www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1142 berichten, 115 pagina's 
«  10  » 
27-12-2021
Geplaatst door: Carla Bagchus

192TV

Leuke aanbeveling...zit nu ook te luisteren naar deze zender, 192TV. Doet me denken aan onze gezamenlijke tijd op de Nassau H.B.S., zo'n 60 jaar geleden! Groeten en de beste wensen voor 2022.

21-12-2021
Geplaatst door: Tom

Knop 'Dulce'

Hey Cees! Dat gebeurt bij mij niet. Via het Dulce-stempel springt de site meteen naar het laatste verslag, zoals het hoort. Laat svp even weten of het nu weg is. Beste wensen voor de feestdagen en 2022!
Hallo Oscar. Dank voor je bericht. Gorcum zou kunnen leren van Bodegraven! Ook voor jou fijne feestdagen gewenst en een goed 2022!
Tom.

19-12-2021
Geplaatst door: Oscar de Klijne

opvang vluchtelingen

Jammer dat jullie huidige bestuur van Gorcum zo weinig gevoel heeft voor het verleden van jullie stad. Door de eeuwen heen stonden volgens mij altijd de poorten open voor vluchtelingen. Trouwens wel grappig om je leedvermaak te lezen over deze arme bestuurders. Ik woon in Bodegraven en ben al 3 jaar vrijwilliger bij Vluchtelingen werk. In onze gemeente is al sinds eind oktober een doorstroom locatie met AMA ( alleenstaande minderjarige asielzoekers) de gemeente heeft een coordinator aangesteld en er zijn inmiddels meer dan 75 vrijwilligers betrokken bij taalles, fietsles, sport en spel etc. Ik coördineer de tolken en ontving een lekkere kerstkranst van het gemeentebestuur. Wij hebben een website gemaakt bodegravenhelpt.nl. Mag je best als voorbeeld gebruiken in je mooie stad. Fijne feestdagen voor jullie en zet de poort open...
Groet van Oscar

19-12-2021
Geplaatst door: Cees

Button

Hallo beste Tom en ans,
allereerst mooie kerstdagen en een gelukkig 2022 toegewenst voor jou en ans. Het zijn barre tijden met deze virus ellende, maar zo nu en dan is er een lichtpuntje, die nieuwe ruimte verrekijker die binnenkort gelanceerd gaat worden en ons ongekend ver terug in de tijd kan laten kijken, heel benieuwd.
Even een dingetje, als ik op je website de knop indruk van dulce gaat hij naar ergens half november in plaats van naar het laatste verslag.
Misschien ff naar kijken,
hartelijke groet,
Cees.

14-09-2021
Geplaatst door: Patrick Vogelenzang

Boeimeer vrienden..

Hallo again Tom en Anna, leuk dat je ons herinnerde, niet slecht na 64 jaar!!
Dat jongetje met het rode haar was Frank Spierings,hij woonde in de flat boven de snackbar.
Ik vond hem 3 jaar geleden terug in Medford, Oregon,helaas vorig jaar gestorven aan leverK, heb hem nog een keer gezien 2 jaar terug,we hadden daarvoor wekelijks contact.
Jij ging naar de Nassau, ik naar de Newman, we zagen elkaar wel eens in de poort maar hadden inderdaad weinig contact meer.
Wiebe heb ik nog eens gesproken in de bus, hij was op weg naar de sportacademie, ik
naar legerplaats t'Harde.(dienstplicht na 2 jaar Australie)
Wij zijn naar Nieuw-Zeeland geemigreerd, woonden daar 30 jaar en wonen nu al
11 jaar in de Midi-Pyrenees in Frankrijk.(vlak bij Figeac,Lot)
Nu even in Nederland om de kinderen en kleinkinderen te zien,na die Covid toestand.
Een van de dingen die ik me heel goed herinner is het "recyclen"van onontploft vuurwerk,
in jullie schuurtje, en jouw moeder vroeg: jullie doen toch niks gevaarlijks he jongens?
Marjory komt morgen op bezoek,ik zal ze jouw blog laten lezen.
Gwendolyn is gepensioneerd na een leven als OK verpleegster,we verblijven in haar huis
terwijl zij op vakantie in Portugal is.
Tom, nogmaals veel sterkte voor morgen, we denken aan je,bidden doe ik al lang niet meer
maar weet dat je niet ver uit onze gedachten bent.
Patrick en Els Vogelenzang ..Caillac, 46160 Montbrun FR.

12-09-2021
Geplaatst door: Tom

Prostaat recidief

Hey Erik! Fijn om van je te horen. Groet voor Thea. We hopen dat met jullie alles in orde is! Hartelijke groet van ons beiden.

11-09-2021
Geplaatst door: Erik De Haan

Jouw situatie

Beste Tom ,Thea keek op jouw site wat een “klote diagnose “ hopelijk zoals je schreef 12 jaar geleden liep dat goed af dit moet nu maar weer het geval zijn . Wij wensen jou en Ans veelsterkte mee
Thea /Erikman ik leef met je mee .
Groetjes je lieve vrouwtje
Erik

09-09-2021
Geplaatst door: Oscar de Klijne

Actueele

Hallo Tom,
Even langs deze weg een duim omhoog voor jou. Je gaat de strijd met de vervelende cellen winnen. Maar ook wil ik je danken voor je mening over de omgang met statushouders. Ik ben vrijwilliger bij vluchtelingen werk en ben maatschappelijk begeleider van vluchtelingen uit Eritrea, Yemen, Syrië en Afghanistan. Mooi Om te doen en helaas niet bekend bij de massa. Maar mijn hard wordt warm van jou mening. Sterkte en je gaat winnen.

08-09-2021
Geplaatst door: Tom

Maastro kliniek

Dank je, Cees! Aanstaande woensdag spreek ik mijn uroloog. Ik houd je suggestie in mijn achterhoofd. Groet, Tom

07-09-2021
Geplaatst door: Cees Sterk

uitslag Pet-CT

Hi Tom, ik wil je er even op wijzen dat de Maastro Kliniek (radiotherapie: fotonen, protonen en brachy) gelieerd aan het azM een internationaal vermaard centrum bezitten op brachy prostaat behandelingen. Zeer deskundige radiotherapeuten-oncologen op dit terrein. Laat weten als ik wat kan betekenen. Gr. Cees