07-2016
Geplaatst door: Michel

Brexit

Hoop dat dit scenario er niet komt Tom. De UK zal waarschijnlijk de grensbewaking opvoeren als de EEG niet meer meewerkt aan het inperken van de stroom asielzoekers. Vooral de export van agrarische producten naar de UK krijgt hier dan last van. Rusland heeft ook een boycot van agrarische producten ingesteld. De EEG is niet bedoeld om de export te belemmeren.
Goede vaart, Michel