www.sailing-dulce.nl

Gastenboek

1120 berichten, 112 pagina's 
«  10  11  » 
16-03-2021
Geplaatst door: Cees

Jarig

Hallo tom en ans,
Ik lees net dat ans jarig is, van harte gefeliciteerd, en nog veel gezonde jaren samen! Wil je mijn felicitatie aan haar doorgeven?
Groet,
Cees.

16-03-2021
Geplaatst door: Tom

Groen Links of Volt?

Hallo Cees en Hans, het is na lang wikken en wegen Volt geworden. Leve een sterke Unie! Groet, Tom

11-03-2021
Geplaatst door: hans vermaat

Volt en PvdA

hoi Tom,
ik stem schriftelijk vandaag en heb de knoop doorgehakt.
al decennia PvdA stemmer ( en ik vind Ploumen ook goed) heb ik het vakje van vrouwelijke kandidaat uit Groningen op lijst Volt ingevuld.

09-03-2021
Geplaatst door: Tom

Volt

Dank voor je bericht, Cees. Leuk dat je het blog nog steeds volgt! Ik ben er nog niet uit, Volt of weer Groen Links. Lastig!

08-03-2021
Geplaatst door: Cees Sterk

Volt

Dag Tom, hier een dagelijkse lezer van je blog. We hebben nog een paar gezamenlijke ervaringen toen jij nog bestuurder was van Rivas. We hebben nog getracht tot een gezamenlijke MRI-aankoop te komen. Ik zat toen in Albert Schweitzer of was het toch nog net Drechtstedenziekenhuis. Dan Volt, ik ga toch op deze nieuwkomer stemmen. Ik weet het, het gaat ten koste van een stem op andere progressieve partij. Maar.. ik gun deze club van jonge mensen een stem in de Kamer. Eindelijk gaan de jongeren wat vinden! En dan nog met een authentiek Europees (kritisch) geluid. Kom op, ook jouw stem verdienen ze. Het roer kan om! Gr. Cees

16-02-2021
Geplaatst door: Tom

Arte en CV-installatie

Hallo Gert Jan en Jacques,
dank voor jullie reacties. Arte is indrukwekkend! We hebben op de ketel getikt en het geluid is boven en beneden gelijk. Installateur komt snel.
Groet, Tom

14-02-2021
Geplaatst door: Jacques

CV-installatie

Dag Tom, je vroeg je af waar het water uit de cv-installatie gebleven is. Een mogelijke oorzaak is een lek membraan in het expansievat. Je kunt het controleren door er met een hard voorwerp op te tikken. Als je op de bovenkant tikt moet het anders klinken dan wanneer je op de onderkant tikt.
Hoor je geen verschil dan is het membraan lek. In dat geval het expansievat zsm vervangen om lekkage in de installatie (door te hoge druk) te voorkomen.
Gr, Jacques

13-02-2021
Geplaatst door: Gert Jan van Maanen

Hier zit vast wel wat voor je bij Tom.

https://www.arte.tv/de/guide/

29-01-2021
Geplaatst door: Tom

Artsencollectief

Hallo Jacques, die dokters heb ik al een paar keer aan de kaak gesteld, onder andere hier: https://sailing-dulce.nl/home/article-7090. Groet, Tom

29-01-2021
Geplaatst door: Jacques

Artsencollectief

Dag Tom,
Wil je in je blog eens aandacht besteden aan de activiteiten van de Stichting Artsen Covid Collectief? Deze ‘club’ van enige honderden artsen en specialisten hebben zich verenigd in een stichting met als doel een ander geluid te laten horen en het debat te openen met betrekking tot de COVID-19 bestrijding. Dit omdat zij van mening zijn dat de huidige aanpak meer schade aanricht dan het oplevert. Ik ben heel benieuwd hoe jij hier tegenaan kijkt.

https://artsencollectief.nl/


Alvast dank.
Met vriendelijke groet,
Trouwe lezer Jacques