www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

987 berichten, 99 pagina's 
» 
20-03-2019
Geplaatst door: PM Lievens

Wil Funk, de slager door wie mijn zoon hersenletse

Uw goede vriend is een walgelijke slager die zich lafhartig gauw uit de voeten maakte toen bleek dat mijn zoon door de bevalling ernstig zuurstoftekort had opgelopen en daardoor ernstige hersenbeschadiging voor de rest van zijn leven. Ook toen ik hem aansprak en hij wist hoe ernstig mijn zoontje leed, hij keek gauw weg en sommeerde de dienstdoende artsen is spe hier niets over te zeggen. Zijn wrede en koelbloedige onverschilligheid, natuurlijk zal u zeggen " ik herken Funk niet in uw woorden" en dit bericht verwijderen. Funk is een smerige slager, het is te erg voor woorden hoe hij mij als jonge moeder en mijn pasgeboren kind in diepe pijn, als een stuk vuil behandelde. Een walgelijke smerige leugenaar. Maar met zelfgenoegzaamheid en verdoezelen van ernstige feiten kom je als slager kennelijk een heel eind.

16-03-2019
Geplaatst door: Rene kappers

Adres horlogemaker

Dank je wel, Tom!

16-03-2019
Geplaatst door: Cees streefkerk

Jarig!

Hallo ans, van harte gefeliciteerd en nog veel mooie jaren, en eveneens nog van harte beterschap! Liefs!

13-03-2019
Geplaatst door: Tom

Horlogemaker

Hallo René, zijn bedrijfje heet 'De Tijdfabriek'. Hij zit in de binnenstad van Gorcum en je kunt hem bereiken via https://www.detijdfabriek.nl/, waar email-link zit. Groet! Tom

12-03-2019
Geplaatst door: Rene Kappers

Naam adres horloge reparateur

Ha Tom,
'n Tijdje terug heb je het horloge van je vader laten herstellen bij een jonge reparateur in Gorkum. Kun je me het adres van hem nog een keer geven?
Vr gr Rene
PS Beterschap!

12-03-2019
Geplaatst door: Tom

Storm

Inderdaad, ik zie het, Carla. Ik ontleende de definitie van een uur aan Weeronline (hier: https://nieuws.weeronline.nl/10-3-2019-eerste-officiele-storm-van-2019-een-feit/), toch niet de minsten! Groet, Tom

11-03-2019
Geplaatst door: Carla

Storm

Voor de 2e keer een vergissing gemaakt, dus nu maar even wat recht zetten. Voor storm is er geen 60 minuten nodig maar "slechts"
10 minuten.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Storm_(wind)y3pz
(sterkte met de griep)

22-02-2019
Geplaatst door: Tom

Serie

Helaas gemist, Frits. Toch bedankt!

19-02-2019
Geplaatst door: Frits

Fortificatie Engelse Oostkust

Vanavond op de Belgische TV EEN een serie over een reis rond de Noordzee, waarin een fortificatie is gefilmd waarover jij schreef in jullie tocht langs de zuidkust..

20-01-2019
Geplaatst door: Tom

Kierbesluit

Je hebt gelijk, Carla, verdorie! De Haringvlietkering natuurlijk. Meteen verbeterd. Dank!