www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1158 berichten, 116 pagina's 
«  23  24  25  26  27  » 
07-05-2018
Geplaatst door: Jelte

k5c is zonder betekenis.
moest code typen en zat nog in vorige vakje
beetje prutsen op de iphone

07-05-2018
Geplaatst door: Jelte

Zwengel je morgen even flink aan de kiel alvorens de Noordzee over te steken?k5c

24-03-2018
Geplaatst door: Hans

Boracol

Je kan dit spul ook via internet in Engeland bestellen en thuisbezorgd
Ca 50 euro per 5 ltr.
Als je wil zoek ik het adres voor je op.
Groet hans

16-03-2018
Geplaatst door: Sjouke de Jager

Hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van Ans,nog een prettige avond gewenst.groeten uit Balk.

16-03-2018
Geplaatst door: Oscar de Klijne

gefeliciteerd

Hallo Tom
Gefeliciteerd met je meisje. Leuk dat ze op 16 maart jarig is. Prima datum. Is ook mijn geboortedatum.
Met betrekking tot de boekhandel. Korte klap. Gewoon morgen naar die winkel met een cadeautje ( cactus) en vragen wat hem dwars zit.

16-03-2018
Geplaatst door: Frans

Accu's en minus temperaturen

Hallo Tom,
het is inderdaad beter voor accu's om bij temperaturen onder nul geladen te zijn. Een lege accu bevriest namelijk eerder maar dan praten we wel over een temperatuur onder de -15°. Voor een volle accu bestaat gevaar pas vanaf -55°
Conclusie: eigenlijk bestaat er geen gevaar bij een doorsnee Nederlandse winter.

08-03-2018
Geplaatst door: Frans

Netfrequentie

Hallo Tom,

"hoeveel IT- en wapensystemen van de NAVO en individuele Europese staten gebruiken de 50Hz-frequentie van het lichtnet voor fine-tuning?"
Kort antwoord - geen! Veels te onnauwkeurig.
IT- systemen halen hun tijdinformatie van NTP tijdservers. Wapensystemen ook van DCF77, of GPS.

17-01-2018
Geplaatst door: Oscar de Klijne

Barry

Hallo Tom
Ik ben 8,5 jaar raadslid geweest in Bodegraven. Zowel in oppositie als in college als fractie voorzitter. Volgens mij heb je een draadje te pakken. Ik denk dat de ondernemer ook in een twijfel zit. Als B&W ergens een hekel aan heeft dan zijn het schuivende meningen en pittige stukjes in de publiciteit. Ga met je tegenstanders vol op het orgel. Benoem minstens 5 alternatieve locaties voor de ondernemer en neem de ondernemer mee in de zakelijke oplossing( gaat altijd over geld). Er zijn vast en zeker stakeholders die mee willen werken. Druk maakt alles vloeibaar! En genoeg druk maakt zaken explosief. Verkiezingen komen er aan zoals je al aangaf. Dus speel op emotie en de wil om een passende oplossing te zoeken. Geef aan dat de persoon die de juiste politieke keuze maakt een standbeeld krijgt bij de historische resten van Gorkum. Ik vind het zelfs jammer dat ik niet in je stad woon. Ik zou hier echt een werkstuk van maken. Veel plezier. ( beetje jaren 70 maar daar ben ik ook een kind van)
Groet
Oscar

05-01-2018
Geplaatst door: Tom

Link

Dag Oscar, bedankt voor de goed wensen en de complimenten. Ook jou wens ik een voorspoedig 2018! Ik zag dat de link het niet deed en heb het verholpen. Bij mezelf werkt hij nu wel. Groet! Tom

04-01-2018
Geplaatst door: Oscar De Klijne

divers

Hallo Tom
Jammer van de mislukte duik naar het horloge. Wellicht een dagje vissen met een sterke magneet. Iets anders. De link naar het laatste bericht op je nieuwe logboek deel werkt niet.
En langs deze weg ook de beste wensen, goede gezondheid en veel plezier in 2018 voor jou, je meisje en de familie. Behouden vaart.
Bedankt voor je blog in 2017 en ga gewoon door. Ik weet zeker dat jouw lezers genieten van je verhalen en beslommeringen.
Groet
Oscarevbm