sailing-dulce.nl

Gastenboek

936 berichten, 94 pagina's 
«  73  74  75  76  77  » 
03-09-2009
Geplaatst door:
Wim Kentie

Vanavond hadden wij visite van Mieke en Wim Kentie. Het onderwerp twente kwam ook over tafel. Wim vertelde dat je een studiegenoot bent geweest en doet je via deze mail de hartlijke groeten. Wim is jaren lang huisarts geweest in Schiedam en heeft zich daarna gespecialiseerd in de alternatieve geneeswijze. Hij werkt al ca. 15 jaar als zelfstandig alternatief arts. Voor de "Twente" zaak wens ik je het allerbeste toe. Deze zaken moet je wel plaatsen in de tijd. Er wordt nu door anderen wat makelijk over beslissingen die destijds zijn gemaakt geoordeeld.
Laat je leven er niet door beinvloeden

19-08-2009
Geplaatst door:
de Zeester

Tom, gefeliciteerd met je zoon... 22; niet te geloven. We worden ouder Papa. Iets anders: Ken jij de verhalen van Frits Coers met zijn Zeester? Te vinden: www. motorboot.com. Misschien interessant. Groet.
Herman

13-08-2009
Geplaatst door:
ans

hallo ans hier een berichtje van astrid,ik volg alles van jullie reis,ik ben hier op gekomen door gerrit krakeel,die volgt jullie ook,ik vind het steeds weer leuk om te lezen,gaat het verder goed,groetjes van astrid van hoorn

09-08-2009
Geplaatst door:
coordinaten

Dag Tom, bij de coordianaten ben je overgestapt op de letter O (van Oost) in plaats van E (van East). En dan snapt Google Maps het niet meer....
groet,

01-08-2009
Geplaatst door:
Vanuit Honfleur...

... een leestip. Heb je de Millennium trilogie van Stieg Larsson al gelezen? Wij hebben (ik in principe geen thrillerlezer) alledrie de boeken in een ruk uitgelezen. Leest als een trein. Dikke kus voor beiden x

17-07-2009
Geplaatst door:
"ankerlijnrol"

de rol wordt pas belast vanaf het moment van fixeren van de lijn, de feitelijke robuustheid is vanaf dat punt een issue. Nu is RVS natuurlijk mooier dan kunststof, maar de mijne is toch behoorlijk resistent gebleken. Overigens voert de firma waarop ik doelde ook een RVS uitvoering, die wel iets duurder is maar nog lang geen 300 euro. Gelukkig verschillen smaken en dat is maar goed ook, anders wordt het erg saai.

16-07-2009
Geplaatst door:

dat moet natuurlijk Ankarolina zijn. Merkwaardig hoe snel er foutjes insluipen die je ook na overlezen nog mist.
De aanhef was wel goed.

16-07-2009
Geplaatst door:
ankarolina

G.C.

die ankerhulp waar U op doelt is ook als Akarolina bekend, en bijvoorbeeld bij www.schwenckner.de te bestellen voor ongeveer de helft van wat u noemt.
Dit is de versie waarin een standaard lierhandle past.

Groet.

08-07-2009
Geplaatst door:
artikel 'aqua aqua' blad zeilen jun09

geachte heer Zijlstra, met interesse het artikel gelezen. Binnen IMO is dit een actueel onderwerp, ik heb het artikel onder de aandacht van het secretariaat van de Maritime Division gebracht.
Mvg Anja Nachtegaal KWC Den Helder

22-06-2009
Geplaatst door: Tom
Uitwijken voor schip onder zeil

Klopt, Frans, we voeren onder zeil en de veerboot week keurig voor ons uit.