sailing-dulce.nl

Gastenboek

958 berichten, 96 pagina's 
«  81  82  83  84  85  » 
21-01-2009
Geplaatst door: Tom
Briefadres

Hallo Peter!
Ons beroep tegen de weigering van Papendrecht ons een briefadres te geven, hebben we verloren. De uitspraak vind je op de website in de rubriek "Beschouwingen en gedichten" We hebben gelukkig wel een formeel briefadres gekregen in de gemeente Gorinchem. Het hangt er dus vanaf in welke gemeente jullie dochter woont, en of die wel/niet bereid is een briefadres te verlenen. Verdere kosten, zoals gemeentelijke belastingen, rioolrechten en wat dies meer zij, zijn er niet aan verbonden. Let wel op de verdere opbouw van je AOW voor je 65e! Kijk daarvoor ook in dezelfde rubriek.
Groet en goede vaart!
Tom Zijlstra

21-01-2009
Geplaatst door: peter
briefadres

Daar wij ook dit jaar vertrekken volgen we jullie site al een tijdje. Wiel uitvinden enzo.
Ben je nog wat wijzer geworden met Papendrecht. Daar wij nog enige jaren van de 65 afzitten stuit je op problemen. Gezien jouw bevindingen denken wij ons maar in te schrijven bij onze dochter en haar de extra kosten te vergoeden.
Hebben jullie nog suggesties.

14-01-2009
Geplaatst door: Floor
DWDD

Oeverloos gezwam??? Je wordt oud... Was een hartstikke leuke uitzending!

x

05-01-2009
Geplaatst door: Fokke en Klasien Steringa
Malta aan de zee

Hallo Tom en Ans.
Hier een bericht uit Boerakker (minus 5 graad). Zoon van Tabe Steringa en Uke Hoeksma.
Schitterende website, alles ziet er prima uit.
Komend weekend zijn wij met een personeels reis op Malta. Volgens mij hebben wij vast wel even de mogelijkheid om er even tussen uit te knijpen.
Zijn jullie dit weekend nog in de haven?
Laat het ons weten.
Groetjes en misschien tot ziens

04-01-2009
Geplaatst door: Robin Scheuder
Accu onderhoud

Eerst de beste wensen en een gezond 2009 aan jullie.
Ik las je stukje over het onderhoud van de boord accu's. Aangezien je diverse soorten accu's heb, heb je ook verschillende soorten onderhoud. Het beste is bij de leverancier van de accu's het gegarandeerde onderhoudsplan te vragen. Daar wij noodstroom installaties installeren met gel accu's dienen wij een ontlaadcyclus in te bouwen om de accu's ten volle te kunnen benutten. Dit gaat bij ons automatisch elke 2 maanden twee maal cyclus ontladen tot 40% en dan volladen tot 100%. Dit gaat met accu temperatuur compensatie dus vrij gecompliceerd. Je accu leverancier kan je alle data verstrekken voor de accu's die je gebruikt.

02-01-2009
Geplaatst door: pieter & Esther
nieuwjaar

Ha Tom en Ans, voor jullie een heel goed, gezond en avontuurlijk 2009!!p573

28-12-2008
Geplaatst door: Nancy
Een groet

Hallo Tom en Ans,

Ik heb begrepen van mijn zus Diana dat jullie veel met elkaar optrekken. Jullie website ziet er schitterend uit en de verhalen aangenaam om te lezen, foto's zijn ook erg mooi.

Groetjes Nancy

27-12-2008
Geplaatst door: Noke
prt scr part 3

en hier lees je nog meer en vind je ook een paar aardige tools om van je screenprint direct een afbeelding in jpg formaat te maken.
http://www.schoonepc.nl/nieuwsbrief/schermafdruk_printscreen.html

27-12-2008
Geplaatst door: Noke
prt scr

Nog even verduidelijken:
probeer maar gewoon je beeldscherm af te drukken door NU heel simpel op het knopje prt scr te drukken. Er gebeurd dan helemaal niks. (maar je hebt op dat moment weel heel geniepig een kopie van je scherm gemaakt). Je doet verder niets anders dan een leeg worddokument openen. Je klikt op je rechtermuisknop en selecteert plakken.
En pas dan zie je wat je hebt gedaan. Succes.
Noke

27-12-2008
Geplaatst door: Noke
PrtScr

Hoi,
I'm a he.
De grap met prt scr is dat je inderdaad niet merkt dat er iets gebeurd.
Maar wat je feitelijk doet en dus niet merkt is het kopieren van je scherm.Je opent vervolgens een leeg word dokument. Je klikt met je rechtermuisknop en ziet daar plakken. Dat doe je et voila: dar is je schermafdruk. En er gaat een totaal nieuwe wereld voor je open. En nog voor je zoon aan boord komt heb je het kunstje geflikt.
Er is een prog dat conflicteerde met je website. Welke weet ik niet maar ik vermoed een Appleprodukt.
Noke.